KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Támaszkodnod kellene a párodra. Már hétvégén, majd egész héten azt tapasztalod, hogy az emberek egyre ingerültebbek és türelmetlenebbek. Még azok is kellemetlen megjegyzéseket tesznek, akik elvileg kedvelnek téged, illetve te kedveled őket. Ez is megerősíti, milyen fontos, hogy egymásra számíthassatok, és megoszthassátok a másikkal a gondolataitokat, érzéseiteket.

Szingli Kos

Egyre zordabb a világ. Egyre kevesebb a tolerancia, és egyre több a törtetés. Már hétvégén, majd egész héten döbbenten látod, hogy az emberek milyen ingerültek és türelmetlenek egymással és veled is. Még azok is kellemetlen megjegyzéseket tesznek, akiktől eddig nem láttál/hallottál ilyesmit. Most jól jönne egy bizalmas, megbízható barát, akivel megoszthatod a gondolataidat. Van ilyen?

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Ne vedd félvállról a stresszt! Alattomosan, belülről rág, megbetegít, ha nem vigyázol magadra. Ott van melletted a szerelmed. Szólj neki, ha szükséged van egy kis gyengédségre! Ne akard kímélni őt azért, mert neki is vannak problémái! Szívesen kényeztetne téged. Nem baj, ha kérni kell, ebben a rohanó világban nem ciki. Nem lehet ciki…

Hirdetés

Szingli Bika

Szombattól péntekig hét kellemetlen fényszög lesz az égen, ami azt jelenti, hogy kímélő üzemmódba kell kapcsolnod, ha nem akarsz lerobbanni. A stressz alattomosan, belülről rág, és olyan tüneteket okoz, amire hajlamos vagy legyinteni: magas vérnyomás, fejfájás, kialvatlanság, és így tovább. Ezeket egy darabig tűri a szervezeted, de aztán benyújtja a "számlát"…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Muszáj kipihenned a heti fáradalmakat. Javasold a kedvesednek, hogy hétvégén legalább az egyik napon gubózzatok be, nézzetek meg pár jó filmet, rendeljetek valami kaját, és lustálkodjatok! Ezek után jobban fogjátok bírni mindketten az új kihívásokat. Szerencsére a hét során lesznek érdekes találkozásaid. Vigyázz, hogy ne tedd féltékennyé a kedvesedet!

Szingli Ikrek

Ez a hétvége szóljon a pihenésről! Engedélyezz magadnak egy kis lustálkodást, máskülönben egyre ingerlékenyebbé válsz. Pedig a hét során vár rád néhány érdekes találkozás. Több olyan emberrel futhatsz össze, akik nagyon mások, mint az eddigi ismerőseid. Ne titkold a csodálatodat! De vigyázz, nehogy félreértse a másik! Valahol középen kell lavíroznod…

Nagyon szép napok várnak a héten. Előtte, a hétvége még feszült lehet a bolygók szerint (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Te nem csak halottak napján gondolsz az elhunyt szeretteidre. Nem múlik el, nem kopik az emlékük. Ha gyertyát gyújtasz a hétvégén, vagy a hét során, szomorúság helyett mosolyogj! Örülj, hogy ismerted őket! A párodra nagy hatással van mindaz, amit és ahogy teszel. Akkor is, ha ezt nem mindig mutatja ki. A napokban többször is elcsíphetsz olyan megjegyzést, ami ezt igazolja.

Szingli Rák

Bár elmúlt a halottak napja, de téged még mindig körbevesz a csendes emlékezés. Lebeghetsz, de ne ragadj a múltban! A régi szerelmeket is el kellene engedned, hogy legyen helye az újnak. Ebben sokat segít Szaturnusz, Kronosz, az idő ura, amely szombaton ismét elindul előre, és azt javasolja, itt az ideje előre nézni, előre lépni és kinyitni a szívedet a jövő embere előtt.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Megelőzheted a vitát, ha tudsz arról, hogy hétvégén egy kellemetlen bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, amelynek az egyik csúcsán az érzékeny Oroszlán Hold áll. Emiatt rossz lehet a kedved és a közérzeted is. Szükséged lesz a szerelmed szeretetére. Ne felejtsd el viszonozni! Ezek után jöhet bármi, megküzdesz vele, legyőzöd és haza viszed a trófeát.

