Bika

A Bika hava remek lehetőségeket tartogat neked és az áldás megmutatkozik az életedben. A Nagy szerencse bolygója, a Jupiter belép a jegyedbe május 16-án, és egy új időszakot nyit meg. Mielőtt lelki értelemben is körbeölelne a napfény, át kell utaznod a belső világodon. Engedd keresztül magadon a félelmeidet, sérelmeidet, és aztán bocsájtsd útjukra őket… Fogadd el a szeretetet és a tisztaságot, amit keresel, mert ez mind a vágyaid beteljesülése felé vezet.

Ennek a 4 csillagjegynek áldás kíséri útját májusban (fotó: Shutterstock)

Mérleg

Májusban nagyon kedvező energiák hatnak rád. Újra kapcsolatba lépsz a spiritualitásoddal, kreativitásoddal és lelked központi magjával. Az erősségeidet ünnepelve megtanulod, hogyan tiszteld a gyengeségeidet, mert a tökéletlenség tesz széppé. Hagyd, hogy a következő néhány hétben a saját belső fejlődésére összpontosíts, mert meglátod, kivirágzol!

Nyilas

Hatalmas energia áll a rendelkezésedre májusban. Minden jel arra mutat, hogy most célt érsz a teveiddel, és a égiek áldása kíséri utadat. Az egyetlen, amin javítanod kell a cél érdekében: az a türelem. Légy türelmes másokkal, és önmagaddal! Hamarosan megmutatkozik az égi áldás az életedben.

Halak

Egyértelmű válik, hogy mennyi szeretet vesz körbe, és nyilvánvaló, hogy áldott vagy. Ebben a hónapban végre kifelé áramolnak energiáid, és megmutatod másoknak is, ki vagy valójában. Amikor megosztod titkaidat, azok megszűnnek titkok lenni, és kezdenek igazsággá válni… Oszd meg az igazságodat másokkal!

Ez is érdekelhet

Májusi havi horoszkóp: csodás fordulatokat jeleznek a bolygók

A hónap közepén a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója jegyet vált, és ez mindannyiunknak egy új periódus kezdetét jelzi. Májusi havi horoszkóp következik minden csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!