Ikrek

Nemcsak 1 hónapra, hanem közel 1 évre örülhtsz most a szerencse pártfogásának. Az Ikrek havában a Nap beragyogja a horoszkópodat, és ez minden területen fellélegzést, előrelépést jelez. De ami ennél is fontosabb: a Jupiter, a Nagy szerencse planétája lép a jegyedbe, és a következő 1 évre hatalmas lehetségeket jelez.

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas szerencséje lesz az Ikrek havában (fotó: Shutterstock)

Szűz

Mostanában érezhetted úgy, hogy az árral szemben próbálsz meg haladni. Nos, az Ikrek havában végre megérkezik az erőfeszítéseidért a jutalom. Lehet, hogy rögtön nem érzed meg a hatását, de a következő pár hét alatt beérnek a dolgok, és valóra válthatod az álmaidat. Arra az egyre figyelj, hogy valóban, a lelked mélyén hidd el, hogy megérdemled a boldogságot!

Ez is érdekelhet

Május 23. tízmilliószoros nap és Nyilas telihold: hatalmas teremtő energiák

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel. Május 23-án lesz az év második ilyen napja, amikor ráadásul Nyilas telihold is lesz!

Tovább olvasom

Mérleg

A Mérleg számára nagyon komfortos az Ikrek havának energiája. Most nagy a szabadságvágyad, vágysz a változásra, hogy valami kimozdítson a megszokottból, a holtpontról, szívesen kapcsolódsz másokhoz, könnyen ismerkedsz. Érezheted, hogy a sors kegyeltje vagy, mert a szerencse mindenféle módon megmutatkozik most az életedben. Nagyon vonzó is vagy az ellenkező neműek számára, ezért az Ikrek hava valóra váltja a szerelmi vágyaidat!

Nyilas

Az Ikrek levegő elemű jegy, és te most szó szerint fellélegezhetsz! Az Ikrek hava minden szempontból új kezdetet jelent a számodra. Sok mozgás, változás jön, felgyorsulnak az események az Ikrek gyors energiáinak következtében, de ez nagyon is a kedvedre lesz. Főleg, mivel most nagyon is szerencsés folyamatok hatnak rád.

Hirdetés

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!