Szingli Oroszlán

Sajnos ezen hétvégén egy kellemetlen bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, amelynek az egyik csúcsán az érzékeny Oroszlán Hold áll. Emiatt rossz lehet a kedved és a közérzeted is. Ne hagyd el magad, mert az lesz a vége, hogy beteget jelentesz hétfőn! Pedig nagyszerű lehetőségek jönnek a hét során, amelyeket kár lenne kihagynod. Szóval vigyázz magadra mindenféle értelemben!

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

A párod olyan ötlettel áll elő, ami boríthatja a hétvégével kapcsolatos elképzeléseidet. Valószínűleg nem tudod titkolni a bosszúságodat. Enyhítsd azzal, hogy megkérdezed, mikor fogjátok megcsinálni azt, amit te szerettél volna? Gyorsan közös nevezőre fogtok kerülni. Majd jön egy termékeny, eredményes hét. Osztozzatok a sikerben együtt!

Szingli Szűz

Szinte mindig mindenről van konkrét elképzelésed és/vagy véleményed. Ezt egyesek értékelik, mások nem. Előbbiekkel találkozz, utóbbiak nem a te embereid. Már az elején kiderül, hogy más az értékrendetek, más dolgok élveznek prioritást. Miért gondolod, hogy változni fog ez később? Semmiképp se akard meggyőzni, megváltoztatni, mert nem fog sikerülni…

Ez is érdekelhet

Novemberi horoszkóp 2023.: komoly változások jönnek

November elején a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó befejezi hátrálását, és elindul előre, a Merkúr pedig 10-én a Nyilas jegyébe lép. Feszültséget és segítő hatásokat is jócskán jeleznek az égi folyamatok. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A novemberi horoszkópból minden kiderül!

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Jót tenne mindkettőtöknek hétvégén egy barátokkal eltöltött nap vagy legalább este. A nevetés a legjobb ellenszere az aggodalmaknak. Ezek után könnyebb fejest ugrani újból a munkába. Jó hír, hogy szerdán bolygód, a Vénusz belép a Mérlegbe, s innentől segít a béke, harmónia és kiegyensúlyozottság fenntartásában. Ez nem csak neked jó, hanem a szerelmednek is.

Szingli Mérleg

Hétvégén szervezz, kezdeményezz egy barátokkal eltöltött vidám napot vagy legalább estét. A nevetés a legjobb ellenszere minden stressznek. Hétfőtől feltöltődve vetheted bele magadat a munkába. Örülhetsz, mert bolygód, a Vénusz szerdán belép a Mérlegbe. Innentől segít, hogy könnyebben megtaláld magadban a békét, a harmóniát és kiegyensúlyozottságot.

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A születésnapoddal kapcsolatos elképzeléseidet, elvárásaidat oszd meg a pároddal! Ha mindketten a másikra vártok, akkor abból garantáltan nézetelérés és/vagy csalódás lesz. Ez különösen hétvégén okozhat duzzogást. A hét folyamán is sértődést mutatnak az égi folyamatok. Nyissátok ki a szátokat, és mindent beszéljetek meg! Csak így védhetitek ki a bajt.

Szingli Skorpió

A hétvégédet beárnyékolja egy csúnya bolygóháromszög. Nem most kellene randiznod. Inkább maradj az ismert közegedben az ismert emberekkel. Hétfőtől sem javul túl sokat a helyzet. A bolygók szerint kicsit pihentetned kellene az ismerkedési projektet. Közben a születésnapod is számtalan elvárással és csalódással terhelt. Ha túljutsz ezen, gördülékenyebben megy minden…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Nem minden esetben tudsz jól fogalmazni. A szerelmed ismer, mégis megbántódhat, ha túl heves nyilatkozol. Ez hétvégén és a hét során is okozhat feszültséget. Vigyázz, mert lesz olyan, hogy általános dologról beszélsz, vagy egy harmadik személyről, és a szerelmed ezt magára veszi! Figyelj! Ne legyél elefánt a porcelánboltban!

