Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Hétfőn hajnalban a Merkúr is belép a Vízöntőbe, s vele együtt már három bolygó jár ebben a jegyben. Ez neked a barátok, szövetségesek, protektorok, mentorok "begyűjtéséről" szól. Ha nem most, akkor később szükséged lesz jóindulatú emberekre. A pénteki újhold is új segítők belépését szimbolizálja. Nem tudsz, és nem is kell hízelegned. Hétvégén hagyd a hivatalos ügyeket! Inkább élj magánéletet!

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Szerdán dupla szuper fényszög vigyáz rád és az idegeidre. Szükséged lesz rá, mert kellemetlen konstellációk kellemetlen munkahelyi kihívásokat jeleznek. Csütörtökön és szombaton kiakadhatsz, sőt személyes sértésnek veheted azokat a döntéseket, amelyeket most hoznak a fejed fölött. A pénteki újhold új megvilágításba helyezheti az egészet. Hétvégén gondolkozz el mindezen!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Bolygód, a Merkúr is belép a Vízöntőbe ezen a héten, s vele együtt már három bolygó támogat téged a terveid csiszolásában. Ezek kapcsolatosak lehetnek tanulással és/vagy utazással. Ám lesz néhány feszült fényszög is, amelyek arra intenek, hogy még ne hozd nyilvánosságra a terveidet. A pénteki újhold új szempontokat hozhat, szóval lesz min morfondíroznod hétvégén. Persze pihenni sem ártana.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ezen a héten minden új és egészen más megvilágításba kerül a bolygók szerint (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ez a hét nem lesz a kedvenced, mert az égi folyamatok meglehetősen kényes témákkal szembesítenek. Ilyen például a pénz, a spórolás, a tartalékképzése, a csalódások kezelése. Biztos, hogy el kell engedned valamit vagy valakit, amit gyászként élsz meg, pedig te is tudod, az elmúlás az élet része. Ne ijedj meg, nem kell senkinek meghalnia! Hétvégén szerencsére visszatér az optimizmusod és a hited.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Ezen a héten több hatás érhet, amelyek feldolgozása időt igényel. Lesznek olyan tanácsok, amelyek kifejezetten rosszul fognak érinteni, de csak akkor, ha kritikának éled meg. Próbáld meghallani a segítséget és/vagy tanítást! Ha ez nem megy elsőre, tedd talonba, hátha később beengedi az egód! A hétvégéd akkor lesz kellemes, ha engedélyezel egy kis lazítást magadnak.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Továbbra is a technika ördögével kell megküzdened. Érdekes, hogy a technikának van ördöge, de angyala nincs… Pedig, ha magad mellé állítod a modern technikát, azzal megkönnyíted a saját dolgodat és a munkádat. Ezzel kapcsolatosan lesznek nagy felismeréseid és nagy frusztrációid is. Az biztos, a pénteki újhold segít, hogy új szempontból tekints rá. Mindezt a hétvégén ki kell pihenned…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 3-9.: Újabb érezhető változásokat jeleznek a bolygók

Újabb érezhető változásokat jelez a horoszkóp, amely természetesen érinti a párban élőket és a társkeresőket egyaránt. Lehet, hogy eleinte egyáltalán nem tetszenek ezek a változások, de mégsem érdemes bosszankodni miattuk. Idővel minden a helyére kerül...

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem lesz ellenedre, hogy hétfőn a Merkúr is belép a Vízöntőbe, majd pénteken újhold is lesz a Vízöntőben. Ezek inspirálnak, és fantasztikus ötletek pattannak ki a fejedből annak ellenére, hogy lesznek diszharmonikus fényszögek. Ezek arra jók, hogy ne kapkodj. Inkább állj meg, és gondold végig az ötletet! A hétvége tartogat egy meglepetést. Kérdés, mennyire szereted-e a meglepetéseket…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Még több bolygó arra világít rá, hogy békés háttér nélkül nem tudsz a karrieredben haladni. A hét során több fényszög frusztrál, irritál. S teszik mindezt azért, hogy ne törődj bele, ha nincs minden rendben otthon, a családodban, a szerelmi életedben. A pénteki újhold új megoldást mutathat meg neked, ha nyitott vagy. Hétvégén minden feszkót kiáztathatsz, ha fürdőbe mész…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Még mindig a tanulás fontosságát feszegetik az égi folyamatok. Nem muszáj iskolapadba ülnöd, de elengedhetetlen, hogy haladj a korral. Kereshetsz kifogásokat, de tudnod kell, ha lemaradsz, veszélybe kerülhet a munkád. Ha nem hiszed, beszélj egy karrier tanácsadóval! A szombatod még nem, de a vasárnapod már kellemesnek ígérkezik. Szervezz családi programot!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Sorsfordító év lesz 2024 a hollywoodi sztárasztrológus szerint

A Plútó Vízöntőbe való átlépése nemhogy ezt az esztendőt, de a következő 20 éves periódust is meghatározza majd - többek között erről is beszélt Gahl Sasson a life.hu-nak adott interjújában.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Még mindig a bevételed növelése lesz a fókuszodban. Ez csak akkor kedvező, ha nem görcsölsz rá. Próbáld meg a pénz áramlását úgy felfogni, mint a levegőt, amit belélegzel, majd ki! Ez összhangban van azzal a ténnyel, hogy a bolygók a Vízöntő jelében segítenek. És a Vízöntő - a neve ellenére - levegő jegy. A pénteki újhold új pénzforrást nyithat meg. Gondold át mindezt a hétvégén!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Azzal indul a hét, hogy hétfőn hajnalban a Merkúr is belép a Vízöntőbe. Így már már bolygó segít, hogy érvényre juttasd a véleményedet. Most jobb eséllyel meghallgatnak, sőt hallgatnak rád. Igaz, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton akadályokba futhatsz, de a pénteki újhold újításra sarkall. Ezt hétvégén érdemes lenne csiszolgatnod. Semmiképp se kapkodj!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Nehéz dolgod lesz, ha tisztán akarsz látni. Egész héten olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek csak a megérzéseidet erősítik, de nem elég konkrétak. Emiatt nem szabad még következtetést levonnod és döntést hoznod. Maradj passzív, és figyelj! Még nincs itt az ideje változtatni. Ha idő előtt lépsz, bajba kerülhetsz. Hétvégén egyre jobb passzba kerülsz. A vasárnap lesz a te napod.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!