A Jupiter május 15-ig a Kos jegyében jár, és a tűz erejét növeli bennünk. A Jupiter tüzes bolygó, a Kos pedig tűz-elemű jegy, így bármit érint, azt felnagyítja, felerősíti. A Jupiter tüzes bolygó, a Kos pedig tüzes jegy, ami hatalmas energiákat mozgósít.

Az év legjelentőségteljesebb asztrológiai eseményére is sor kerül idén tavasszal. A Plútó 2008 óta a Bak jegyén halad át, de idén március 23-án átlép a Vízöntőbe. A Plútó az átalakulás bolygója, a születést, halált és újjászületést jelképezi. Akár lelki vagy metaforikus szinten, de képes arra, hogy valódi változást hozzon a fizikai világban vagy lelki szinten.

Ezeknek az eseményeknek a hatására 4 csillagjegy életében hatalmas változások következnek. Lássuk, kik ők!

Ennek a 4 csillagjegynek új fejezet nyílik az életében tavasszal (fotó: Shutterstock)

Kos

Olyan események következnek, melyek szinte neked szegezik a kérdést: mi az, amiért küzdened kell? Mi az, ami boldoggá tesz az életben? Aktív, tüzes energiáid vannak, és nagyon fontos számodra, hogy megbecsüljenek, hogy elérj dolgokat az életben. Most nagyon fontos állomáshoz érsz ezzel kapcsolatban.

Oroszlán

Meglátod az igazságot a helyzeteddel kapcsolatban. Ne feledd, az igazság szabaddá tesz! A saját jóllétedért vállalnod kell a felelősséget, az nem másokon múlik. Elég időt szánsz saját magadra? Ha túl nagy a terhelés, mersz segítséget kérni? Odafigyelsz a testi-lelki-mentális közérzetedre? A bolygók most ebben hoznak változást neked.

Hirdetés

Nyilas

Ha haraggal gondolsz valakire, vagy te kérsz bocsánatot valakitől, most katartikus változások következnek be lelki szinten. A továbblépésben segítenek a bolygók. Sikerül elzárnod a múltat, hogy végre igazán a jövőre koncentrálhass.

Vízöntő

Egészen személyes szinteken következik változás az életedben, de hidd el, minden fejlemény igazán pozitív lesz. Valami megváltozik a színfalak mögött, valami, ami már régóta ért, és te most végre learathatod ennek gyümölcsét.

Ez is érdekelhet

Az idő az úr - Nap-Szaturnusz együttállás a Vízöntőben

2023. február 16-án együttáll a Nap és a Szaturnusz a Vízöntőben, és sorsfordító felismeréseket hoz mindannyiunknak. Az idő fogalma új értelmet nyer. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!