KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Ha egyikőtök vagy mindketten betegeskedtek, akkor nincs sok türelmetek egymáshoz. Emiatt is fontos, hogy vigyázzatok az egészségetekre. Február utolsó napjaiban ne lepődj meg, ha szokatlanul szentimentális hangulat uralkodik el rajtad! A Halak jelében együttálló bolygók szerint kicsit több érzelmet kellene megengedned magadnak…

Szingli Kos

Az egészséged megőrzése legyen a fő feladat ezen a hétvégén és a hét során is! A szombati és a hétfői nap a legkritikusabb. Olyan bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek szerint könnyen megázhatsz és megfázhatsz. Amikor nem jó a közérzeted, nem tudsz ismerkedni, s ettől még inkább elkeskenyedhetsz. Szóval jobban jársz, ha vigyázol magadra…

Kos éves horoszkóp 2024

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Sokat vitáztok a gyerek miatt? Ez most a hétvége hangulatát beárnyékolhatja. Ráadásul vasárnap és kedden olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek meglehetősen pesszimistává tesznek téged. Szóval most jobb lenne, ha a kedvesed békén hagyna. Kérd meg, hogy kevesebbet várjon el tőled! Néha a csend gyógyító erejű tud lenni. Próbáljátok ki!

Szingli Bika

Vasárnap és kedden olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek meglehetősen pesszimistává tesznek téged. Emiatt tanácsos lenne kicsit passziváltatnod magad mindenféle ismerkedős oldalon. Hidd el, semmi jó nem sül ki abból, ha a feszültségedet elfojtva igyekszel mosolyogni! Úgyis látszik rajtad. Sőt, írásban is átmegy a kelletlenség…

Bika éves horoszkóp 2024

A feszült hétvégét békés, harmonikus hét követi (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Nem lesz könnyű dolga a szerelmednek, ha fel akar vidítani. Több szorongató bolygószembenállás akadályoz, hogy szárnyalj. Pedig te akkor érzed jól magad, ha sziporkázhatsz. A szerelmed is akkor nyugodt, ha dőlnek belőled az ötletek, a poénok és a szó. Erre február végén nem sok esély látszik. De semmiképp se add át magad a kesergésnek!

Szingli Ikrek

Akik a barátaid, azok jól viselik, ha nem vagy topon. Sajnos hétvégén és a hét során is lesznek kellemetlen bolygószembenállások, pedig neked szárnyalnod kell. Te akkor érzed jól magad, ha sziporkázhatsz. Mindenkinek jobb, ha dőlnek belőled az ötletek, a poénok és a szó. Erre február végén sajnos nem sok esély látszik, de semmiképp se add át magad a kesergésnek!

Ikrek éves horoszkóp 2024

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Ellentmondásos érzéseket tapasztalhatsz már a hétvégén is. Egyrészt több bolygószembenállás feszültséget generál, másrészt örülhetsz, mert szerdán tripla bolygó együttállás lesz. A Halak jegyében három bolygó áll együtt: a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz, ami kifejezetten jó hatással lesz rád. Mintha a felhők felszakadoznának, és kisütne a Nap…

Szingli Rák

Azt hiszed, valami baj van veled, mert hol sírsz, hol nevetsz. Az időjárás és a hangulatod is rendkívül változékony a bolygók szerint. Szerencsére lesz okod az örömre: szerdán tripla bolygó együttállás lesz a Halak jegyében, ami kifejezetten jó hatással lesz az esélyeidre. Valakivel komolyabbra fordulhatnak a dolgok…

Rák éves horoszkóp 2024

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Mindkettőtöknek kihívás a kiadások optimalizálása. Akkor is, ha egy kasszán vagytok, és akkor is, ha külön. Hétvégén és a hét során is egyeztessetek, illetve segítsetek egymásnak, máskülönben negatív spirálba és/vagy mínuszba kerültök. Jó érzés egymásnak ajándékot venni, de most másképp fejezzétek ki az egymás iránt érzet szeretetet!

Szingli Oroszlán

Vasárnap és kedden olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek arra intenek, ne folyj bele olyan vitákba, amelyekbe nem muszáj. Inkább a saját házad táján söprögess! Neked a kiadásaidra kell ügyelned. Nem újdonság, hogy folyik ki a pénz a kezedből. A párkeresésnél fontosabb most, hogy számolj, máskülönben negatív spirálba és/vagy mínuszba kerülsz.

Oroszlán éves horoszkóp 2024

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Tudnotok kell, hogy téged érint a legérzékenyebben a szombati tripla bolygószembenállás. A Hold a Szűzben jár, ami sértődékennyé tesz. Úgy érzed, téged mindenki kritizál. A párodnak kell meggyőznie, hogy nincs ekkora baj. A hét során is szükséged lesz a párod megértő, kedves, derűs biztatására.

Szingli Szűz

Tudj róla, hogy téged érint legérzékenyebben a szombati tripla bolygószembenállás. A Hold a Szűzben jár, ami sértődékennyé tesz. Úgy érzed, téged mindenki kritizál, és senki nem ért meg. A bolygók szerint van valaki, aki szeretne meggyőzni ennek az ellenkezőjéről. Tőled függ, hagyod-e neki. Ne félj, ettől még nem kell elkötelezned magad mellette…

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 24-25.: Komoly vitákat jelez a telihold

Ez a hétvége sajnos nem tűnik feszültségmentesnek. Sőt, az égen a telihold mellett még másik két bolygószembenállás figyelmeztet, hogy most törékeny a béke. Nagyon tudatosnak és türelmesnek kell lenni, hogy megőrizzük a nyugalmat, a harmóniát. Szerencsére viszonylag gyorsan múlik a feszültség. Erre gondolj!

