Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hét eleje a föld dominancia okán praktikus hozzáállást követel meg tőled. Most ne a "mi lenne, ha" elméletekkel húzd az időt, hanem térj a tárgyra! A hét közepén több érzékeny emberrel lesz dolgod, és most egyszerűen nem eshet nehezedre tapintatosan fogalmazni. Február első hétvégéjén meg kell oldanod valamilyen anyagi kérdést, utána viszont felszabadulsz és élvezheted a pihenést.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Csodás bolygóháromszöggel indul a heted. Lehetnek problémák, de most teljesen bizakodó vagy. Ez arra is jó, hogy döntéseket hozz és megtedd az első lépéseket is. Január utolsó és február első napján igyekezz megtalálni a hangot az emberekkel! Főleg a munkában! Szombaton egy kellemetlen bolygó-szembenállás kellemetlen összetűzést hozhat, amelynek vasárnapra szerencsére már nyoma sem lesz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Idegesíthet, hogy a hét elején nehézkes emberek nehezítik a dolgodat, pedig valójában csak azt kellene észre venned, hogy jó kérdéseket tesznek fel neked. Nem szabadna elnagyolnod a munkádat, legyél pontos és precíz! Hét közepére már újra elemedben leszel, ekkor meg tudod bocsájtani a hátráltatást. Február első hétvégéjén a szívedre kell vigyáznod. Egészségügyi és szerelmi szempontból egyaránt…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Nagyszerű lehetőségekkel kezdődik a hét a horoszkóp és a bolygók szerint (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Irigyled azokat az embereket, akik képesek megőrizni a higgadtságukat, és sosem borulnak ki. Ellenben veled, aki minden apróságra reagálsz. Olyan vagy, mint a víz felszíne, ami a legkisebb szellőre is fodrozódik. Hét elején lesd el, hogyan csinálják ezt a többiek! A szerzett tudást már a hét közepén használhatod. Hétvégén azt javasolják a bolygók, hogy ne menj bele gyerekes civakodásba!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Jót tesz neked, pontosabban a pénztárcádnak, hogy január végén, a hét elején összeáll egy hatalmas bolygóháromszög, ami a józanságról szól. Szerencsés tendenciát mutatnak a bolygók: anyagi gyarapodás látszik. Szívesen elköltenéd ezt a plusz bevételt, de inkább gyűjts egy nagyobb célra! Például utazásra. Ha még nem tudod, hova mennél, február utolsó hétvégjén is kitűzheted az úti célt.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Már a hétvégén elkezdődött, de még keddig tart az a grandiózus bolygóháromszög, amelynek három csúcsán a tízből öt bolygó részt vesz: Szűz Hold, Bak Merkúr és Mars, Bika Jupiter és Uránusz. Ezzel nagyszerűen búcsúzik a január, és kezdődik az újabb hét. A folytatás sem látszik problémásnak. Adj hálát a kedvező lehetőségekért, és vedd észre, milyen jó életed van! Február első hétvégéjén törődj kicsit az otthonoddal!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. január 27-február 2.: Kihagyhatatlan lehetőségek jönnek

Egészen csodás lehetőségeket jeleznek a bolygók már szombattól. Mindegy, hogy párban élsz vagy még keresed a társadat, ezt a mostani néhány napot mindenképpen érdemes a saját javadra fordítanod.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Amilyen békésen búcsúzik a január és indul a hét, olyan kedélyeket borzolóan köszönt be a február. Csütörtökön dupla diszharmonikus fényszög bántást jelez, ami neked nem esik jól, mert igazságtalannak érzed. Mindez történhet az otthonodban és/vagy a munkahelyeden. Egyik sem jobb a másiknál. Lesz időd hétvégén analizálni, mi váltotta ki, és hogyan kellene bölcsen reagálnod…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Hallgass a józan eszedre! Ezt javasolja az az óriási föld bolygóháromszög, amely a hét elején kirajzolódik az égen. Tényekre és adatokra támaszkodva hozz döntést, most ugyanis nem segítenek a kiszámíthatatlan, folyton hullámzó érzelmek. Pénteken és szombaton olyan bolygó-szembenállások lesznek, amelyek konfliktust jeleznek. Térj ki a provokáció elől, ha nem akarsz bajt!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A karriered építésének kedvező az a hatalmas bolygóháromszög, amely hétfőn és kedden az égen összeáll. Ne húzd az időt, máris nézz körül a munkaerő piacon, és jelentkezz! Az is jó, ha megvizsgálod, hogyan növelhetnéd a bevételedet! A hét közepén beszélhetnél erről valakivel. Ő új szempontokat hozhat. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Valami vagy valaki fellelkesít…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

4 napon keresztül védőhálót képeznek a bolygók: Föld bolygóháromszög

Január 27-től 30-ig föld jegyben járó bolygók egy hatalmas háromszöget alkotnak az égen, és ezzel védőhálót képeznek. Székelyhidi Ágnes asztrológus horoszkópjából megtudhatod, hogyan hat ez rád!

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Ennél jobban nem is indulhatna a heted: föld jegyekben járó bolygók csodálatos háromszöget rajzolnak az égre. A tízből öt bolygó részt vesz ebben: Hold, Merkúr, Mars, Jupiter, Uránusz. Eljött a tervezés és a kivitelezés ideje, nincs mire várnod. Vége a januárnak, mostantól magasabb fokozatba kell kapcsolnod, amit a február első napjainak konstellációi megerősítenek, sőt támogatnak.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Jót tenne neked, ha leírva látnád a tényeket. Ez vonatkozik a terveidre és a pénzedre egyaránt. Pont ebben siet a segítségedre az a bolygóháromszög, ami a hét elején összeáll az égen. Konkrét tényeket vegyél figyelembe! A hét közepén érdemes lenne megbeszélést kezdeményezned. A hétvégéd nem indul túl fényesen: jó lenne, ha ki tudnál kerülni egy vitát. Vasárnapra ez a veszély elillan.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Amíg te nem szereted számolni a pénzt, addig van valaki a közeledben, aki annál inkább. Kérj tőle segítséget a hét elején! Nemcsak pénzügyekben ügyesebb nálad, hanem például a tényekre való koncentrálásban is. Február a kiadásaid optimalizálásával induljon, amit az égi folyamatok javasolnak neked. A hétvége közlekedési káosszal kezdődik, de szerencsére ez is hamar véget ér…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!