Ikrek

Igazán izgatottan várhatod az új évet, hogy mi mindent hoz neked a jegyedbe lépő Jupiter: nos, annyit elárulhatunk, hogy csupa jót! Május 26-án lép be a jegyedbe, és több területen is csodákra számíthatsz: szerelem, család, ingatlan ügyek, karrier, pénz, egészség. A párkapcsolatban eljegyzés, esküvő is szóba kerülhet, munkában nagyon komoly előrelépés. Az biztos, hogy nagyon sorsfordító lesz számodra ez az esztendő.

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2024-ben (fotó: Shutterstock)

Mérleg

A pénzügyekben nagyon szerencsés lehetőségek jönnek! Most jön el a te időd, ez az esztendő meghozza a nagy áttörést. Ezért persze neked is tenned kell: 2024. február 28. és április 29. között panaszkodás, méltatlankodás és kifogások keresése helyett keményen tedd oda magad! Nem baj, ha sok a munkád, mert bebizonyíthatod, mire vagy képes. Sokszorosan meg fog térülni, ha nem kíméled magad. Az elismerések és a pénz is megérkezik június 22. és július 22. között, majd szeptember 30. és november 19. között.

Nyilas

2024 a nagy lehetőségek és nagy találkozások éve a számodra. Te vagy az év egyik nagy nyertese! A Jupiter hatására komoly lépésre szánjátok el magatokat a pároddal, éa házasság, családalapítás is szóba jöhet. A pénzügyekben rögtön az év eleje is hozhat jó hírt, és idén egy nagyobb utazás is lehetséges, ahogy az is, hogy ingatlan ügyekben előre lépj. Az biztos, hogy sokáig fogod emlegetni ezt az esztendőt!

Halak

Szerencsés és elégedett időszak veszi kezdetét. 2024-ben nagy, fajsúlyos bolygók nem kavarják fel az állóvizet, ami azt jelenti, hogy jól teszed, ha maradsz a helyeden, és megbecsülöd mindazt, amid van. Nem kell aggódnod, és nem kell új állás után nézned. Nagyon jó híreket kapsz viszont a pénzzel kapcsolatosan április 30. és június 8. között, és igazán szerencsésnek érzed majd magad. Ami a párkapcsolatot illeti: nem a szerelem hajszolása kerül a fókuszodban 2024-ben. De épp ez lesz a siker titka. Amikor nem görcsölsz rá, egyszerűen bekopogtat az ajtódon! Ez elhozza a nagy boldogságot is számodra.

Ez is érdekelhet

2024, a Nap éve

Az asztrológia szerint minden esztendőnek megvan a maga uralkodó bolygója. 2024 a Nap éve, ami hatalmas energiákat jelez, és mutatja, hogy ez az év sorsfordító változásokat hoz.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!