A Tigris jegye impulzív jegy, ösztönös és spontán, mozgásba hozza dolgokat. A Tigris a kibontakozó energiák, a szenvedély, az új kezdet jegye, ezért minden, amit mostanában kezdünk el, nagyon szerencsés lesz a későbbiekben. Három csillagjegynek különösen jó periódust jelez ez az időszak. Lássuk, kik ők!

Nagy energiákat jelez a Tigris hónapja (fotó: Shutterstock)

Bivaly

Fontos lépésekre szánhatod el magad. Lehet, hogy már régóta toporogtál a változás kapujában, és most végre megérkezik a kellő energia ahhoz, hogy dönteni, határozni tudj. Ez vonatkozhat a magánéletre. Ne felejtsük el, hogy a Nyúl évében járunk, ami a stabilitást jelzi az életedben, és ezt támogatják most meg a Tigris tüzes energiái. Tehát elképzelhető, hogy párkapcsolattal, családi ügyekkel kapcsolatban jutsz megnyugtató döntésre.

Tigris

Nagyon szerencsés számodra ez az időszak! Új lehetőségeket kapsz, és most jól jön a határozottságod: ezekben a feladatokban muszáj kicsit rámenősebbnek lenni. Sikerül is bizonyítanod, amit anyagilag is honorálnak rövidesen, pénzügyi fellendülés, jó hírek várhatóak. Ha szingli vagy, a szerelemben is szuper időszak következik. Jóllehet, szinte vonzod a szerelmet ebben a hónapban, mégis vigyáznod kell, kit is vonzol magadhoz… Most az alapos megismerésen lesz a hangsúly.

Kígyó

Lehet, hogy egy kicsit bizonytalan, kaotikus volt az elmúlt időszak. Most viszont a Tigris havában végre letisztulnak a dolgok. Párkapcsolati kérdésekben, családi ügyekben rendeződnek a dolgok, és végre arra figyelhetsz, amire valóban érdemes: a jelen boldogságára és a jövő terveire! A Nyúl éve sok területen jelez fellendülést, és ennek alapjait most, a Tigris havában rakhatod le!

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: a remény esztendeje lesz a Nyúl éve

A vízi Nyúl éve 2023. január 22-én kezdődik, és 2024. február 9-én ér véget. A Nyúl jele a hosszú élet, a béke és a jólét szimbóluma a kínai kultúrában. Ez az esztendő az előrejelzések szerint a remény éve lesz. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2023 az Astroneten.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!