Mindannyiunk számára kedvező időszakot jelez a Szűz újhold, hiszen segít újragondolni az életünk főbb területeit, és harmóniába hozni a női és férfi energiákat. Ráadásul abban is támogatnak bennünket az energiái, hogy hatékonyabbá és kiegyensúlyozottabbá tegyük a hétköznapjainkat. Sok új ajtót megnyithat előttünk, a magánéletünkben is: a Szűz hűséges típus, így a tartós párkapcsolatok kialakítására is jó hatással van. Néhány csillagjegyre azonban különösen nagy erővel hat! Lássuk, te közéjük tartozol-e!

A Szűz újhold 3 csillagjegynek szerencsés fordulatot hoz (fotó: Shutterstock)

Bika - Új szerelmet hozhat a Szűz újhold

A szingli Bikának új szerelmet jelez a Szűz jegyében kezdődő új ciklus. Akivel most megismerkedsz, arról hamar kiderülhet, hogy teljesen egy hullámhosszon vagytok. Talán több is ez, mint szerelem - most rátalálhatsz a lelki társadra. Ha párkapcsolatban élsz, olyan új dimenziói nyílnak meg a kapcsolatnak, amelyek újra fellobbantják benned a szenvedélyt. Pénzügyekben is szerencsét jelez a Szűz újhold.

Szűz - Te vagy a hónap nyertese!

Az első sorsterületeden jön létre az újhold. Ez azt is jelenti, hogy a személyiséged központi magját, az önmagadról kialakított képet és az önismeretedet is mélyen érinti. Ráébredhetsz olyan fontos igazságokra, amelyek segítenek fejlődni, előrelépni. Ha el kell engedned valamit, vagy lezárnod a múltnak egy szeletét, hogy új lapot kezdhess, most az is sikerül.

Skorpió - Az események sűrűjébe kerülsz rövidesen

Ha untatott már az állóvíz, már nem lesz okod panaszra sokáig. Skorpióként szívós és kitartó vagy, és keresed az izgalmakat, a kihívásokat. Most rengeteg meghívást fogsz kapni, sokan keresik a társaságodat, és hidd el, élvezni fogod az elmúlt időszak elvonultsága után ezt az aktívabb, intenzívebb időszakot. Ha szingli vagy, számodra is új szerelmet hoz a Szűz újhold.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!