KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A késő ősz egyik "átka" a korai sötétedés. Azonban ez is jó lehet valamire, például gyertyák, mécsesek gyújtására. Hétvégén romantikus hangulatot teremthettek ilyenekkel. Ha a hét során ismét meggyújtjátok a gyertyákat, visszahozhatjátok azt a meghittséget, amit egymást ölelve éltetek át. Jó hír, hogy szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, ami téged feltüzel…

Szingli Kos

Ne állj be a sorba, és ne panaszkodj a hideg és a korai sötétedés miatt! Inkább hétvégén menj ki a természetbe, otthon pedig gyújts gyertyákat, mécseseket! Ezzel meghitt hangulatot teremthetsz magadnak. A tűz olyan ősi érzéseket éleszt fel, ami erőt és magabiztosságot ad. Szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a tüzes Nyilasba, s kivételesen jó hatást tesz rád a tűz…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Túl vagytok a nehezén: az elmúlt hetekben szinte minden napra jutott feszült fényszög. Természetesen továbbra is türelmesnek kell lennetek egymással. Emellett elengedhetetlen, hogy figyeljetek a másikra, ha épp mesél, kér vagy kérdez valamit. Példaértékű, ahogy mindezt elsajátítottátok. Nem is hinnétek, milyen sokan követnek, utánoznak titeket.

Hirdetés

Szingli Bika

Csak a hétfőt kell konfliktus nélkül megúsznod. Túl vagy a nehezén: az elmúlt hetekben szinte minden napra jutott olyan fényszög, ami igencsak próbára tette a türelmedet, és az emberszeretetedet. Most csak a hétfő délelőtt látszik rázósnak. De előtte és utána helyre áll a béke benned és körülötted. Így jut időd és kapacitásod másra is. Például tervezésre, a jövő építésére.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Nem kéne megint abba a hibába esnetek, hogy tele zsúfoljátok a hétvégét teendőkkel, és hullafáradtan estek be az ágyba vasárnap este. Ezek után nem tudjátok feltöltődve kezdeni a hetet hétfőn reggel. Szerencsére nincs katasztrófa, mert szerdától a parázsból a szenvedély lángja lobban fel az égi folyamatok szerint. A bolygók szerelmes időszakot jeleznek.

Szingli Ikrek

Nincs azzal baj, hogy millió terved van a hétvégére, de ne ess a hibába, hogy végül hullafáradtan esel az ágyba vasárnap este. Ezek után nem várhatod el magadtól, hogy hétfőn reggel feltöltődve ugorj fejest a munkába. Jó hír számodra, hogy szerdától a bolygók izgalmas, sőt vérpezsdítő találkozásokat mutatnak. Ne feledd, hogy semmi sem kötelező, csupán lehetőség…

Szenvedélyes és boldog hétre számíthatnak a párok és a párkeresők a szerelmi horoszkóp szerint (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Ismerned kell a párodat annyira, hogy tudd, mire számíthatsz tőle. Hányadik karácsonyotok lesz az idei? Neked idén is alkotni, kézműveskedni támad kedved, ami kisebb felfordulással jár. Ezt ő jobban vagy kevésbé jól viseli, pedig tisztában kell lennie azzal, hogy neked terápia az alkotás. Ha együtt csináljátok, még jobb, de legalább engedje, hogy művészkedj egy kicsit.

Szingli Rák

A gyermeki éned ilyenkor, karácsony közeledtével kézműveskedni akar. Adj teret neki! Akkor is, ha mások fanyalognak, és nem értik, miért nem veszed meg készen ezeket az ajándékokat. Ezzel nem csak a hétvégédet dobhatod fel, hanem a szürke hétköznap estéidet is. Ne hallgass másokra! Ha jól esik, szöszmötölj, ragassz, horgolj, fess, fűzz gyöngyöt, önts gyertyát, főzz szappant kedved szerint!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Belső türelmetlenséget érzel már a hétvégén. Ez olyan, mint egy izgatott várakozás. A szerelmed nem ismer rád, régen látott ennyire lelkesnek. Biztos, hogy a szikra fellobbantja a szenvedély tüzét szerdától. Tüzes bolygók tüzes jegybe lépve fokozatosan és egyre fokozódóan támogatnak a kreativitásod, az életkedved feltámadásában. Ne állj ellen!

