Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hét számodra egyfajta álomkorral indul. Mintha lassított felvételben lennél főszerelő, majd szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, és innentől csúzliból lőnek ki. Vigyázz, ne ess át a ló túloldalára! Ez stílusos, mert Nyilas a kentaur. Gondold át alaposan a következő lépést kapkodás helyett. Hétvégén a föld dominancia kitűnő lehetőség például kertészkedésre, kézműveskedésre, vagy bármi ehhez hasonlóra.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ha a hétfőt konfliktus nélkül megúszod, akkor megkönnyebbülhetsz, mert a héten nem lesz több kritikus konstelláció a te szempontodból. Épp ideje volt, hogy véget érjenek a megpróbáltatásaid. Nagyjából négy hete táncol a környezeted az idegeiden. Folyton óvatoskodnod kell, nehogy valaki megsértődjön. A hétvégét imádni fogod: a Bika Hold kedvező fényszögei miatt végre te leszel a középpontban.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Vihar előtti csendet tapasztalsz szerdáig. Gyorsan haladj a munkáddal! Használd ki jól az időt, mert szerdától a bolygók szerint folyamatosan más munkáját kell megcsinálnod, vagy más után kell rendet raknod. Szerencsére nem csak bajt hoz magával a Nyilasba lépő Nap és Mars, hanem fényt és vonzalmat is. Hétvégén válogathatsz a meghívások közül…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Végre egyre jobban alakul minden… (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A hét első felében elemedben leszel. Erőlködés nélkül jönnek az eredmények. Hidd el, nem érdemtelenül! Sokat tettél ezért az elmúlt hetekben, hónapokban, sőt években. Természetesen jól teszed, ha nem dőlsz hátra, hanem továbbra is teszel bele időt és figyelmet. A hét második fele és a hétvége szóljon az összeszedettségről, tervszerűségről, fegyelemről!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

November legszuperebb hete vár rád. Örülhetsz, mert szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, és te valósággal feltámadsz. Visszatér az életkedved, és millió ötlet pattan ki a fejedből. Gyerekekkel és/vagy a saját gyermeki éneddel javul a kapcsolatod. Ettől tuti, hogy nem lehet letörölni a vigyort az arcodról. Hétvégén folytasd a sziporkázást és a mosolygást!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Amennyiben ingatlanügyek okoznak fejtörést neked, megnyugodhatsz, mert közeledik a megoldás. Szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, és segít a holtponton átbillenni. Fontos, hogy örömödben ne kezdj el kapkodni! Pontosítsd a célt, készíts stratégiát! Nem baj, ha hétvégére marad ez, mert a föld dominancia kimondottan kedvez a türelmet igénylő tevékenységeknek.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 18-24.: Végre visszatér a jó hangulat

Nagy változások zajlanak az égen a következő napokban: a Nap és a Mars bolygó is a Nyilas jegyébe lép, feltüzelve a kapcsolatokat, fellobbantva az érzelmeket. Végre ismét úgy érezhetjük, hogy minden a helyére került. Jókedv, optimizmus a következő hetek jelszava.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Ezen a héten sokat javul az anyagi helyzeted. Az elmúlt hetekben a bolygók folyamatosan azt mutatták, hogy be kell osztanod, és inkább ne költekezz, vagy váratlan kiadáshoz lesz szükséged a tartalékaidra. Na, ennek most vége. Végre kedvező irányú elmozdulások várhatóak. Ennek örömére új költségvetést készíthetsz hétvégén.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Furcsa érzés lesz számodra, hogy szerdán a Nap, pénteken a Mars lép ki a Skorpióból. Szerencsére nem borulsz gyászba, mert valaki inspirálóan hat rád azzal, hogy kér vagy kérdez valamit. Hirtelen rájössz, hogy ezt vagy hasonlót te is meg tudnád csinálni. Ügyelj arra, hogy se te, se a másik ne érezze lopásnak a dolgot! Hétvégén okosan át kell gondolnod az egészet…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Ez egy nagyszerű hétnek ígérkezik, mert szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, vagyis eljött a te időd. Közeleg a születésnapod. De nemcsak ez a jó, hanem a két tüzes bolygó tüzes jegybe lépve feltüzel téged. A szó legjobb értelmében. Ettől megnő a népszerűséged is. Ne lepődj meg, ha hirtelen mindenki veled akar találkozni, beszélni, bulizni! Már ezen a hétvégén is…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2024, a számmisztika szerint: megvilágosító erejű események jönnek

A számmisztika szerint gyors energiákra, hatalmas változásokra számíthatunk kollektív szinten a következő esztendőben, és ezek természetesen egyéni szinten is hatnak. Nagy sikereket, de a bukás lehetőségét is hozhatja 2024. A numerológiai képlet kiemelten jelzi az összefogás, együttérzés fontosságát. Egy biztos, sok tekintetben megvilágosító erejű események következnek.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

November többnyire két dologról szól: egyrészt mindenki a sötétre és a szürkeségre panaszkodik, másrészt elkezdődik a karácsonyi beszerző körút. Neked egyikből sem kell kivenned a részedet. Maradj a saját, mértéktartó stílusodnál! Akkor is, ha ezen a héten a Nyilasba lépő bolygók a túlzásokat erősítik fel. Hétvégén jobban fogod érezni magad a föld dominanciának köszönhetően.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

A hétfő délelőttön kívül nem vár rád komolyabb konfliktus. Végre egy harmonikusabb hét jön. Túl vagy a nehezén. Az elmúlt hetek igencsak megviselték az idegeidet, és próbára tették a türelmedet. Mostantól téged nem fog közvetlenül érinteni az a feszültség, ami másokat igen. Szem- és fültanúja leszel vitáknak, és közbe jól fontold meg, hogy beleszólsz-e! Hétvégén is…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn szimpla, szerdán tripla szuper fényszögek jó hatással lesznek rád. Testileg, lelkileg és szellemileg is topon leszel. Töltődj fel, mert szükség lesz a béketűrésedre csütörtökön és szombaton. Ezen a két napon elnézőnek kell lenned mindenkivel, ha nem akarsz lépten-nyomon vitázni. Mindezt hétvégén ki kell heverned. Hallgass a jó szóra, és tedd ezt!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!