Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hétfői újhold és a pénteki dupla támogató fényszög valódi érzelmi árvizet hozhat magával. De nem ezért lesz jó heted, hanem mert a korai sötétedés és ködös idő ellenére téged új ötlet lelkesít. Tőled függ, ez konkrétan mivel kapcsolatos: utazás, lakásfelújítás, ünnepi készülődés. Hétvégén a levegős jegyekben járó bolygók szerint ki kellene szellőztetned a fejedet.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nemcsak tavasszal lehetsz szerelmes. Ez a hét például bővelkedik olyan lehetőségekben, amelyek szinte biztosan megdobogtatják a szívedet. Akkor is, ha van már kedvesed, és akkor is, ha még keresed őt. Csoda fényszögek lesznek az égen hétfőn, pénteken és szombaton. Szerencsére emellett tudsz a munkádra is koncentrálni. Vasárnap az anyagi helyzeted, illetve a munkád alakulása jobban izgat…

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Ki leszel szolgáltatva egész héten. Legalábbis úgy érezheted, hogy mások ambíciójától, ötleteitől, kedélyétől függsz. Van ebben valami a bolygók szerint is, mert most tényleg nem rólad szól az, ami az égen zajlik. De természetesen közvetett módon hat rád, vagyis neked is jó, ha a környezeted jól érzi magát a bőrében. Szombat déltől jön el a te időd…

Hirdetés
Csodás lehetőségek várnak ránk ezen a novemberi héten (Shutterstock)

Ikrek havi horoszkóp

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn szimpla, pénteken dupla szuper fényszög kedvez neked. Bátran hallgass a megérzéseidre, mert most pontosan vezet az intuíciód. Persze nem kell a józan eszedet megtagadnod. Csütörtökön, pénteken és szombaton a racionalitás is bekapcsol. A kettő együtt olyan döntéshez, lépéshez ad erőt, amit eddig nem hittél volna. Így lesz, mit ünnepelni a hétvégén.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Semmi szégyellni való nincs abban, hogy fontos számodra a családod. És nem csak az, hogy velük harmonikus legyen a kapcsolatod, hanem az is, hogy támogassanak egy ötleted kivitelezésében. Erre remek alkalom nyílik ezen a héten. Bátran kérd ki a véleményüket, de ne feledd, a döntést neked kell meghoznod! Hétvégén ne rágódj tovább! Lazíts, bulizz, élj!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A hét első felében elborzaszt, hogy egyesek mennyire kitárulkoznak, és azzal igazolják a kirohanásaikat, hogy ők fel merik vállalni az érzelmeiket. Szerinted mindez tipikus hiszti, az önfegyelem hiánya. Most okosabb lenne, ha megtartanád magadnak a véleményedet. Hiábavaló lenne győzködni bárkit. A hét második felében elcsitulnak a kedélyek, és te is jobban leszel.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 11-17.: Feszült hétvégét követően pompás hét vár ránk

A hétvégén bizony ott a vita, a konfliktus lehetősége. Most igazán fontos lehet, hogy bármit mondunk ki, bármire reagálunk, vegyünk előtte néhány mély lélegzetet. Amiatt is érdemes megfogadni ezt a javaslatot, mert a következő hét már nagyszerűen alakul. De ehhez tényleg fontos, hogy figyeljünk a társunkra és magunkra.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Addig töröd a fejedet, amíg kipattan belőle az isteni szikra, és új pénzforrást találsz, erre utal a hétfői újhold és a Hold-Mars együttállás is. Sőt a szombati Nap-Mars együttállás ambíciót és bátorságot ad a kivitelezéshez. Persze nem kell kapkodnod. De ha egyértelmű számodra a megoldás, akkor ne várj senkire és semmire! Vasárnap újabb jeleket fogsz kapni…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Ragyogóan indul a heted: hétfőn 10:28-kor a Skorpióban együttáll a Nap és a Hold, ami számodra az év legfontosabb újholdja. Ráadásul aznap a Skorpió Mars a Holddal, majd szombaton a Nappal áll együtt. Ez olyan érzést hoz neked, mintha most lenne szilveszter. Ünnepelj, ünnepeld meg a sikereidet! Legyél büszke, hogy túlélted a kríziseket, és talpra tudtál állni!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Neked nem a hétfői újhold lesz nagy jelentőségű, hanem a keddi Hold-Merkúr együttállás. Végre ki mersz/ki tudsz mondani olyasmit, amit eddig nem. Kérdés, találsz-e értő füleket hozzá? De akkor is ki kell mondanod, ha a másik fél még nem fogadóképes. A hét második felében kerüld az illegális ügyeket! Nem a te műfajod a bujkálás, és titkolózni sem szeretsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb novemberben

A november sokunknak hoz komoly fordulatokat a pénzügyekben, szerelemben, munkában. Lássuk, kiket segít a legjobban a szerencse a következő hónapban! Novemberi szerencsehoroszkóp.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Mindaz, ami számodra a hét elején reménytelennek, kivitelezhetetlennek tűnik, a hét második felére megoldódni látszik. Csütörtöktől remek fényszögek lesznek az égen, amelyek a tisztánlátást és reális ítélőképességet segítik. Hétvégén mások is belátják, hogy igazad volt. De semmiképp se dörgöld az orruk alá, hogy "te megmondtad", mert népszerűtlenné válsz!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Ez a heted a karriered építéséről szól. Nyitott szemmel és füllel járj, mert bármikor jöhet olyan lehetőség, amely előrelépést hoz neked! Erre legalkalmasabb napok a hétfő és szombat. Közöttük törekedj arra, hogy megerősítsd a kollégáiddal, barátaiddal a szövetségedet! Hétvégén, a vasárnap szóljon kirándulásról vagy bármilyen szabadtéri programról!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A hétfő és a péntek lesznek a kedvenc napjaid. Amennyiben van bármi fajsúlyos dolgod, akkor azt lehetőleg időzítsd erre a két napra! Azonban nincs baj, ha másik napra esik, mert egész héten harmonikus fényszögek lesznek az égen. Hétvégén több olyan emberrel lesz dolgod, aki a saját igazát bizonygatja. Jobban jársz, ha nem szállsz vitába egyikkel sem…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!