Szingli Oroszlán

Hétvégén a csípős idő ellenére jót tenne neked egy kisebb kirándulás. Főleg akkor, ha zárt helyen dolgozol. A kikapcsolódás azt jelenti, hogy kikapcsolsz, vagyis teljesen mást csinálsz, mint hétköznap. Ezek után feltöltődve várhatod a heti kihívásokat. Szerdától tüzes bolygók tüzes jegybe lépve fokozatosan és egyre fokozódóan támogatnak a kreativitásod, az életkedved feltámadásában…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

A fészekrakás, az otthonteremtés aktuális most a bolygók szerint. Ez kimondottan jót tesz a kapcsolatotoknak. Persze csak abban az esetben, ha nem marakodtok. Hétvégén és a hét során törekedjetek rá, hogy mindig a megoldást keressétek, és ne egymást hibáztassátok. Az sem segít, ha mást szidtok közösen. Ezt már többször kipróbáltátok, és sosem vezetett jóra.

Szingli Szűz

Érthető módon az otthonod csinosítása, díszítése foglalkoztat így, karácsony előtt. De a bolygók szerint belevághatsz mostanában egy nagyobb lélegzetű felújításba is. Amennyiben halogattad például a festést, csempézést, bármit, szerdától tájékozódhatnál a lehetőségekről. Nem kizárt, hogy olyan ajánlatot, szakembert, szaküzletet, forrást találsz, ami eddig nem jött szembe veled. Ne várj vele jövő évig!

Ez is érdekelhet

2024, a számmisztika szerint: megvilágosító erejű események jönnek

A számmisztika szerint gyors energiákra, hatalmas változásokra számíthatunk kollektív szinten a következő esztendőben, és ezek természetesen egyéni szinten is hatnak. Nagy sikereket, de a bukás lehetőségét is hozhatja 2024. A numerológiai képlet kiemelten jelzi az összefogás, együttérzés fontosságát. Egy biztos, sok tekintetben megvilágosító erejű események következnek.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Sűrű lesz a hétvégétek, ha minden meghívásnak eleget akartok tenni. Alakítsátok úgy, hogy maradjon egymásra is időtök! Hétfőtől lassan fellélegezhettek, mert jó hírek jönnek a pénzzel kapcsolatosan. Nem ugrálhattok, de kicsit megkönnyebbülhettek, és magatok mögött tudhatjátok a garasoskodás időszakát. Ez közös eredmény. Együtt örüljetek!

Szingli Mérleg

Rohangálhatsz egész hétvégén, ha minden meghívásnak eleget akarsz tenni, holott jó lenne, ha jutna időd magadra is. Örülhetsz, mert a hét során lassan fellélegezhetsz, jó hírek jönnek pénzzel kapcsolatosan. Továbbra sem szórhatod a pénzt, de kicsit megkönnyebbülhetsz. Kérdés, tanultál-e az elmúlt spórolós időszakból? Ha igen, akkor most bebizonyíthatod.

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A Nap szerdán, a Mars pénteken lép ki a Skorpióból. Ez akkor is megérint, ha egyébként nem foglalkozol ilyesmivel. Egyrészt űrt érezhetsz, másrészt a fókuszodba a pénz kerül. A szerelmed ismét képtelen lesz követni, újra meg tudod lepni a hullámzásoddal. Ügyelj arra, hogy ne ijeszd meg! És erősítsd meg róla, mindent megteszel, hogy mindent biztosíts neki!

