HÉTFŐ, augusztus 28:

16:31-ig a Hold még a Bakban jár, ami fegyelmezettséget, sőt önsanyargatást hozhat. Majd a levegős Vízöntőbe lépő Hold fellélegzést szimbolizál. Szellőztess sokat, és legyél minél többet a szabadban! Mindjárt vége az augusztusnak és a nyárnak. Ki kell használnod minden napot. Keress szokatlan sportot! Csinálj olyasmit, amit eddig még sose!

KEDD, augusztus 29:

A mai napon a Vízöntő Hold kihozhatja belőled a mókamestert. De legyél óvatos, mert nem mindenkinek jó a humorérzéke! Nyakunkon a szeptember, emiatt jó páran gyászos hangulatba kerülnek. Szóval velük nem érdemes viccelődni. Közben tudd, hogy mára három tilalmat javasol a hagyomány: fogászati, patyolat és kerti munka tilalmat.

A Halak jegyében lesz telihold a héten (fotó: Shutterstock)

SZERDA, augusztus 30:

15:56-kor a Halakba lép a Hold. Innentől a víz energia dominál, ami szentimentális hangulatot hoz. És aktuálissá tesz mindenféle vízzel kapcsolatos tevékenységet. Szóval érdemes most mosnod, locsolnod, öntöznöd. De ne felejtsd el, hogy nem csak a növények szomjaznak jobban, hanem a szervezeted is! Szóval igyál ma szokottnál is többet!

CSÜTÖRTÖK, augusztus 31:

03:36-kor szembekerül egymással a Szűz Nap és a Halak Hold. Ezt nevezzük teliholdnak. Teliholdkor mindenki, te is ingerültebb és sértődékenyebb vagy. Pont ezért nagyon óvatosnak kell lenned, ha nem akarsz senkivel összetűzésbe keveredni. Teliholdkor a közlekedésben is óvatosnak kell lenned. A telihold mindig a szembe jövő járművek veszélyét jelzi.

PÉNTEK, szeptember 1:

Telihold utáni napon még érezheted a feszültséget. Ráadásul a Halak Hold vizes jegy, ami könnyeket és sírást is eredményezhet. Ne bántsd magad ilyesmi miatt! Továbbra is aktuális a mosás és a locsolás. Az új hónap stílusosan Kos Holddal kezdődik 15:25-től, ami segít, hogy ne a szokványos módon, kelletlenül kezdd az őszt.

Hirdetés

SZOMBAT, szeptember 2:

Ma még a Kosban jár a Hold, ami lelkesítően hat rád. A motivációd topon lesz. Nem látod katasztrófának, hogy véget ért a nyár. Jól tennéd, ha nem hagynád el magadat, hanem sportolnál, és új terveket szövögetnél. Bátran térj el a korábbi szokásaidtól! Ettől lesz igazán ragyogó szeptember első szombatja. Két tiltás is van ma: fodrászati és fogászati.

VASÁRNAP, szeptember 3:

A lelkesítő Kos Hold hatása 16:59-ig érvényesül. Utána a Bikába lépve érdekes változást hozhat neked: gurmanddá válsz. Azaz finom ételekre, italokra vágysz. Szerencsére több szabad téri gasztronómiai programból válogathatsz. Emellett használd a fogyó Hold erejét, és szőrteleníts! Ezzel szemben kerti munka tilalom érvényes mára.

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2023: fontos változásokat hoz ez a hónap

Több bolygó is retrográd szeptember folyamán, ami jelzi, hogy a sors visszahoz a múltból néhány feladatot, vagy éppen komoly lehetőséget... A hónap közepén egy Nap-Neptunusz szembenállás kelthet feszültséget, de minden hétre jut egy békés, segítő konstelláció is. Intenzív energiákkal köszönt be az ősz!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!