HÉTFŐ, június 10.

Hétfőn már az Oroszlánban jár a Hold, és nő. Ez növeli az igényeidet, pontosabban még magasabbra teszed a lécet. Az Oroszlán Hold a fényes és luxus holmik jelölője. Ha szeretnél csillogó, ünnepi ruhákba öltözni, ékszert is felvenni, akkor ne fogd vissza magad! Nem baj, hogy hétköznap van. Csak persze ne ess túlzásba! Közben tudd, hogy ma fodrászati tilalom van érvényben!

KEDD, június 11.

A mai napon az Oroszlán Hold szerint semmi sem akadályozhat, hogy ragyogj. A napsütéstől, esőtől függetlenül lehet fényes a kedved, ha nem engeded, hogy bárki vagy bármi elrontsa a hangulatodat. Ne feledd, te irányítasz, hiszen az Oroszlán az uralkodó szimbóluma. Uralhatod a hangulatodat is. Eközben ne feledd, hogy még ma is fodrászati tilalom van érvényben!

SZERDA, június 12.

Kora reggel: 07:39-kor a Szűzbe lép a növő Hold, ami kedvez a hajvágásnak, hajfestésnek és a tápláló bőrápolásnak. Most a hatóanyagok hatékonyabban épülnek be a bőrödbe. Ma a szobanövényeket átültetheted, vagy oszthatod, csíráztathatsz, a kertben ültethetsz fát, bokrot. A növő Hold segíti a növények növekedését.

Ragyogj az Oroszlán Holddal, szépülj a Szűz Holddal, táncolj a Mérleg Holddal a héten (Shutterstock)

CSÜTÖRTÖK, június 13.

Csütörtökön is a Szűzben jár a Hold, amitől precízzé, de egyúttal kritikussá is válhatsz. Fogj egy papírt, írd le az érveket és ellenérveket! Bármiről legyen szó, ez a módszer segít a tisztánlátásban. Emellett figyelj tudatosan az emésztésedre! Válogasd meg, hogy mit eszel! Az "eat clean" azon az elven működik, hogy saját magad készítsd az adalék- és tartósítószer mentes ételeket. Nagyon meghálálja az emésztőrendszered az odafigyelésedet.

PÉNTEK, június 14.

Mivel csak este lép ki a Hold a Szűzből, pénteken is az előző napihoz hasonlóan analitikus kedvedben leszel. Az analizálás, elemzés nem árt, ha nem viszed túlzásba. Ezzel párhuzamosan folytathatod az "eat clean" módszert, vagy utána olvashatsz a jótékony hatásainak. A mai világban nehéz olyan élelmiszert, alapanyagot beszerezni, ami adalék- és tartósítószer mentes. De megpróbálhatod.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. június 10-16.: Sok lehet most a konfliktus

Meglehetősen sok konfliktust jeleznek a bolygók a második júniusi héten. A legokosabb döntés hátra lépni, és kimaradni a vitákból. Ha így teszel, egészen biztosan nagyszerűen alakul a hétvégéd, és győztesnek érezheted magad.

Tovább olvasom

SZOMBAT, június 15.

Szombaton már a Mérlegben jár a Hold. Könnyebb és felhőtlenebb hangulatot hoz magával, ami a hétvége első napján igazi ajándék. Takarítás helyett menj a természetbe! A levegős Mérleg Hold segít kiszellőztetni a fejedet és a tüdődet. Egy nagy séta, kirándulás vagy kertészkedés tökéletesen kikapcsol és felfrissít. Emellett a kulturális étvágyad is megnő.

VASÁRNAP, június 16.

Ritka esemény, illetve annak hiánya teszi különlegessé a mai napot: nem lesz egyetlen fényszög sem az égen. Mindez üres lapot jelent, amire kedved szerint írhatsz, rajzolhatsz. A Mérleg Hold szerint a zene és a tánc magasabb rezgésszintre emel téged. Ezáltal nem csak a tested, de a lelked is felszabadul. Ebben a magasztos hangulatban sütött kenyér vagy sütemény rendkívül finom lesz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!