HÉTFŐ - február 6:

Túl vagyunk a teliholdon, de mára virradóan nem lesz túl nyugodt az alvásod. Az Oroszlánban járó Hold telihold utáni napon még érezteti feszítő hatását, de már fogy, ami elengedésre remek. Szerencsére lelkesít is. Ez a kettős hatás akkor oldódik fel, amikor a Hold átlép a Szűzbe. 22:15-től lecsillapodnak a kedélyek benned és körülötted is.

KEDD - február 7:

Már a Hold a Szűzben jár, ami a legjobb takarításra, selejtezésre. Szinte minden házimunkával gyorsabban, hatékonyabban haladsz. Megfigyelheted, hogy pár óra alatt annyit tudsz elvégezni, mint máskor pár nap alatt. Próbáld ki! Közben a fogyó Szűz Hold kitűnő méregtelenítésre is. Érdemes lenne kicsit tehermentesíteni az emésztő rendszeredet.

A heti holdhoroszkóp szerint a hét folyamán fokozatosan enyhül a feszültség körülöttünk (fotó: Shutterstock)

SZERDA - február 8:

Még a Szűzben jár, és fogy a Hold. Amennyiben tegnap nem végeztél, vagy nem szántad rá magad a rendrakásra, most is hatékonyan és gyorsan haladhatsz. Arra ügyelj, hogy ne vessz el a részletekben! A Szűz Hold hajlamosít arra, hogy pl. órákig egy felületet sikálj. És ne feledkezz meg az emésztésedről sem! Egyél könnyű, gyorsan emészthető ételeket!

CSÜTÖRTÖK - február 9:

Délelőtt a Mérlegbe átlépő Hold frissítően hat rád. Ha takarítani akarsz, akkor az ablakmosást időzítsd mára. A hagyomány szerint nem lesznek csíkok. Aktuális még a szellőztetés, szépítkezés, tánc, sütés. Ezek nem fognak beleférni 1 napba. De ne bánd! Ott a holnap is. Ez most nem jelent halogatást. Törekedj arra, hogy amit ma csinálsz, azt jókedvvel tedd!

PÉNTEK - február 10:

Ma csináld meg azokat a dolgokat, amikre tegnap nem jutott időd! Mivel fogy a Hold, többet tehetsz a szépülésed érdekében: szőrtelenítés, epilálás, gyantázás, arc-, és bőrradír. Utána ne felejts el hidratálni! Péntek vénuszi nap, ami a legkitűnőbb a szépítkezésre, szépítésre. Az otthonodat is szépítheted színes párnákkal, plédekkel, stb.

Hirdetés

SZOMBAT - február 11:

Csak este lép ki a Hold a Mérlegből, ami újabb lehetőséget ad neked az elkezdett, félbehagyott szépítkezésre. Emellett megnő a kultúra iránti igényed. Mehetsz színházba, moziba, koncertre, múzeumba. Az sem baj, ha nem vettél előre jegyet. De indulás előtt nézz utána, hogy be tudsz-e jutni a kiszemelt programra!

VASÁRNAP - február 12:

A vizes Skorpióban járó Hold csupa vizes tevékenységnek kedvez: locsolás, mosás, hajmosás, stb. Mindegy, hogy melyik, csak vízzel legyen kapcsolatos. És az egészséged megőrzése legyen a cél! Ennek szellemében készíthetsz méregtelenítő lábfürdőt, ülőfürdőt, teát. A szaunázás számtalan előnyét is élvezheted, ha elmész szaunázni.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 6-12.: Lesznek rázós napok, de aztán minden jól alakulhat végre

Igazából ezen a héten a szerdát leszámítva nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek a bolygók. Szerdán ugyanakkor érdemes tudatosan figyelni, hogy elkerülhessük a kellemetlen szituációkat, a vitás helyzeteket. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!