Ahhoz, hogy megkapd a te számodat, egyenként össze kell adnod a születési dátumod számjegyeit, és addig folytatni az összeadást, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Például: 1978.09.19= 1 9 7 8 0 9 1 9=44= 4 4=8. Tehát az illető születési száma a 8. Ezután már nincs más dolgod, csak olvasd el, mit mutat neked a számmisztika.

Ha a számod 1-es

Te vagy az, aki elindítja a dolgokat az életben, a kezdeményezőerő, a potenciál. Komoly vezetői képességeid vannak. Nem félsz kockáztatni, de a felelősséget is tudod vállalni a tetteidért. Minden helyzetben feltalálod magad. Imádod a reflektorfényt, a rád irányuló csodálatot. Tökéletesség mániás lehetsz, és maximalista, ezért nehéz veled együtt dolgozni. Fontos lenne, hogy megélhesd a vezetői ambícióidat. Akárhány éves is vagy, keresd meg azt, amiben te vagy a legjobb!

Ezt az életutat jelzi neked a számmisztika (fotó: Shutterstock)

Ha a számod 2-es

Te vagy a segítő, rendkívül empatikus, megértő és segítőkész személyiség vagy, a lelki labilitásod miatt viszont erősen függsz a környezetedtől. Igazi "biztonsági játékos" vagy, nem mersz kockáztatni, nehezen vállalod a felelősséget. Nem lehet észérvekkel meggyőzni, csak érzelmi alapon. Akkor vagy boldog, ha érzed, hogy másoknak szüksége van rád! Az életutad és a választásaid is ezt tükrözik.

Ha a számod 3-as

Kapcsolódások, ismeretségek, barátságok, utazás, élmények, életöröm - ezek mind ehhez a számhoz tartoznak. Te nagyon is népszerű személyiség vagy, valahogy mindig megtalálod a megfelelő szavakat. Nagyon kíváncsi vagy, szívesen tanulsz, bár valószínűleg nem a hagyományos értelemben. Amivel vigyáznod kell: az a felszínesség - muszáj a részletekre is figyelni. Az érzések megélése is nehezebb lehet: kedvességed ellenére nehezen engeded magadhoz igazán közel az embereket.

Ha a számod 4-es

Rendkívül megbízható vagy, és szorgalmas, precíz, intelligens - de néha már túlságosan is szigorú vagy önmagaddal. Sokak becsülését kivívod a felelősségteljes viselkedéseddel. Hajlamos lehetsz viszont a pesszimizmusra, és nehezen adod át magad a pillanatnak. Sokra viszed az életben - állhatatosságod elnyeri jutalmát. De azért nem ártana többet kikapcsolódnod…

Hirdetés

Ha a számod 5-ös

Te annyira hiszel a jó sorsban, és olyan bizalommal fordulsz a világ felé, hogy általában be is jön a számításod! Nagyvonalú, független és szabadságszerető vagy. Mindemellé még az igazságérzeted is fejlett, objektív ítélőképességgel rendelkezel. És mi az, ami mégis kifog rajtad? Nálad is az intimitás és az érzések megélése. Ebben ugyanis kontrollvesztést élsz meg, és ezért ijesztő lehet számodra. Dolgozz a kapcsolataidon!

Ha a számod 6-as

Csodás érzés a közeledben lenni, olyan harmóniát árasztasz magadból. Jó ízlésű, barátságos, segítőkész személyiség vagy, az a típus, aki rögtön szimpatikus a legtöbb embernek. Te igazán boldoggá tudsz tenni másokat, és téged magadat is a párkapcsolat, a család tesz boldoggá. Rendkívül fontos számodra az anyagi és érzelmi biztonság.

Ha a számod 7-es

Lehet, hogy nem tudod magadról, de szellemi vezetővé válhatsz. Te adod a struktúrát, a kereteket a dolgoknak, remek analizáló értelemmel bírsz, tűpontos meglátásaid vannak. Képes vagy arra, hoyg egészen más szemszögből, szinte forradalmi látásmódból közelítsd meg a fontos kérdéseket. Kivételes életút a tiéd. Amivel vigyáznod kell: túlanalizálod a kapcsolataidat.

Ha a számod 8-as

Mindig hallgass a megérzéseidre, az ösztöneidre, ugyanis elképesztő erős az intuíciód! Gyors vagy, impulzív, hirtelen haragú és mélyérzésű. gyakorlatilag bármit elérhetsz az életben, mert ha elszánod magad valamire, akkor nincs előtted legyőzhetetlen akadály! A szerelemben nagyon szenvedélyes vagy, és szinte magnetikus vonzerővel bírsz.

Ha a számod 9-es

Te vagy a gyógyító, a legnagyobb rezgéssel bíró szám a tiéd. Spiritualitás, szellemi erő, lélek, fantázia - min e számhoz tartozik. Mindig a békére törekszel, és kerülöd a konfliktusokat. A hagyományos értelemben vett karrierút, vagy a pénz hajszolás nem is érdekel: békében szeretnél élni. A szellemi kiteljesedés a mozgatórugód.

Ez is érdekelhet

A világon minden számokból áll, és minden szám egy rezgés - így működik a számmisztika

Pitagorasz görög filozófus úgy gondolta, hogy az univerzumban minden számokkal magyarázható. A számmisztika szerint pedig minden számnak egyedi rezgése van, amivel leírható a valóság és benne minden élőlény is.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!