Hogy megtudd, melyik személyes éved következik 2024-ben, egy egyszerű számítást kell elvégezned: a születési hónap és nap számához ezúttal a keresett év számát kell hozzáadni. Ha tehát azt akarjuk megnézni, 2024-ben melyik személyes éved következik, akkor a születés hónapjához és napjához a 2024-et kell hozzáadáni, és addig folytatni az összeadást, amíg egy számjegyet kapunk.

Aki tehát mondjuk február 25-én született, annak az alábbi számítást kell elvégeznie: 2 25 2024= 35 (3 5) = 7 A 2024-es esztendőben tehát élete a 7-es ciklusában jár. Az általános értékelés mellett érdemes azt is megnézni, hogy az adott esztendő és a születési év számának rezgése hogyan hat egymásra.
Nagyon fontos! A születés napja sorsforduló. A Személyes Évünk mindig a születés napjától, a következő év születés napjáig tart!

1-es személyes év

A kezdés és az újrakezdés éve. Minden, amit most teszel, kihat a következő kilenc esztendőre. Bíznod kell önmagadban, az erődben! Mindenképpen minőségi változás várható az előző 9 évhez képest. Általában rajtunk múlik, hogy ez milyen intenzitású. A most induló vállalkozás, párkapcsolat, vagy az ekkor kötött házasság tartósnak ígérkezik. A párkapcsolatban ha nem egy új szerelmet, akkor a régi "minőségi változását" hozza ez az év. Feltétlenül ki kell kihasználni ezt az évet, különben kilenc évet lehet várni, mire az élet ismét ilyen lehetőségeket kínál.

2-es személyes év

A tervezés ideje. Ez az esztendő már nem olyan lendületes, mint az 1-es, de hát az alapozás alaposságot, körültekintést, megfontoltságot igényel. A gyűjtés, a gyarapodás, a biztonsági tartalékok megteremtése a cél, hogy legyen miből kivitelezni a nagy terveket. Sok akadályba ütközhetsz, amik azért kerülnek az utadba, hogy a megoldásuk közben megerősödjön az akaratod, letisztulhassanak a vágyaid, ráébredj saját korlátaidra, hiányosságaira, hogy ezeket legyen esélyed fejleszteni. Olyan emberek bukkannak föl, akik idővel megbízható szövetségesekké válnak. Fogadd őket nyitott szívvel, hallgasd meg a tanácsaikat!

A személyes éved megmutatja a következő esztendő feladatait (fotó: Shutterstock)

3-as személyes év

A kibontakozás időszaka. Ez az év a Jupiterrel rezeg együtt, így sikert hoz a pénzügyek és a szerelem terén. Sokkal lendületesebb, mint az előző év volt. Ne pazarold hát az energiáidat fölösleges dolgokra, összpontosíts mindig a célra. Ha az elmúlt két évben alaposan kihasználtad a lehetőségeket, akkor most végre kezdődhet a gondtalan alkotás. A3-as év a gondtalan szórakozás, az önfeledt szerelem ideje is. A társasági életed fellendül, vonzerőd, személyes varázsod fokozódik, és az apró flörtök, kis kalandok természetes velejárói lesznek a mindennapoknak. Mivel egyszerre túl sok információ és élmény zúdul a nyakadba, ezért különösen fontos a mérsékletesség.

Hirdetés

4-es személyes év

A kapcsolatok ápolásának ideje. Most a család kerül előtérbe, a legfontosabb a törődés, az igaz szeretet felismerése. A munka terén is a kapcsolatépítésre, a közös erőfeszítésekre helyeződik a hangsúly. A család érdekében tett erőfeszítések idővel sokszorosan megtérülnek. A 4-es személyes év megköveteli, hogy nagyobb türelemmel viselkedj a családdal, az idősebbekkel szemben. A 4-es év hozhat nehézségeket, de aki kiállja a próbát, számíthat a sikerre.

Ez is érdekelhet

2024, a számmisztika szerint: megvilágosító erejű események jönnek

A számmisztika szerint gyors energiákra, hatalmas változásokra számíthatunk kollektív szinten a következő esztendőben, és ezek természetesen egyéni szinten is hatnak. Nagy sikereket, de a bukás lehetőségét is hozhatja 2024. A numerológiai képlet kiemelten jelzi az összefogás, együttérzés fontosságát. Egy biztos, sok tekintetben megvilágosító erejű események következnek.

Tovább olvasom

5-ös személyes év

A nyitottság, a boldog sodródás ideje. Bármilyen haszontalannak tűnhet is egy bulizással, tombolással töltött hétvége, nem az annak, aki az 5-ös személyes évét éli. Légy közvetlen, kedves és laza, hagyd magad sodródni. Sose tudhatod, mikor merre vet az ár, és abból milyen sikert kovácsolhatsz később.

6-os személyes év

A kihívások ideje. Életbe vágó történések, sorsfordító döntések időszaka ez. Most megtalálhatod végre a lelki társad, vagy a harmóniát a meglévő kapcsolatban. Akár kisbaba érkezésére is van lehetőség. Ne a karrierre, a pénzre koncentrálj, hanem azokra, akikre számíthatsz, akik szeretnek.

7-es személyes év

Az önelemzés ideje. Vonulj el egy kicsit a világtól, és nézz magadba. Ebben az időszakban nagyon hasznos felfedezéseket tehetsz. Ne törődj most a külvilággal, az anyagi javakkal, nem kell aggódni ezek miatt. Koncentrálj arra, hogy végre elfeledhesd a múltbeli sérelmeket, és tiszta, megbocsátó szívvel gondolhass ellenségeidre. Előfordulhat nem várt pénz érkezése is, akár valamilyen nyeremény, esetleg örökség.

8-as személyes év

A meggazdagodás ideje. Tűzz ki nagy célokat magad elé, a kínálkozó lehetőségek segíteni fogják a megvalósításukat. Vigyázat! Az elhamarkodott döntések akár csődhöz is vezethetnek! Megfontoltan cselekedj, s ne légy túlzottan szerény. Merj nagyot álmodni! Valóra válik.

9-es személyes év

A rend ideje. Tedd rendbe a dolgokat magad körül, tisztogass a szívedben, ne maradjanak lezáratlan ügyeid. Új dologba most nem érdemes kezdeni. Hozhat viszont magasabb szintű megértést, spirituális fejlődést ez az időszak. Mindenképpen érettebbnek érzed majd magad a 9-es év lezártát követően.

Ez is érdekelhet

Ezt az életutat mutatja neked a számmisztika

A számmisztika ősi tudománya szerint pedig minden számnak egyedi rezgése van, amivel leírható a valóság és benne minden élőlény is. Nézd meg, milyen életutat jelez a születési számod!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!