Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Március első hete két nagy téma körül forog: 1. A hajthatatlanság és a következetesség közötti különbségtétel képessége elengedhetetlen, mert ez most a zsebedre megy. Mindez azt jelenti, ha merev, vagyis hajthatatlan vagy, akkor anyagi kár ér. 2. Az intuíció bármennyire is megfoghatatlan, mégis nagyon hasznos. Ezt erősíti meg a pénteki Merkúr-Neptunusz együttállás és a vasárnapi újhold a Halakban.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Erre a hetedre rányomja bélyegét egy Mars-Uránusz kellemetlen fényszög. Igaz, ez csak szombaton lesz, de te már a hét elejétől érezheted a hatását. Valószínűleg a leginkább az frusztrál, hogy a munkádban gyors reakciót várnak tőled, holott jobban szeretnéd, ha lenne időd átgondolni a választ. Keresd meg a kompromisszumos megoldást!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Nem kellene azzal foglalkoznod, hogy mások miről panaszkodnak. Neked a saját szekeredet kell tologatnod. Nagyszerű új távlatok nyílnak meg előtted, amelyekkel élj akkor is, ha munkahelyet keresel, és akkor is, ha biztos a helyed! Ne feledd, mindig van és lehet jobb! Ebben siet segítségedre a pénteki Merkúr-Neptunusz együttállás és a vasárnapi Halak újhold.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Most nem kell sietni a döntésekkel (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Az együttérzés nem azt jelenti, hogy együtt keseregsz azzal, aki bajban van, hanem azt, hogy teszed a dolgod, és meghallgatod a másikat. Ha tudsz segíteni, tedd meg, de ha nincs ráhatásod az ügyre, akkor ne állj meg, mert magaddal tolsz ki! Ezt javasolják a március elejei konstellációk. Több bolygó is kedvez neked: Merkúr, Neptunusz, Szaturnusz, Hold, Nap.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Mosolyogsz magadban a hét elején, amikor valaki párkapcsolati dolgokon sopánkodik. Úgy érzed, te már túl vagy ezeken, majd jön a lecke, és a hét közepén te is belefuthatsz olyan emberbe, akivel meggyűlik a bajod. Ez nemcsak párkapcsolatot érinthet. A megoldás hétvégén érkezik, amikor te is - és remélhetőleg a másik is - megszelídül. Így könnyebb megtalálni a közös nevezőt.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Fel van adva a lecke neked ezen a héten. Bolygód, a Merkúr a Halakban jár vasárnapig, és előtte pénteken együttáll a Neptunusszal, ami rendesen összezavar. Bármi, amiben biztos voltál, elillanhat. Ez nem csak bosszantó, de el is bizonytalanít. Közben több ember ad tanácsot neked, ami most persze nem segít. Jól tennéd, ha ezen a héten nem hoznál döntéseket. Ráérsz még…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. március 2-8.: Az éremnek két oldala van

Ismert a mondás, amely szerint az éremnek két oldala van. Ezen a héten mindez arra utal, hogy mindent két oldalról lehet tekinteni. Lehet, hogy nehézségeket jeleznek a bolygók, de minden nehézségben meg lehet látni a fejlődés lehetőségét is. S hogy a párkapcsolat és a párkeresés a lehető legjobban alakuljon a következő napokban, most is a pozitívumokat próbáld észrevenni!

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Élvezd ki ezt a hetet, és vegyél ki belőle minél többet! Jövő héten nehezebb dolgod lesz az égi folyamatok szerint. A Vízöntőben felvonuló bolygók továbbra is jó hatással lesznek a vállalkozó kedvedre. Mindez nemcsak szó szerinti értelemben jelent vállalkozást, hanem bármit, amihez kreativitás és lelkesedés kell. A vasárnapi újhold új megvilágításba tesz pár témát.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Két téma körül pörögsz ezen a héten. Az egyik továbbra is családi és/vagy ingatlan ügyek, amelyekben továbbra is akadályokba ütközhetsz. Sokat javíthat a dolgon, ha észre veszed, te mihez ragaszkodsz. A másik téma csupa olyasmi, amihez szerencsére van/lenne szükséged. Örülj, mert a bolygók szerencsét szimbolizálnak! Különösen a vasárnapi újhold…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Sokszor hallottad már, hogy családi háttér nélkül nincs kellő motivációd. A heti konstellációk éppen ezt erősítik meg. Bár lesz két együttállás, ami összezavarhat: pénteken Merkúr-Neptunusz, vasárnap Nap-Hold. Mindkettőt érzékelni fogod a hét elejétől. Mindkettő arra jó, hogy ne siess. Állj meg kicsit, és engedd, hogy a köd felszálljon szó szerint és átvitt értelemben is!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Március havi horoszkóp 2024: jön a tavasz

Márciusban meglehetős sok változást jeleznek a bolygók, sőt félárnyékos holdfogyatkozásra is fel kell készülni. Ám az kétségtelen, hogy visszavonhatatlanul itt a tavasz! Vajon mit jelez a márciusi horoszkóp? Íme minden fontos részlet.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Március első hetének konstellációi nem hoznak új felismeréseket. Inkább megerősítenek téged abban, amit eddig is fontos tartottál: merevség helyett következetesnek kell lenni, illetve az intuíció nem írhatja felül, maximum kiegészítheti a rációt. Kérdés már csak az, hogy a gyakorlatban hogyan tudod ezt alkalmazni? Figyeld magad, és csípd el, ha letérnél az útról!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Gyűlik benned és lávaszerűen készül kitörni a méltatlankodás. Biztosan igazad van, de vigyázz a stílusodra! Csütörtöktől bármikor elküldhetsz bárkit melegebb éghajlatra. Nem csak a pároddal, a szüleiddel, a főnököddel kell/kellene megválasztanod a célra vezető hangot. Mindenki mással is legyél udvarias! Ez a te érdeked. Hétvégén megenyhülhet az idő és te is…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A hét, a hónap, sőt az év legfontosabb újholdja a mostani: vasárnap 10:01-kor a Halakban együttáll a Nap és a Hold, amely már a hét elejétől újításra sarkal. Nem érted, mi van veled. A tavaszi rügyfakadás, nyitás ott van a szívedben és a fejedben. Ne fogd vissza magad! De ne kapkodj, mert a pénteki Merkúr-Neptunusz együttállás ködös, zagyva elképzeléseket szimbolizál!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!