Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Neked nem a Halak újhold miatt izgalmas a hét indítása, hanem a Kosba lépő Vénusznak köszönhetően. Vénusz a szépség, a szeretet és a kis szerencse bolygója. Innentől szebbnek, szerethetőbbnek és kicsit szerencsésebbnek fogod érezni magad. Hét közepén kapsz elismerést, dicséretet, amitől madarat lehet veled fogatni. A hétvégédet a Bika Hold békéssé teszi. Pihenhetsz, töltődhetsz…

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Bolygód, a Vénusz hétfőn reggel a Kosba lép, és közel egy hónapon keresztül meggondolatlanságra hajlamosíthat. Ha jót akarsz magadnak, minden döntésedre aludj egyet! Kedden és vasárnap kellemetlen híreket kaphatsz, amelyekre ugyanakkor nem szabad csípőből reagálnod. Amennyiben vársz kicsit és közben lenyugszol, tiszta fejjel átlátod, mi a bölcs megoldás, mi az, ami méltó hozzád.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hétfői Halak újhold a karriered jövőjében mutat új lehetőségeket. Több irány is járható, melyek közül neked kell választanod. Ez nem szokott zavarni, de egy keddi kellemetlen fényszög miatt most frusztrálva érzed magad. Amíg vitázol magaddal, ne válassz! Szerdától kedvezőbb konstellációk lesznek már az égen. Mindez lemeríthet, amit hétvégén ki kellene pihenned. Most kicsit lelassulhatsz.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A horoszkópod megmutatja, milyen sémákat követsz a párkapcsolataidban - 1. rész

Nehéz felismerni és változtatni rajta, de nem lehetetlen: ha folyton kudarcba fulladnak a próbálkozásaid a szerelemben, érdemes elgondolkodni rajta, te vajon milyen sémát követsz a párkapcsolataidban.

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ellentmondásos hatások érnek már hétfőn, majd aztán az egész héten. Ez mindig így volt, de most feltűnően és tetten érhetően történik. Aggódnod nem kell, mert a hétfő reggeli Halak újhold új "eszközöket", módszereket ad a kezedbe, amivel képes vagy uralni a váratlan helyzeteket. A hétvégéd megtervezésénél maradj rugalmas, mert tuti, hogy nem az eredeti terv lesz a végső…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Ugye, nem múlt el a játékos hajlam belőled? Neked nem szabad megkomolyodnod. A vidámság és a gyermeki rácsodálkozás minden bajodra orvosság. Ennek felélesztésében segít neked hétfőtől a Kosba lépő Vénusz. Lesznek kihívások a hét során, de ha a problémák fölé emelkedsz és megőrzöd a derűlátásodat, mindent meg tudsz oldani. Kérdés, hogy mersz-e optimista maradni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A hétfő reggeli Halak újhold új embereket jelez neked. Számtalan új fura fazonnal találkozhatsz. Azonnal megvan a véleményed, amit meg kellene tartanod magadnak, ha nem akarsz rossz benyomást kelteni. Mindenki megvan győződve a saját igazáról. A másik is, és te is. Szerencsére a hétvégéd kifejezetten nyugisnak ígérkezik. Rendezheted a gondolataidat, és megértheted, mire tanított ez az egész.

Szűz havi horoszkóp

A Hold a Halakban együttáll a Nappal, a Vénusz a Kos jelébe lép hétfőn (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Felzaklathat az, ami rögtön hétfőn vár rád. Te nem szereted a meglepetéseket. Valaki nagy hévvel, széles gesztusokkal magyaráz, és meg akar győzni, amitől te megijedhetsz. Szólhatsz neki, hogy halkabban beszéljen, vagy eljöhetsz onnan, de semmiképp se kritizáld az illetőt, mert az csak olaj lenne a tűzre. A hétvégére lecsillapodnak a kedélyek, és te rájössz, az illető nem akart bántani.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Az egész hetedet feldobja a hétfői Halak újhold. Végre feltámad a vállalkozó szellem benned, és olyasmibe mersz belevágni, ami felvillanyoz téged. Engedd el a fantáziádat, "célozd meg a holdat, ha elvéted, a csillagokba jutsz"! Nem lesznek akadályok, csupán a saját kishitűséged fékezhet meg. Hétvégén készíts stratégiát, és győzd meg magad, győzd le a kishitűségedet!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Valaki szépen, értelmesen, artikuláltan beszél hozzád, te mégsem érted. Ebből vita pattanhat ki. Ő tudja, hogy nem értesz egyet, ezért mondod, hogy nem érted, amit mond. Jobb lenne, ha kinyitnád a füledet, és észre vennéd, hogy a másik a javadat akarja. Ennek felismerésén múlik az egész heted hangulata és sikere. Hétvégén a bolygók esélyt mutatnak a józanságra…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint?

A csakrák a szervezet energiaközpontjai, függőlegesen, a gerinc vonala mentén helyezkednek el. Csillagjegyedtől függően van, amelyik erősebben hat rád.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A tél egyeseknek szép, másoknak unalmas évszak. Hétfőn a Vénusz jegyet vált, és új arcát mutatja a tél. Vénusz a szépség bolygója, épp ezért keresd meg, mi a szép most! Ezzel kinyílik a szemed, ami a probléma megoldási képességedre is nagyszerű hatással lesz. És talán nem mész bele felesleges eszmecserékbe leginkább pénteken. Hétvégén élhetnél a hobbidnak. Ha még nincs, választhatnál valamit.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Múlt hétvégén véget ért a Vízöntő hava, s ez a hét már Halak újholddal indul. A Halak vizes jegy, épp ezért nem meglepő, ha csapadékos lesz az idő. Öltözz melegen és vízállóan, nehogy megázz, megfázz! Szerdán lesz egy számodra kedvező fényszög. Ha van valami fontos ügyed, akkor időzítsd szerdára vagy csütörtökre! A hétvégéd szóljon az élvezetekről és a lustálkodásról!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Az év legfontosabb újholdja számodra a hétfő reggeli, ugyanis 08:06-kor a Halak jelében együttáll a Nap és a Hold. Ez azt jelenti, hogy egy új ciklus indul az életedben. Újíts, tervezz, engedd el a fantáziádat! Sietned nem kell. Előbb találd ki, utána készíts stratégiát, majd lépj! Az intuíciód legyen összhangban a józan eszeddel! Lehet, hogy ez hétvégén jobban megy a Bika Holdnak köszönhetően…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Igaz történetek - Flóra és a megfestett jövőkép

Egy különleges délután, egy megdöbbentő egybeesés és a szeretet ereje - Flóra igaz története következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!