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Vannak, akik profik abban, hogyan lehet téged a leggyorsabban leforrázni. Remélhetőleg a kedvesed nincs közöttük. Már a hétvégén és a hét során is lesznek olyan konstellációk, amelyek a lelkesedésed letörésének veszélyét jelzik. Semmiképp se bosszankodj! Inkább vizsgáld meg, mit üzen ez, illetve a másik mit akar valójában elérni!

Szingli Mérleg

Nevezheted szánalmasnak és átlátszónak, amikor valaki mindent megtesz, hogy leforrázzon téged. Már a hétvégén és a hét során is lesznek olyan konstellációk, amelyek a lelkesedésed letörésének veszélyét jelzik. Semmiképp se bosszankodj! Inkább vizsgáld meg, vajon mit üzen ez, illetve a másik mit akar elérni! Óriási felismeréseid lesznek, lehetnek…

Mérleg éves horoszkóp 2024

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Remek kiegyenlítődés zajlik az égen: lesznek kellemetlen és kellemes fényszögek is. Ezek hol mérgelődésre, hol mosolygásra ösztönöznek. De nem csak téged, hanem a párodat is. Amíg te jól tűröd a hullámzást, ő kevésbé. Emiatt ő egyre frusztráltabbá válhat. Nem az a megoldás, hogy kineveted, hanem, hogy megnevetteted. Óriási a különbség!

Szingli Skorpió

Törvényszerűen az energiák idővel kiegyenlítődnek. A hétvégén és a hét során ez zajlik az égen: lesznek kellemetlen és kellemes fényszögek is, amelyek hol mérgelődésre, hol mosolygásra ösztönöznek. De nem csak téged, hanem másokat is. Amíg te jól tűröd a hullámzást, a többiek kevésbé. Ne lepődj meg, ha a frusztráltságuk miatt néhány neheztelnek rád!

Skorpió éves horoszkóp 2024

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Ha mindkettőtöknek van családja, és mindkettőtöknek fontos a család, akkor már a hétvégén okozhat fejtörést, hogyan feleljetek meg mindenhol. Jó lenne, ha nem engednétek, hogy köztetek vita legyen ebből. A szerdai tripla bolygó együttállás (Nap, Merkúr, Szaturnusz) a család mellett az otthonteremtés témáját is aktuálissá teszi…

Szingli Nyilas

Olyan emberek társaságát kell keresned, akiknek hozzád hasonlóan fontos a család. Akkor is, ha ez időről-időre fejtörést okoz. Jó lenne, ha nem kéne szabadkoznod, amikor a családod igényli a társaságodat, segítségedet. A szerdai tripla bolygó együttállás (Nap, Merkúr, Szaturnusz) a család mellett az otthonteremtés témáját is aktuálissá teszi. Használd ki ezt!

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Halak hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Halak jegyűeknek

A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Halak szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük meg, mi minden lakozik benned! Minden fontos információ, amit a Halak jegyről tudni lehet, és éves előrejelzés Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Bajba kerülhetsz, ha kimutatod a nemtetszésedet, amikor végig kell hallgatnod valaki fecsegését, pletykáit, feleslegesen bő lére eresztett beszámolóját. Épp ebből lesz február utolsó hétvégéjén meglehetősen sok. Ha nem akarsz perlekedést, inkább ne minősítsd! Pláne a párodat ne! A hét során is nagy kihívás lesz, hogy kimaradj a gyerekes vitákból. A béke fontosabb.

Szingli Bak

Erőt kell venned magadon, és nem szabad kimutatnod a nemtetszésedet, amikor végig kell hallgatnod mások fecsegését, pletykáit, feleslegesen bő lére eresztett beszámolóját. És épp ebből lesz sok február utolsó hétvégéjén. Tartsd meg a véleményedet, és szabadulj minél előbb! Jogod van megválogatni, kire szánod az idődet. Aki az elején idegesít, később is fog. Ezt ne feledd!

Bak éves horoszkóp 2024

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Vasárnap és kedden is lesznek diszharmonikus fényszögek az égen. Őrizd meg a rugalmasságodat, és ne lepődj meg, ha akadályokba ütközöl! Mindkét fényszögben nagy bolygók vesznek részt, ami azt jelenti, hogy nagy a jelentősége, ahogyan reagálsz. Eközben ne zárd ki a kedvesedet! Oszd meg vele a gondjaidat. Szívesen meghallgat…

Szingli Vízöntő

Vasárnap és kedden olyan diszharmonikus fényszögek lesznek az égen, amelyek elkedvetleníthetnek: elmehet a kedved az ismerkedéstől is. Úgy érzed, csupa együgyű emberbe botlasz. Mindkét fényszögben nagy bolygók vesznek részt, amit azt jelenti, hogy nagy a jelentősége, ahogyan reagálsz. Ha nincs sikerélményed, akkor szüneteltesd az ismerkedést!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Szombaton tripla, hétfőn szimpla bolygószembenállás vita kipattanásának veszélyét szimbolizálja. Ha ezt átvészeled, akkor jön egy óriási égi ajándék: szerdán a Halakban három bolygó áll együtt: a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz. Ez megvilágosító erejű lehet, ha figyelsz. Ezzel párhuzamosan nem szabad elhanyagolnod a párodat, mert duzzogni fog.

Szingli Halak

Könnyebb lesz vitázni, mint a békét megőrizni szombaton a tripla, hétfőn a szimpla bolygószembenállás szerint. Ha ezt ügyesen megoldod, akkor égi ajándékot kapsz: szerdán a Halakban három bolygó áll együtt: a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz. Ez felér egy újholddal: valósággal megvilágosodhatsz. Új megvilágításba kerülsz te magad, és az, akire vágysz, akit vársz…

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!