KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Ugye, nem szoktatok a pénz miatt vitatkozni? A szombati Mars-Uránusz szembenállás, illetve a hétfői újhold is olaj lehet most a tűzre. Vagyis, ha van valami, amiben nem értetek egyet, akkor abból szinte biztosan vita pattanhat ki. Ezt megakadályozhatjátok együtt, vagy enyhíthetitek kulturált stílusú érveléssel. A hét folyamán lassan helyreáll az egyetértés, mert győz a józanész.

Szingli Kos

A hétvégén kattog az agyad, és folyamatosan osztasz és szorzol. Szeretnéd kiszámolni, hogy jössz ki a legjobban pénzedből. Egy kellemetlen Mars-Uránusz szembenállás nem könnyíti meg a dolgodat, ahogyan a hétfői újhold sem. A fejed is megfájdulhat, ha nem lazítasz a görcsölésen. Emellett - érthető módon - nem sok kedved lesz ismerkedni. Jól teszed, ha nem erőltetsz semmit.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A szombati Mars-Uránusz szembenállást már egész héten érezted. Sajnos hétvégén vita, szakítás veszélye lóg a levegőben. Amennyiben nem akarsz veszekedni, maradj passzív, és ne vedd fel a kesztyűt! Pláne a bokszkesztyűt! Mindez ugyanis gyökeresen megváltozhat a hétfői újholdnak köszönhetően, mert a szerelmed új arcát látod meg. Sőt, a hét során csoda történhet…

Hirdetés

Szingli Bika

A szombati Mars-Uránusz szembenállás az egész hetedet nyomasztotta. Sajnos hétvégén vita, szakítás veszélye lóg a levegőben. Amennyiben nem akarsz veszekedést, maradj csendben! Nem most kell megoldanod a helyzetet. Jó hír, hogy a hétfői újhold új ismerőst, új embert, új lehetőséget hoz neked. Tőled függ, mivel élsz és mivel nem…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Ha nem érzed jól magad a hétvégén, akkor szólj a kedvesednek! Ismered a mondást: "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát"… Ha elígérkeztetek, bátran mondjátok le, vagy rövidítsetek a kötelező körökön! Ez azért fontos, mert kimerülve nem mehetsz neki a következő hétnek. A párodnak szüksége van rád, a kreativitásodra, a humorodra. Otthon és a munkában is.

Szingli Ikrek

A bolygók szerint nem lesz valami fényes közérzeted a hétvégén, pedig sok minden terveztél. Ezekből faragnod kell, ha nem akarsz lerobbanni. Hétfőtől neked is és a környezetednek is szüksége lesz arra, hogy ragyogj. Észre vetted, hogy amikor derűs vagy, minden jobban megy? Emiatt duplán fontos, hogy jól legyél testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt.

Törékenyek lehetnek most a kapcsolatok a szerelmi horoszkóp szerint (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Az égi folyamatok azt jelzik, hogy hétvégén a párod ki szeretné önteni a lelkét neked, de attól tart, hogy túl sokat panaszkodik. Nyugtasd meg, te szívesen meghallgatod bármikor! Tudd, ha neked nem, akkor másnak fog mesélni! Legyél te a bizalmasa! A hét során máshol is sokat segíthetsz a kedves, tapintatos stílusoddal. Büszke lehetsz magadra.

Szingli Rák

Melyik gyakoribb? Hogy neked panaszkodnak vagy te panaszkodsz másoknak? Van bizalmasod, akivel megoszthatod a bánatodat, bizonytalanságodat, problémáidat? Lehetőleg ne egy új ember legyen ez! A hétfői újhold új ismeretséget hozhat, de vele ne siess! Idő kell, hogy olyasmit is elmesélhess neki, ami nem tartozik például a közösségi oldalak olvasóira.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Hétvégén, majd a hét során is a családodon belüli nézeteltéréseket kell elsimítanod. A szerelmed szerint ki kellene ezekből maradnod, de te képtelen vagy tétlenül nézni a civakodást. Lépj fel békítően, de ne erről szóljon az egész heted! A munkádban haladnod kell, és a szerelmed is szeretne kapni belőled. Jogosan várja a figyelmet, a törődést…

Szingli Oroszlán

Egy Mars-Uránusz szembenállás szerint neked kell összebékítened a feleket. Elsősorban a családodban, másodsorban a baráti körben. Megtisztelő a tudat, hogy adnak a véleményedre, de emellett neked is vannak dolgaid, amelyekkel haladnod kellene. Ott a háztartásod, a munkád és a magánéleted. Utóbbit először neked kell fontosnak tartanod, utána várhatod el csak a többiektől.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Hétvégén és a hét során is óvatosan kell fogalmaznod, hogy ne legyen sértődés. A párod már ismer annyira, hogy tudja, belőled a jobbító szándék szól. De aki távolabb áll, az a kritikádat élesnek érezheti. Kellemetlen bolygó-szembenállások kellemetlen szituációkat jeleznek, amelyeket kizárólag intelligens, józan hozzáállással küszöbölhetsz ki.

Szingli Szűz

Nem mindenki érti, amit mondasz. Sokszor próbálsz inkább kérdezni, de ez sem ér célba. Ezzel kell szembesülnöd a hétvégén és a hét során is. Ha azt látod, hogy a másik megsértődik, ne magyarázkodj, inkább válts témát! Nem éri meg összeveszni sem a portás bácsival sem az igazgatóval. A béke sokkal értékesebb. Erre fókuszálj, és könnyebb dolgod lesz!

