HÉTFŐ, július 10:

Új hét, új tervek, új kihívások, új energiák. Erre tökéletesen rímmel a Kosban járó Hold. A mai nap a tegnapihoz hasonlóan az aktivitás jegyében telik. Lehetőleg olyan feladatokat válassz, amit rövid idő alatt meg tudsz csinálni! Közben nem baj, ha megizzadsz. Ez is jó méregtelenítő módszer. Tudj róla, hogy mára fogászati tilalom van érvényben.

KEDD, július 11:

01:57-kor a fogyó Hold átlép a Bikába, ami kedvez az arc-, és bőrtisztításnak. Ilyenkor könnyebb mindenféle szennyeződéstől megszabadítanod a pólusaidat. Egy hosszabb szellőztetéssel és ágynemű szellőztetéssel a rossz szagoktól szabadulhatsz meg. Érdemes lenne ma selejtezned, és kidobálnod lejárt szavatosságú fűszereidet. Még ma is fogászati tilalom van. Most az alsó fogsorra vonatkozóan.

SZERDA, július 12:

Marad a Hold a Bikában. A Bika Hold a Vénusz uralma alatt áll, ami ma is a szépítkezésről szól. Még mindig fogy a Hold. Szóval jól teszed, ha most szőrtelenítesz, peeling-ezel, mert hatékonyan és hosszabb távra megszabadulhatsz mindattól, ami nem kívánatos. Emellett a nyár hátralevő időszakára készíthetsz költségvetés tervezetet.

A Kos Hold sok lendületet ad (fotó: Shutterstock)

CSÜTÖRTÖK, július 13:

09:27-kor a Hold átlép a könnyed Ikrekbe. Ettől könnyebbnek érezheted magad. Főleg, ha nem eszel nehéz ételeket. A nyár arra is jó, hogy több nyers zöldséget és gyümölcsöt egyél. Az Ikrek jegyhez a következő zöldségeket és gyümölcsöket sorolja az asztrológia hagyománya: borsó, spárga, cékla, paradicsom, ribizli, egres, szeder, áfonya, gránátalma. Ezekből válogass!

PÉNTEK, július 14:

A mai nap a tegnapi mása: marad a Hold a könnyed Ikrekben, és továbbra is azt javasolja, hogy nehéz ételek helyett válassz könnyű, nyers zöldség, vagy gyümölcs salátát! Az előző naphoz felsoroltakból szemezgess! Ha húst is ennél, akkor könnyű dolgod van, mert az Ikrekhez a szárnyas húsok tartoznak. De nem csak a csirke és pulyka, hanem a liba és kacsa is.

Hirdetés

SZOMBAT, július 15:

Mivel csak este lép ki a Hold az Ikrekből, ma is könnyű léptekkel haladhatsz. És ne lepődj meg, ha feltámad a kulturális igényed. Ez lehet mozi, színház, koncert, kiállítás, vagy bármilyen fesztiválos buli. Nem kell semmilyen elvárásnak megfelelned. Azt válaszd, am jól esik! Ha szabadtéri programra vállalkozol, vigyél magaddal esőkabátot!

VASÁRNAP, július 16:

Újhold előtti napon a Hold a Rákban jár már. Ettől a családod, a szüleid és különösen az édesanyád fontossá válik. Merd kimondani, kimutatni, hogy szereted őket! Nem csak anyák napján vehetsz neki virágot. A vizes Rák Hold könnyeket is szimbolizál. Ne szégyelld a könnyeidet! És ne felejts el locsolni, mosni, hajat mosni, felmosni, stb.!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 10-16.: Annyi a változás, hogy csak kapkodjuk a fejünket

A nyár kellős közepe a kikapcsolódás, a pihenés, szabadság időszaka. Ennek ellenére az égi folyamatok igencsak sok változást jeleznek a következő napokban. Jegyet vált a héten a Mars és a Merkúr bolygó, melyek hatását bizonyosan érezni fogod. Mire érdemes a leginkább felkészülni? A horoszkópból kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!