Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ez a hét az egész hónap - de talán az egész év - legmozgalmasabb hete lesz. Hétfőn éjjel a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz a Kosban. Ezek a változások téged újításra ösztönöznek. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami arra sarkal, hogy átértékeld a barátságról alkotott elképzeléseidet. Szombaton bolygód, a Mars a Rákba lép és innentől segít lecsillapítani az indulatokat, és sokkal türelmesebbé tesz téged.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ezen a héten három bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap belép a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, míg szombaton Mars a Rákban folytatja égi útját. Ezekből téged a Plútó jegyváltása érint a legerősebben. Készülj fel, hogy június 10-ig megváltozhat a főnököd személye, vagy a hierarchia feletted! Pánikra nincs okod. És persze közben ne feledd, hogy vasárnap hajnalban át kell állítanod az órádat!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Inspirálóan hat rád, hogy hétfői Nap a Kosba lép, majd kedden újhold lesz a Kos jelében. Új szövetségeseket találsz. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami merésszé tehet téged. Kockázatos terveket kezdesz szövögetni. Szombaton a Mars kilép az Ikrekből hét teljes hónap után. Ez a változás hirtelen üresség érzését jelentheti, de utána lehiggadsz és rájössz, hogy kapkodás nélkül egyszerűbbé válik az életed.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Tavaszi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod

Mindenki kap egy őrangyalt a leszületése előtt, aki egész életében védelmezi, s elhárítja a negatív, ártó energiákat. Nyisd meg a szíved, és olvasd el figyelmesen az őrangyalod üzenetét tavaszra!

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A Nap Kosba lépése és a Kos újhold azt eredményezi, hogy az asztalra csapsz, és felállsz a munkahelyeden. Ez tőled szokatlan, de időszerű. Eddig tűrtél, mostanra viszont betelt a pohár. Vigyázz, mert szombaton Mars belép a Rákba és olyan agresszív stílust hozhat magával, ami - enyhén szólva - nem tesz népszerűvé! Ügyelned kellene rá, hogy ne szerezz ellenségeket…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem lesz időd unatkozni. És sajnos arra sem lesz sok időd, hogy feldolgozd a téged érő hatásokat. Ez a hét az egész hónap - de talán az egész év - legfordulatosabb hete. Hétfőn a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz ugyanitt. Ez a tavasz ígéretét hozza neked (is). Csütörtökön a Plútó a Vízöntőbe lép, ami gyökeres változást szimbolizál a szerelmi életedben. Innentől bármi megtörténhet…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy hét alatt három nagy bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép. A keddi újhold és a vasárnap hajnali óra átállítás csak hab a tortán. Mindez sokkolóan hathat rád. Nem szereted, ha csőstül jön a változás, holott téged egyik égi esemény sem frusztrál különösebben. Ha idegeskednél, tedd fel a kérdést: valójában mi a gond?

Szűz havi horoszkóp

Az év legnagyobb változásai zajlanak ezen a héten (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Számíts rá, hogy a hét elején több ember kihozhat a sodrodból. Hétfőn a Nap a Kosba lép, kedden újhold lesz a Kosban. Ezek garantálják, hogy önző, türelmetlen emberekkel lesz dolgod. Őket nem tudod megváltoztatni, de a saját reakcióidon tudsz változtatni. A hét második felében sem lélegezhetsz fel: a folyton változó körülményekhez kell alkalmazkodnod. Akár teszik, akár nem.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy jó ideje érzed, hogy a változás szaga ott lebeg a levegőben. Igazad van. Ezt igazolják a heti jegyváltások: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép. Utóbbi olyan ambíciót ébreszt fel benned, ami nagy bátorságról tanúskodik. De mielőtt bármibe fejest ugranál, adj időt magadnak a tájékozódásra. Ráérsz utána dönteni…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A tavaszi napéjegyenlőség, vagyis a Nap Kosba lépése az asztrológiai újév kezdete. Téged ez hétfőn és kedden aktivitásra inspirál. Már csak azért is, mert kedden lesz újhold a Kosban. Tele leszel ötletekkel. Ahhoz, hogy ezek ne szóródjanak szét, mint a csillagszóró szikrái, le kellene írnod. A tavaszt jelzi a vasárnap hajnalban aktuális óraátállítás is. Ne panaszkodj!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

6 ok, hogy ne féljünk a változástól

Most, hogy a Szaturnusz jegyváltásával egy új periódus vette kezdetét, jelentőségteljes változások várnak ránk. Sokaknak már a szó hallatán is görcsbe rándul a gyomra... Pedig a változásnak számtalan pozitív hatása van, ezért nem érdemes tartanunk tőle.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Te szereted a konkrét tényeket. Ez a hét tele van konkrétumokkal: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép, kedden újhold lesz a Kosban, vasárnap hajnalban 2-ről 3 órára kell előretekerni az órákat. Ez olyan sok újdonság, ami megviselheti az idegeidet és lemeríthet. Sok folyadékot igyál, és aludj eleget! Így elviselhetőbb lesz minden.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Számtalan változás lesz égen és földön a hét során. Téged a legintenzívebben a csütörtöki Plútó jegyváltása érint, ugyanis a bolygó belép a Vízöntőbe. Június 10-ig jár itt, ami arra jó, hogy életed több területén tabula rasa-t csinálj. Tőled függ, mennyire vagy bevállalós. Arra viszont kell figyelned ez idő alatt, nehogy "kiöntsd a gyereket a fürdővízzel"! Ez legyen a mottód!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Kapkodhatod a fejedet egész héten. Annyi újdonság lesz, amit nem lesz időd felfogni, megemészteni, és máris jön a következő. Te nem szereted, ha nem beszélheted meg a gondjaidat valakivel. De jó hír számodra, hogy a sok újdonság közül van, ami kimondottan neked kedvez: szombaton a Mars jegyváltása izgalmas lehetőségeket hoz neked. Ne feledd, vasárnap hajnalban kezdődik a nyári időszámítás!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 7 jel árulkodik arról, hogy spirituálisan érett vagy

Honnan ismerhetjük fel a spirituálisan érett személyiségeket? A következő 7 jel lehet árulkodó!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!