- Minden nő vágya, hogy vonzó legyen a másik nem számára, de nemcsak a külsőnkkel szeretnénk felhívni magunkra a figyelmet, hanem a belsőnkkel is. Ezt nem mindig egyszerű összhangba hozni, és nemcsak akkor érhetjük el, ha modell alkatunk van vagy kés alá fekszünk, hogy tökéletesítsük a vonásainkat, hanem a legfontosabb eszköz hozzá a kisugárzásunk. Tudom, hogy közhelynek hangzik, hogy a lelkünk tükrözi a lényünket, és hogy a szem a lélek tükre, de valóban így van. Ami a legfontosabb, hogy magunknak akarjunk megfelelni, és akkor tudjuk a spirituális énünket, vagyis az istennői energiánkat felszínre hozni. Hiszen minden nőben ott van az istennő, mint ahogy minden férfiban az isten. Csak ezt mindkét nem kezdi egy kicsit elfelejteni, mert úgy gondolják, hogy csak a külsőnkkel lehet hódítani, ami nem igaz. Nézzük meg, mik azok a dolgok, amelyek fokozzák, és amelyek rombolják a kisugárzásunkat spirituálisan - kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus a Fanny magazinnak.

A következő mágikus praktikákkal fokozhatjuk a vonzerőnket (fotó: Shutterstock)

Amik rombolják

A negatív energia nagyon erősen tönkreteszi a nőies vonzerőt, főleg, ha valakiben sok a keserűség, és hisz abban, hogy ő nem elég jó. Például azért, mert az előző párja lecserélte egy fiatalabb vagy szebb hölgyre. Ugyan a fájdalom megtépázza az önbizalmat, de ilyenkor muszáj elkezdeni dolgozni ezen, amihez jó módszer, ha az illető naponta akár többször is elmondja magának, hogy ő egy nagyon értékes és vonzó nő. Mivel ezzel lelki szinten tudja a spirituális nőies rezgését emelni.

Az irigység egyenesen olyan, mintha valaki magára öltene egy fekete palástot, és mindenki csak azt látná belőle. Még akkor is, ha egy csinos hölgyről van szó, mert ezzel csak a saját nőiességét rombolja napról napra.

Tehát a legelső, amit mindenki megtehet a nőiességért energetikailag, hogy az irigységet és a rosszindulatot mellőzi a tudatából. Gondoljunk csak arra, hogy a mesében is a gonosz legtöbbször csúfként van ábrázolva.

Így tudjuk fokozni

Nagyon sokat segít a meditáció, amihez használhatunk illatgyertyákat, illóolajokat, akár olyanokat is, amiket magunkra is kenhetünk, sőt magunk is elkészíthetünk egy saját keveréket. A jázmin és a pacsuli például tökéletes választások, hiszen mindkettő fokozza a nőies kisugárzást. Emellett különböző ásványokat is alkalmazhatunk. De ne csak ritka alkalmakkor kezdjünk meditálni, hanem lehetőleg minél többször, mert annál hatásosabb és célravezetőbb lesz. Az sem baj, ha először csak rövid ideig vagyunk képesek elmerülni, mert minél többször csináljuk, annál jobban belejövünk majd.

Hirdetés

A menete: teremtsünk nyugodt környezetet, hogy ne zavarjon minket senki és semmi a meditáció alatt. Kérjük meg az őrangyalunkat, hogy a meditáció alatt semmilyen negatív energia vagy gondolat ne befolyásoljon minket. Majd amikor már úgy érezzük, hogy kellően ellazultunk, kérjük meg az őrangyalunkat, hogy segítsen felszínre hozni bennünk az istennő energiákat, a szexuális kisugárzásunkat, és segítsen a nőies energiák érzékeltetésében. Ez egy olyan technika, amit bárki biztonsággal elvégezhet.

Felemelő ásványok

Karneol: Könnyebben ráébreszti a nőt a saját értékeire, jó hatással van a lélekre, ezáltal segít a nőies kisugárzásban.
Rózsakvarc: Segít minket a nőiesség megélésében. A lelki kiteljesedés mellett a szexuális energiákat is támogatja.
Citrin: Erősíti az önbizalmat, ami által könnyebben éli meg a viselője a nőiességet, hiszen ha valakinek magabiztos a kisugárzása, akkor ezáltal a nőies energiái is emelkednek. De a negatív energiákat is megtöri.

Tipp: Minden ásványt meg kell tisztítani és energetizálni, mielőtt használjuk őket: folyóvíz alatt alaposan mossuk át őket, majd telihold idején tegyük ki az ablakba, hogy a Hold ereje átjárja az ásványokat.

Ez is érdekelhet

Az őszi napéjegyenlőség idején minden az egyensúly megtalálásáról szól - horoszkóp a 12 csillagjegynek

Szeptember 23.: őszi napéjegyenlőség. Ilyenkor tökéletes az egyensúly fény és árnyék, nap és éjszaka között. Kezdetét veszi a csillagászati ősz, ami nagy változásokat hoz. A napéjegyenlőség idején a mi életünkben is minden az egyensúly megtalálásáról és megtartásáról szól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!