Április során a Merkúr retrográdja késztet minket a tervek újragondolására, megfontoltságra, előkészítésre. Majd májusban a nagy szerencse planétája, a Jupiter jegyet vált, és hatalmas fordulatot hoz. Az eszmeiség, az ideák, a nagy ötletek ideje az, amikor fordíthatunk a sorsunkon egy ügyes tervvel. A Jupiter egy évig marad az Ikrek jegyében, és onnan küldi a jó energiákat. Arra ösztönöz minket, hogy jobban megértsük szükségleteinket, kommunikáljuk azokat, és érzelmileg fejlődjünk. Csupa jó fejlemény mindannyiunknak! Néhány csillagjegy számára új időszámítás kezdődik a tavaszi szerencsehoroszkóp szerint.

Bika

Április végén a Jupiter és az Uránusz együtt jár a jegyedben: ez olyan szerencsés hatás, ami egyedülálló lehetőségeket kínál neked. Hogy miben, melyik területen? Abban, amire összpontosítasz! Május 25-ig beérik az elmúlt egy év gyümölcse, és olyan eredményeket tapasztalsz, amik felülmúlják a korábbi elképzeléseidet. Egy nagyon fontos tanulság viszont van: tökéletesség nincs, ne várd ezt magadtól. Ha ezt megfogadod, akkor te leszel az egyik legszerencsésebb jegy idén tavasszal.

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb idén tavasszal (fotó: Shutterstock)

Ikrek

Egyáltalán nem indul könnyedén neked ez a periódus. A Merkúr retrográdja túlgondolásra késztet, folyton figyelmeztetned kell magad, hogy néha a kézenfekvbő megoldás a legjobb, és nem kell folyton B-, meg C-terveket gyártanod… Ezt az április végéig tartó szakaszt valahogy át kell vészelned, mert aztán azt fogod tapasztalni, hogy minden elrendeződik körülötted. Ahogy közeledünk a Jupiter jegyváltásához, úgy kezd megmutatkozni az életedben a szerencse, ami mindent elrende, és olyan dolgokat hoz, amikre most még nem is gondolsz.

Skorpió

Hirdetés

Az áprilisi Jupiter-Uránusz együttállás és a Jupiter májusi jegyváltása hatalmas lehetőségek a fejlődésre, a szintlépésre. Ez most (ismét) egy átalakulási szakasz lehet számodra, amiből új tapasztalatokkal kerülsz ki. Bár nem nem kell félned megbeszélni az érzelmeidet, bölcsen válaszd meg konfliktusokat, amikbe belemész. Ha ezt szem előtt tartod, olyan lehetősége jönnek, amik beváltják az álmaidat.

Nyilas

Májusig mindenképp tisztáznod kell magadban az érzéseidet. Erre van pár heted, jó lenne, ha a prioritásaidat is sorra vennéd. Amikor a Jupiter május végén az Ikrek jegyébe költözik, teljesen készen kell állnod arra, hogy nyíltan és őszintén kifejezd ezeket az érzéseidet bárkivel, akinek hallania kell őket. Ekkor ugyanis komolyra fordulnak a dolgok, és itt az ideje szintet lépni: összeköltözés, eljegyzés, esküvő szóba kerülhet.

Ez is érdekelhet

Tavaszi pénzhoroszkóp 2024.: hatalmas fordulatot jeleznek az égi folyamatok

Március 20.: a tavasz és az asztrológiai újév kezdőpontja. Az ezt követő hónapokban komoly fordulatokkal számolhatunk. Április során a Merkúr retrográdja késztet minket a tervek újragondolására, majd májusban a nagy szerencse planétája, a Jupiter jegyet vált, és hatalmas fordulatot hoz az anyagiak területén. Tavaszi pénzhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!