HÉTFŐ, szeptember 4:

A Hold hűségesen és kiszámíthatóan járja útját. Teszi ezt óramű pontossággal attól függetlenül, hogy mi itt a Földön tudjuk-e, mit javasol. A régiek követték a Hold járását, és tudták, hogy érdemes jól időzíteni a munkájukat, mert hatékonyabb eredményt érhetnek el. Ma a Bikában járó fogyó Hold kedvez a szépítkezésnek, azon belül a szőrtelenítésnek és a bőrtisztításnak.

KEDD, szeptember 5:

Mivel csak 22:06-kor vált jegyet a Hold, a mai napot is a Bika Hold hatja át. Mivel fogy a Hold, itt az ideje, hogy elbúcsúzz pár feleslegessé vált holmitól. Ne dobd ki mindet! Pár dolgot elajándékozhatsz, vagy felajánlhatsz jótékony szervezetnek. Emellett aktuális a peeling, epilálás, szőrtelenítés, test-, és arcradírozás. Látványos és tartós eredményt érhetsz el.

A heti holdhoroszkóp szerint az elengedésben, tisztulásban segít most a Hold (fotó: Shutterstock)

SZERDA, szeptember 6:

Ma már a könnyed, levegős Ikrekben jár a Hold, és még mindig fogy. Most egy hosszabb szellőztetést javasol. Ez felfrissíti a levegőt és a bentlakókat is. Szellemi táplálékra is szükséged van. Szóval ne keress kifogásokat, ne törődj azzal, hogy hétköznap van, menj színházba, moziba, koncertre, kiállításra! Kicserélve, feltöltődve érsz haza.

CSÜTÖRTÖK, szeptember 7:

Az Ikrek Hold játékossággal és ötletességgel színesíti a mai napod, ha engeded. Ne gyászold tovább a nyarat! Inkább keresd meg a kora ősz ajándékait! Már találhatsz sárguló faleveleket, élvezheted a reggeli futás frissítő hatását, kiülhetsz este az erkélyre egy pohár borral, vagy teával. Minden évszak, hónap, nap ad okot a hálára. Tőled függ, hogy kinyitod-e a szívedet.

PÉNTEK, szeptember 8:

Reggel 7-kor a Hold belép a Rákba. Ez gyökeresen megváltoztatja a hangulatodat: a tegnapi játékosságot felváltja az érzelmesség. A Rák jegy a szentimentális gondolatok és könnyek szimbóluma. De nincs baj, hiszen sírni a meghatottságtól is lehet. Ezen kívül most érdemes mosni, locsolni, öntözni, és bármilyen vizes házimunkát végezni. És igyál eleget, sőt sokat!

Hirdetés

SZOMBAT, szeptember 9:

Marad a Hold a Rákban. A megfigyelések szerint, ha vizes fogyó Holdkor mosol, akkor kevesebb mosószerrel jobb eredményt érhetsz el. Próbáld ki ma! Emellett érdemes locsolnod, mosnod, szaunáznod. Ez utóbbi a méregtelenítésben fokozottan hatékony, mert még fogy a Hold. Ezt a régiek tudták, és használták. Neked nem kell mást tenned, mint használni az ősi tudást.

VASÁRNAP, szeptember 10:

Mivel csak 18:36-kor lép ki a Hold a Rákból, ma is moshatsz, locsolhatsz, szaunázhatsz. De nem kell egész nap szorgoskodnod. Egy kis lazítás mindenkinek jár. A vizes Hold szerint ma a víz ereje tölt fel leginkább. Mehetnél úszni, lubickolhatnál egy természetes tóban, vagy beülhetsz a kádadba. Utóbbi esetben használj illóolajokat! A vízben oldódva és párologva is segítik a lazítást.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!