Szingli Nyilas

Nincs könnyű dolgod mostanában. Folyton magyarázkodnod kell. Még azok is képesek megbántódni, akik ismerik a heves természetedet. A hétvége és a hét is tele lesz ilyen vagy hasonló szituációkkal. Próbálj visszavenni az indulatokból! De tudd, hogy nem kell megváltoznod, mert az már nem te lennél. Aki meg akar változtatni, az nem téged akar, hanem egy általa kitalált embert…

Ez is érdekelhet

Novemberi pénzhoroszkóp 2023.: kik lesznek a hónap nagy nyertesei?

A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó több hónapnyi retrográd időszak után végre előreindul, és ez hatalmas változásokat hoz. A Mars még a Skorpió jegyében jár, ami szintén állandó mozgásban tartja a dolgokat. Lássuk, mit jelent ez az egyes csillagjegyeknek a novemberi pénzhoroszkóp szerint!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Akkor jártok jól, ha a hétvégét csendben, kettesben töltitek. Kerüljétek a zajos embereket és helyeket! Egyikőtök sem tud pihenni zajban. Hétfőtől megnyugtató konstellációk lesznek az égen, amelyek garantálják a hatékonyságot és az eredményeket. Ettől te teljesen megnyugszol, ami a párodra is jó hatással lesz. Ilyen hangulatban tervezgessetek!

Szingli Bak

A hétvége nem lesz a kedvenced. Téged nem érint közvetlenül az, ami a környezetedben lévőket megőrjíti. Kellemetlen konstellációk többeket is kifordítanak magukból. Szerencsére hétfőtől minden napra jut egy-egy megnyugtató fényszög, ami garantálja a hatékonyságot és az eredményeket. Ettől teljesen megnyugszol, és visszatér az optimizmusod.

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Az a ronda bolygóháromszög, ami a hétvégén összeáll az égen, megmérgezheti a családi hangulatot. Alig látszik esély a vita elkerülésére. Ti mégis megcáfolhatjátok ezt, ha toleráljátok egymást és a családotokat is. A hét folyamán több lehetőség is adódik arra, hogy nézeteltéréseket tisztázz. Nem csak a pároddal. Élj minél több ilyen lehetőséggel!

Szingli Vízöntő

Érthető módon nem ez lesz a kedvenc hétvégéd. Ne becsüld alá azt a ronda bolygóháromszöget, ami hétvégén áll össze az égen! Sajnos ez megmérgezheti a hangulatot. Alig látszik esély a vita elkerülésére. Te mégis tegyél meg mindent! Hétfőtől meg fogsz lepődni, mert olyan emberek keresik a társaságodat, akikkel rendezni valótok van. Itt a remek alkalom…

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A bolygók szerint a kedvesed olyan konfliktusba keveredik, amelyben nagy szüksége lesz a békítő stílusodra. Jó hír, hogy november 4-én a Halakban járó Szaturnusz elindul előre, és te el tudsz engedni minden régi sérelmet. Segíts a kedvesednek! A hét során mások is megnyugszanak a közeledben. Ez minden érintettnek jó hír. Neked is…

Szingli Halak

Ragyogó hír, hogy november 4-én a Halakban járó Szaturnusz elindul előre, és te el tudsz engedni minden régi sérelmet. Mostantól foglalkozz a jövővel! Ne hátra nézz, hanem előre! Kiderül, hogy a környezetedben sokaknak segíteni tudsz ezzel. Nem is gondolnád, hány emberre van hatással a hozzáállásod. Ez megtisztelő és felelősség is egyben…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!