Szántó Enikő a Forrás-Kód Akadémia vezetője médiumi képességekkel bír. A hozzá fordulókat nemcsak egyéni tanácsadással segíti: megtanulhatjuk tőle a módszert, ami elérhetővé teszi számunkra is a Forrásból jövő információkat.

Egyéni és kollektív szint

- A Forrás tulajdonképpen egy fejlettebb intelligencia, ami mi magunk vagyunk - kezdi a beszélgetést Enikő. - Más szavakkal körbeírva a nehezen megfoghatót: szellemi vezető, felsőbb én, aki azonban nem rajtunk kívül, hanem bennünk lakozik, és csak rá kell ismernünk újra.

A Forrás-Kód-módszer segítségével mindenki számára elérhetővé válik a magasabb rendű tudás (fotó: Shutterstock)

A Forrás-Kód-módszer egy önismereti út, önelemző, önfejlesztő módszer, aminek az elsajátítása során megtanulunk "rácsatlakozni" erre az információs csatornára, és megnyitni szívünket-lelkünket-gondolatainkat ennek a tudásnak.

- Amikor valaki egyéni tanácsadásra keres fel, akkor a kérésére rácsatlakozom az ő saját Forrására, és az onnan jövő válaszokat tolmácsolom felé - magyarázza Enikő. - A Forrás-Kód Akadémián pedig azt tanítjuk meg, hogyan tudnak a tanítványaink megnyílni közvetlenül a saját forrásukból jövő információ felé.

Szántó Enikő, a Forrás-Kód Akadémia szellemi vezetője

- A Forrás-Kód-módszer küldetése a paradigmaváltás: a fő célja a missziónak, hogy a mikrokörnyezettől kezdve globális szintig jussunk, az egyéntől a kollektívig, és a tudomány képviselőit is bevonjuk a Forrás-Kód-módszerbe - szögezi le Enikő. - Hisszük ugyanis, hogy a tudományos problémák megoldásában éppúgy segíthet, mint az egyéni helyzetekben.

A Felsőbb én szavai

A Forrásból a válaszok az íráson keresztül érkeznek.

- Úgy kell elképzelni, hogy amikor rácsatlakozunk a Forrásra, akkor mintha csak "diktálnák", érkeznek a kérdésekre a válaszok - folytatja a magyarázatát Enikő. - Az Akadémián megtanulják a tanítványok, hogyan különböztethetik meg a félelmeket a válaszoktól, az aggodalmakat a megérzésektől, és így már kristálytisztán hallhatják azokat az információkat, amik a Forrásból érkeznek feléjük.

A válaszok az íráson keresztül érkeznek (fotó: Shutterstock)

A Forrástól bármilyen problémára választ kaphatunk - a tér és az idő sem korlátozza ezt, tehát múltbeli, jövőbeli kérdéseket is feltehetünk.

- Egyszerűen érzed, hogy ez nem "csak" te vagy, a szóhasználatból, a gondolati folyamatokból, mindenből - meséli Enikő. - Az Akadémiát már több százan elvégezték, akik mind ugyanarról számolnak be. Azzal, hogy bevonjuk a Felsőbb ént, rálátást kapunk az egész életünkre. A módszerrel feltárhatóak a problémák valódi forrásai, megszűnnek a nagy kilengések, egy egészen újfajta stabilitás tapasztalható. Megérted, mi az életfeladatod, miért születtél le a földi létbe. És mindegy, hogy honnan jöttél, az Akadémián a nulláról kezdesz, a szorgalmad, kitartásod fogja meghatározni, meddig jutsz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!