HÉTFŐ, május 27:

A Bak Hold segít, hogy hatékonyan haladj a munkáddal, tanulással, vagy bármilyen feladattal. Mivel már fogy a Hold, fogyhatsz. Nem csak a kilókból, hanem feleslegessé vált holmikból is. Nézz körül, hol van lomtalanítás, és vidd oda mindazt, ami csak a helyet foglalja! Ha összeszedted azokat a ruhákat, cipőket, könyveket, konyhai eszközöket, amiket nem használsz, gondold át, hogy mi mehet jótékony szervezeteknek!

KEDD, május 28:

Már a Vízöntőben jár a Hold, és szokatlan dolgokra vesz rá. Jogos, ha szeretnél a rutinból kitörni, és olyasmit kipróbálni, amit eddig még nem tettél meg. Ne fogd vissza magadat! De kalkulálj azzal, hogy a környezetedet megosztod ezzel! Lesz, aki lelkesen köszönti az újítást, és lesz, aki kritizálni fog. Kérdés, hogy ez milyen hatással lesz rád.

A Bak Hold hatékonnyá tesz, a Vízöntő Hold jó meglátásokat hoz (fotó: Shutterstock)

SZERDA, május 29:

A Vízöntő Hold továbbra is kísérletezésre hajlamosít. Közben a szellőztetés aktualitását is szimbolizálja. Emellett szellemi síkon merevséget hozhat. Lehet, hogy ragaszkodsz bizonyos elképzelésekhez. Szerinted csak úgy lehet csinálni, és mindenki más ostoba, aki nem ért veled egyet. Ez borítékolhatóan magával hozza a vitát.

CSÜTÖRTÖK, május 30:

02:33-kor lép a Hold a Halakba, ami aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést és mindenféle vizes tevékenységet. Ma fodrászati tilalom van érvényben. Fodrász helyett menj masszőrhöz! A fogyó Halak Hold segít a méregtelenítésben, aminek egyik leghatásosabb módszer a talpmasszázs és/vagy nyirokmasszázs.

PÉNTEK, május 31:

Tudtad, hogy ma van a Dohányzásmentes Világnap? Ez a fogyó Holddal együtt nagyszerű esély arra, hogy leszokj a dohányzásról. Amennyiben nincs ilyen rossz szokásod, akkor legyél őszinte magaddal, és keresd meg, mi az, amiről le kéne szoknod! Közben ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet! És igyál sok vizet! Ez a méregtelenítésben is segít.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. május 27-június 2.: A problémák hétvégére szertefoszlanak

A csodaszép hétfőt követően ismét gyűlnek a viharfellegek. A hét során több nehéz tanítást, tapasztalatot, konfliktusos helyzetet jeleznek a bolygók. A legjobb, ha bölcsen hátralépsz és kimaradsz a vitákból. A hétvégéd így egészen biztosan újra nagyszerű lesz.

Tovább olvasom

SZOMBAT, június 1:

Június első szombatján 05:29-kor a Hold belép a Kosba, ami fogászati tilalommal jár. A Kos kissé türelmetlenné tehet téged (is). Ezt pl. mozgással vezetheted le. Bármilyen sport kitűnő stressz oldó lehet: futás, cardio, tánc. Utóbbi különösen ajánlott, mert a zene a leghatékonyabb hangulatjavító. Eközben ne feledd, hogy most rövidtávon tudsz koncentrálni!

VASÁRNAP, június 2:

Pedagógus napon a Kos Hold a tanárok, tanítók pedagógusok köszöntéséről szóljon! Emlékezz azokra, akiktől tanultál, vagy épp most is tanulsz! Ők lámpások az utadon. Nem lehet elvitatni az érdemüket. De számíts arra, hogy a Kos Hold türelmetlenné tesz! Nem lesz kedved lassú, hosszú koncentrációt igénylő feladatokhoz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!