Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ha bármikor bármilyen probléma elé kerülsz, kérdezd a józan énedet! Ezen a héten több dilemmát mutatnak ugyanis a bolygók, illetve azt is, hogy a leggyorsabban a racionális hozzáállás mutatja meg a kiutat. Naná, hogy ilyenkor tiltakozik az intuíció, és azt kérdezi, miért nem hallgatsz a megérzéseidre. Hétvégén fellélegzést hoz a levegő jegybe lépő Nap és Hold is.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hét első felében a teliholdon kívül két bolygó-szembenállás szerint a szokottnál nehezebben hozol döntést. Jó hír, hogy csütörtöktől vasárnapig már öt szuper fényszög támogat, és nem sürgetnek téged. Idegessé válsz, ha sietned kell, emiatt ezt mindenképpen kerülnöd kell. Hétvégén a Bika Hold azt javasolja, hogy kényeztesd magadat! Bármi jöhet, ami jól esik és nem hizlal, nem illegális.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Kedden és szerdán puskaporos hangulatot jelez négy diszharmonikus fényszög. A családod és a munkatársaid is bosszantanak. Úgy érzed, hogy mindenki összefogott ellened. Lehetőleg most ne reagálj, maradj a lehető legpasszívabb! Ez a tanács szombatra is érvényes. Majd vasárnap a Hold az Ikrekbe, a Nap a Mérlegbe lép, ami szó szerint és átvitt értelemben megkönnyebbülést hoz neked.

Nem lesz könnyű ez a hét a bolygók szerint (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A hétfő még bizakodásra ad okot, de keddtől sajnos jön a fekete leves. Több olyan konfliktusnak leszel szem- és fültanúja, ami megviseli az emberekbe és a békébe vetett hitedet. Tény, hogy a szerdai részleges holdfogyatkozás a konfliktusok veszteseit fokozottan megviseli. Vagyis most igazán érvényes a mondás: "Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz." Mindezt a hétvégén ki kell pihenned!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehet, hogy unod már, de a bolygók továbbra is azt javasolják, hogy ésszerűsítsd a kiadásaidat! Kedden és szerdán, két nap alatt négy, majd szombaton további egy bolygó-szembenállás pénzügyi zavart jelez. Szerencsére a föld jegyekben járó bolygók (Nap, Merkúr, Uránusz, Plútó) a józanságot erősítik. Ha ez sikerül, hétvégén ünnepelhetsz, bulizhatsz, grillezhetsz…

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Szeptember harmadik hete nem lesz a kedvenced. A szerdai teliholdon kívül további három bolygó-szembenállás frusztrál téged. Úgy tűnik, hiába fogalmazol tapintatosan, valaki folyton megsértődik. Már azt fontolgatod, hogy ki sem nyitod a szádat. Ez megoldás lehet. Még jó, hogy a föld jegyekben járó bolygók (Nap, Merkúr, Uránusz, Plútó) a ráció és a konstruktivitás győzelmét jelzik.


    

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 14-20.: A félárnyékos telihold felkavarja az érzelmeket

A gyönyörű hétvégét követőn igencsak felpörögnek az események. A feszültség sajnos napról napra fokozódik a Halak telihold következtében. Ráadásul a szerdai telihold részleges holdfogyatkozással jár együtt, ami csöppet sem könnyíti meg az életünket. És ezzel még nincs vége a feszült pillanatoknak. A horoszkóp segítségével felkészülhetsz előre a kellemetlenségekre.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

A Mérlegben járó Vénusz - amely a te uralkodó bolygód - csak vasárnap este kap kellemetlen fényszöget a Plútótól. Vagyis a hét első felében nem kell nézeteltérésekbe belemenned. A hét második felében lehet, hogy meg kell védened az érdekeidet és a pozíciódat. Érveid legyenek konkrétak, amit a föld jegyben járó bolygók javasolnak. Vasárnap a Nap belép a Mérlegbe, s innentől a hangulatod is egyre kedvezőbb….

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Ezen a héten az égi folyamatok szerint nagy szükség lesz rád. Több olyan konfliktust, sértődést, szakítást jeleznek a bolygók, amelyekben te békéltetőként, sőt egyfajta lengéscsillapítóként enyhítheted a bajt. Nem kell mindenáron beavatkoznod, de ha látod, hogy egyik fél segítséget kér, akkor lépj be! Viszont a hétvégi konstellációk szerint végre önmagaddal kell(ene) foglalkoznod.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Nehezen viseled, ha otthon és a munkahelyeden egyszerre adódik viszály. Sajnos ezen a héten ilyesmit vetítenek előre a bolygók. Kapkodás helyett mindig csak az aktuális kihívással törődj! Tedd fel a kérdést magadnak: "Tudok tenni most valamit?"! Ha a válasz igen, tedd meg! Ha a válasz nem, akkor várj kicsit! Hétvégére megérted, mire kellett várnod…


    

Ez is érdekelhet

Nagy őszi angyalhoroszkóp 2024.: ezt üzeni az őrangyalod a kövekező hónapokra

Minden léleknek van egy őrangyala, aki kíséri és segíti földi útja során. Nézd meg, mit üzen neked az égi segítőd az őszre! Nagy őszi angyalhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Szeptember harmadik hetében a hét nap alatt összesen kilenc diszharmonikus, három harmonikus fényszög, három bolygó-együttállás és lesz. A Holdon kívül még egy bolygó jegyet is vált. Ezek közül téged egy pénteki és egy vasárnapi diszharmonikus fényszög érint közvetlenül. Vagyis bölcsen teszed, ha nem folysz bele mások rivalizálásába. Hétvégén a kellemetlen konstelláció ellenére elemedben leszel.

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Az anyagi helyzetedet kell rendbe raknod ezen a héten. Több bolygó-szembenállás szerint nem halogathatod tovább ezt. Nincs baj, csak felesleges kiadásokat spórolhatsz meg, ha kicsit jobban odafigyelsz. Van valaki a közeledben, aki ezt nálad jobban csinálja. Kérdezd meg, hogyan teszi! Most úgy várod a hétvégét, mint a karácsonyt. Jogos, hiszen a Hold és a Nap is levegős jegybe lép át.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A szerdai telihold részleges holdfogyatkozással jár együtt, vagyis a Föld kitakarja a Napot részlegesen, és nem tud a Hold teljes fényében ragyogni. Mivel ez a Hold a Halakban jár, rád árnyék vetül, amely az egészséged és az érvényesülésed szempontjából sem jó hír. Ne keseredj el! Később jön el a te időd. Vedd észre, milyen szerencsés vagy, mert sok jó ember vesz körül!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!