Ez is érdekelhet

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

"Rule your mind or it will rule you". Az angol mondás szerint uralnod kell az elmédet, máskülönben az fog uralni téged. Hétvégén és a hét folyamán több olyan bolygószembenállás lesz az égen, amely kezedbe adja a döntés lehetőségét. A kedvesed rajongva nézi, hogy egyre bölcsebben reagálsz, és egyre kevesebbszer akadsz ki. Te is érzed és látod ezt?

Szingli Mérleg

Ismered a mondást? A "Rule your mind or it will rule you" szó szerinti fordítása: Urald az elmédet, különben az fog uralkodni feletted. Kemény bolygó-szembenállások lesznek hétvégén és a hét folyamán is, amelyek próbára tesznek téged. Te fogsz a legjobban meglepődni, milyen simán tudod kezelni a kihívásokat. Olyan, mintha bölccsé váltál volna…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Kapsz hideget, meleget ezen a héten. Lesz, aki felköszönt a születésnapod alkalmából, és lesz, aki figyelmetlenség mellett még meg is bánt. A párod nem tudja, mivel enyhítse a csalódásodat. Pedig mindez csupán arról szól, hogy végre lásd, ki van melletted, és ki ellened. Az égen is ellentmondásos folyamatok zajlanak, így nem meglepő mindaz, ami veled történik.

Szingli Skorpió

Szombattól péntekig az égen lesz négy bolygószembenállás és négy szuper fényszög. Így nem meglepő az a hullámvasút, amin most utazol. Ne érjen váratlanul, hogy lesz, aki felköszönt a születésnapod alkalmából, és lesz, aki faragatlanságával megbánt! Senki sem enyhítheti a csalódásodat, mivel ez most épp arról szól, hogy végre lásd, ki van melletted, és ki ellened.

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Sokszor, kis túlzással folyamatosan meg kell gondolnod, mit és hogyan mondasz ki. A szerelmed előtt kevésbé kell kontrollálnod magad, de a többiekkel óvatosan kell beszélned. Nem csoda, hogy olykor elfáradsz ebben, és nem vagy kíváncsi senkire. Ha begubózol, ne várd el, hogy a szerelmed veled tartson! Engedd őt kedve szerint jönni, menni!

Szingli Nyilas

Merkúr a Nyilasban járva arra késztet, hogy ne hagyj szó nélkül olyasmit, amiért eddig nem szóltál. De továbbra is legyél óvatos, és figyelj arra, hogy mit és hogyan mondasz ki. Ez igencsak fárasztó. Amikor elfáradsz, átmenetileg antiszociálissá válsz, és nem vagy kíváncsi senkire. Vonulj vissza, töltődj fel, de ne hidd, hogy ez végleg így marad!

Ez is érdekelhet

Novemberi kínai horoszkóp 2023: az év egyik legszerencsésebb hónapja következik

November 7-én budapesti idő szerint 18 óra 8 perckor indul a Disznó hónapja. A havi kínai horoszkóp szerint ne érd be most kevéssel, ragaszkodj az álmaidhoz, vágyaidhoz, mert a Disznó jegy energiái szerencsét hoznak mindannyiunknak.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Unod már a bölcselkedést, ha valamilyen programhoz nincs kedved, akkor tuti, hogy ott jól fogod érezni magad. Pedig ez megint megtörténik veled/veletek. Nemcsak hétvégén, hanem a hét folyamán is. Azt tapasztalod, hogy nulla esélye van valaminek hét elején, és napokkal később megoldódik. Ennek együtt örüljetek!

Szingli Bak

Te se nagyon szoktál libát enni, igaz? A szombati Márton nap remek ürügy arra, hogy főzzél, süssél, egyél libás ételeket. Közben érdekes hagyományokkal és/vagy emberekkel találkozhatsz. Az égi folyamatok szerint nyitsz, és ettől olyan emberek is bejöhetnek a képbe, akiket eddig kizártál. Az ismerkedés esélye emiatt meghatványozódik…

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Most kivételesen szeretnéd, ha a kedvesed feltalálná magát, és csinálna önálló programot magának. Neked minden idegszáladdal a karriered építésére kell koncentrálnod. A bolygók megerősítik ez irányú ambícióidat. Hétvégén és a héten is nagy előrelépést tehetsz, ha a munkád prioritást élvez. Persze ez nem zárja ki, hogy megöleld, megcsókold a kedvesedet.

Szingli Vízöntő

Olykor azzal vádolnak téged, hogy azért nincs párod, mert karrierista vagy. Ez hol bánt, hol hidegen hagy. A hétvégén és a hét során utóbbinak nagyobb az esélye. A bőröd alatt érzed, hogy most olyan ajtók nyílnak meg, amelyek a feljebb lépésedet szolgálják. A bolygók szerint nem érdemes kímélned magadat. Dolgozz és mutasd meg, mire vagy képes!

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Szerencsének érezheted magadat. Egyrészt azért, mert olyan ember a párod, aki melletted áll akkor is, ha mosolyogsz, és akkor is, ha nem. A bolygók szerint szerencsésnek érezheted magadat azért is, mert kimaradsz a legrázósabb konstellációkból, miközben a kellemes fényszögek a te malmodra hajtják a vizet szó szerint és átvitt értelemben egyaránt.

Szingli Halak

Hányszor hallottad már, hogy mások azt mondják: jó neked? A bolygók is alátámasztják, hogy tényleg jó neked. Kimaradsz ugyanis ezen a héten a legkellemetlenebb konstellációkból, miközben a támogató fényszögek a te malmodra hajtják a vizet szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Az irigyekkel ne törődj! Mindig voltak, vannak és lesznek is. Ők arra jók, hogy felismerd és értékeld, hogy tényleg jó neked…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!