Szingli Skorpió

Amilyen eltökélt leszel a hétvégén, olyan furcsán fogod érezni magad szerdától. Szerdán a Nap kilép a Skorpióból, vagyis vége a szülinapos hónapnak. Ettől elszomorodhatnál, de szerencsére új motivációt találhatsz. Valaki vagy valami inspirálni fog. Arra ügyelj, hogy ez ne legyen terelés, kompenzáció! Szóval a lényeges ügyeket továbbra se hanyagold!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Hétvégén engedned kell, hogy mások döntsenek, irányítsanak. Ez nem csak a kedvesed lehet. Majd a jövő héttől kezedbe veheted a kormányt, szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba. Innentől eljött a te időd, és biztosan nem engeded, hogy bárki megmondja helyetted a tutit. A kedvesed is meglepődhet azon a határozottságon, keménységen, ami jellemez.

Szingli Nyilas

Napokon belül kezedbe veheted az irányítást és a döntést. Addig bosszankodás nélkül viseld, hogy mások mondják meg, hova menj és mit csinálj! Szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, vagyis eljött a te időd. Innentől nem engeded, hogy bárki beleszóljon az életedbe. Egyesek meg lesznek lepődve, hogy hirtelen milyen határozottá válsz…

Ez is érdekelhet

Tízmilliószoros napok 2024-ben: ezek a legfontosabb tudnivalók

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel. Érdemes máris feljegyezni, mikor lesznek 2024-ben ezek a különleges, szent dátumok.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

A bolygók szerint felfokozott érzelmekkel reagálnak az emberek a leghétköznapibb ügyekre is. A párod is közéjük tartozik. Ítélkezés helyett legyél megértő! Kritizálás helyett próbálj segíteni neki, vagy legalább engedd, hogy mindenki a saját vérmérsékletének megfelelően éljen! Másoknak nem kell olyan higgadtnak lenni, mint amilyen te vagy.

Szingli Bak

Megint elcsodálkozol, milyen sok értelmes ember magából kifordulva reagál a leghétköznapibb ügyekre. Lehet, hogy ezért vagy szingli? Nem bírod a heveskedést, pedig tisztában vagy azzal, hogy mások nem lehetnek olyan higgadtak, fegyelmezettek, tudatosak és józanok, mint te. Kérdés, hogy szereted-e magadban ezt? Vagy csodabogárnak nevezed magad?

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Beszéljétek át, sőt fogadjátok meg, hogy titeket nem kap el a karácsony előtti őrjöngés! A hétvégén és az egész hét során beleszaladhattok olyan feszültségbe, ami kizárólag a karácsony miatt generálódott. Szerencsére a bolygók szerint ti most kimaradtok a konfliktusokból. Tartsatok össze, és őrizzétek meg humorotokat! Nektek mindig segít egy-egy jó poén.

Szingli Vízöntő

Idén is meg kell fogadnod magadnak, hogy nem asszisztálsz a karácsony előtti őrülethez. Hétvégén és a hét során többször leszel szem- és fültanúja olyan vitának, ami tipikusan a karácsony miatt generálódott. Az égi folyamatok szerint te most kimaradsz a konfliktusokból. Amennyiben meg tudod őrizni a humorérzékedet, simán átvészeled ezt a pár napot…

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Mikor engedtetek meg magatoknak legutóbb lustálkodást? Melyikőtök ítéli el az ilyesmit? Ki az, aki nem szeret heverészni, sorozatot nézni pizsamában? Te vagy a kedvesed? Pedig a hétvége pontosan erre alkalmas. Szerencsére a héten is kedvező konstellációk lesznek az égen. A kedvesednek és a környezetednek is nagy szüksége lesz a kedves stílusodra.

Szingli Halak

Mi a baj a lustálkodással? Te elítéled az ilyesmit? Nem szeretsz heverészni, sorozatot nézni pizsamában? A hétvége épp erre alkalmas, nem igaz? Engedélyezz magadnak egy kis pihit! Örülhetsz, mert a héten szuper fényszögek jó hatással lesznek rád: testileg, lelkileg és szellemileg is topon leszel. És számíts rá, hogy a környezetednek sokat segíthetsz a kedves stílusoddal!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!