HÉTFŐ, február 20:

Még napkelte előtt lép be a Hold a Halakba, és 08:06-kor újhold lesz a Halakban. Újhold napján érdemes új szokásokat felvenned és/vagy valamiben újítanod. Tudj róla, hogy ma fodrászati tilalom van! A Halak Hold miatt a legjobb, ha ma kicsit befelé figyelsz, meditálsz. A vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást, mosást és mindenféle vizes tevékenységet.

KEDD, február 21:

Ma van húshagyó kedd, ami a nagyböjt előtti utolsó nap, amikor még lehet húst enni a hagyomány szerint. Egyébként ez a palacsinta világnapja. Téged melyik hoz lázba? Még ma is a Halakban jár a Hold. Ma is aktuális a locsolás, mosás és mindenféle vizes tevékenység. A tegnapi újhold után ma már nő a Hold, ami pl. a vitaminok és ásványi anyagok bevitelére és beépítésére kitűnő.

Ezt jelzi a heti holdhoroszkóp a hétre (fotó: Shutterstock)

SZERDA, február 22:

Kora reggel a Hold átlép az aktív, versengést kereső Kosba. Fizikailag, szellemileg és érzelmileg is gyors leszel. Ebből vita adódhat, mert a gyorsaság gyakran jár együtt meggondolatlansággal. Tudj róla, hogy ma fogászati tilalom van érvényben! Jobb, ha nem most mész fogorvoshoz. Hivatalosan ma van hamvazó szerda, ami a húsvét előtti nagyböjt első napja.

CSÜTÖRTÖK, február 23:

Továbbra is a Kosban jár a Hold. Válassz olyan kihívást, amit gyorsan meg lehet oldani! A hosszabb ügyekhez ma nem lesz türelmed. Feloszthatod a feladataidat több részletre. A mai napra is érvényes a fogászati tilalom. Ellenben süthetsz valami finomat. A növő Hold megnöveli a méretét. Legyen szó kenyérről, süteményről, kalácsról!

PÉNTEK, február 24:

Délelőtt fog jegyet váltani a Hold, és belép a gurmand Bikába. Ha megfogadtad, hogy idén komolyan betartod a böjtöt, akkor ma meggondolhatod magad. Kivéve, ha kitalálsz valami húsmentes finom ételt. Nem kell íztelennek és unalmasnak lennie a böjtnek. A fűszerek és a színek csodákat tesznek. Hiszen az illatok és a látvány is laktatnak.

Hirdetés

SZOMBAT, február 25:

Vigyázz, mert a Bika Hold lelassít téged és az anyagcserédet is! Vagyis hízásra hajlamosít. Kerüld a cukros, zsíros, nehéz ételeket! Válassz inkább gyümölcsös, könnyű desszertet! Nem kell mindent megtagadnod magadtól. Csupán annyi a dolgod, hogy természetes módon elégítsd ki a gurmand énedet! A lehetőségek sokfélék. Tőled függ, hogy észreveszed-e.

VASÁRNAP, február 26:

Még napnyugta előtt átlép a Hold az Ikrekbe. Ez felélénkít, és váratlan döntésre hajlamosít. Lehet, hogy hirtelen felpattansz, és elindulsz a városba. Hívhatod a barátaidat, rokonaidat, kollégáidat, de nem biztos veled tartanak. Nem vagytok egyformák: van, aki szereti a spontán kezdeményezést, és van, aki nem. Joga van hozzá…

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 20-26.: Szerencsés fordulatokat jeleznek a bolygók

Nagyon különlegesen és izgalmasan kezdődik a hét: a Halak jelében újhold lesz, amely új lehetőségeket jelez, és ezzel szinte egyidőben a Kos jelébe lép a Vénusz, amely szerencsés fordulatokat hozhat. Vajon mit hoz az utolsó februári hét a horoszkóp szerint? Íme!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!