KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A hétvége szóljon a párodról. Kérdezd meg, ő mire vágyik, mit szeretne! Lehet, meglepődik a kérdésen, de az tuti, hogy örülni fog. Hétfőtől párhuzamosan lesznek harmonikus és diszharmonikus fényszögek, amelyek hol harmóniát, hol diszharmóniát hoznak. Figyelnetek kell egymásra, ha nem akartok vitát. Ez eddig is fontos volt, de ezen a héten különösen.

Szingli Kos

A hétvége szóljon a szerelemről! Remek esélyt jeleznek az égi folyamatok az ismerkedés terén. Hétfőtől párhuzamosan lesznek harmonikus és diszharmonikus fényszögek, amelyek hol harmóniát, hol diszharmóniát hoznak. Sosem volt egyszerű az ismerkedés, és most is fontos, hogy magadra és a másikra is tekintettel legyél. Csak így lesz meg az egyensúly…

Kos havi horoszkóp

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

A hétvége legnagyobb kihívása, hogy ne ess túlzásba egyik értelemben sem: munka-magánélet, buli-pihenés, sport-lustálkodás. Ebben a szerelmed szívesen lenne partner. A hét során szlalomoznod kell a konfliktusok között. Bárkivel bármikor összetűzésbe kerülhetnél, ha nem vigyáznál. Még jó, hogy az égi folyamatok is fokozatosan lecsillapodnak.

Szingli Bika

Jó lenne, ha hétvégén nem esnél túlzásba egyik értelemben sem: munka-magánélet, buli-pihenés, sport-lustálkodás. Sosem volt könnyű az egyensúly, így most sem az. Majd a hét során szlalomoznod kell a konfliktusok között. Bárkivel bármikor összetűzésbe kerülhetnél, ha nem vigyáznál. Az új és a régi emberekkel is legyél elnéző, türelmes! Önmagaddal is!

Bika havi horoszkóp

Varázslatosan szép hétvégét jeleznek a bolygók (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Csúcs szuper lesz a hétvégéd. Hozd ki belőle a legjobbat, a legtöbbet! Mozduljatok ki együtt, élvezzétek a nyár örömeit! Hétfőn reggel Vénusz, délelőtt Merkúr, csütörtökön a Nap lép ki az Ikrekből, vagyis hirtelen három bolygó "elhagy" téged. Kétségbe eshetnél, ha nem lenne a kedvesed olyan kedves hozzád, amilyen. Vajon értékeled?

Szingli Ikrek

Nagyszerű hétvége vár rád. A nyár számtalan lehetőséget tartogat, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben. Ilyenkor vagy igazán vonzó. És most nem kell keresned, egyszerűen rád talál a szerelem. Hétfőn reggel Vénusz, délelőtt Merkúr, csütörtökön a Nap lép ki az Ikrekből. Vagyis hirtelen három bolygó "elhagy" téged. Gyászos hangulatra szerencsére nem lesz okod…

Ikrek havi horoszkóp

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Valószínűleg a párodnak nem sok kedve lesz a rendrakáshoz. Pedig a lelki békédhez szükséged van rá, hogy tisztaság és rend legyen körülötted. Ne sértődj meg, ha egyedül kell csinálnod! Magad miatt tegyél rendet! Hétfőn a Vénusz és a Merkúr, csütörtökön a Nap lép a Rákba. Utóbbi a születésnapod közeledtét jelzi. Segíts a párodnak, hogy kitalálja, minek örülnél!

Szingli Rák

Attól, hogy másoknak nem fontos a rendrakás, neked még nem kell feladnod az ilyen irányú igényedet. A lelki békédhez egyszerűen hozzátartozik, hogy tisztaság és rend legyen otthon. Magad miatt tegyél rendet! Hétfőn a Vénusz és a Merkúr, csütörtökön a Nap lép a Rákba. Utóbbi a születésnapod közeledtét jelzi. Kitaláltad már, hol és kikkel ünnepelsz?

Rák havi horoszkóp

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Mikor voltatok utoljára például kertmoziban vagy szabadtéri színpadon? A hétvége pont az ilyen kulturális programoknak kedvez. Hétfőn két, csütörtökön és pénteken egy-egy kellemetlen fényszög azért "kellemetlenkedik", hogy ne költs annyit, amennyit szeretnél! Fogd vissza magad, és hallgass a szerelmedre! Ő mértéktartóbb ezen a téren…

Szingli Oroszlán

Emlékszel, mikor voltál utoljára például kertmoziban vagy szabadtéri színpadon? A hétvége pont az ilyen kulturális programoknak kedvez. Ne feledd, ismerkedni is lehet ilyen helyeken! Hétfőn kettő, csütörtökön és pénteken egy-egy kellemetlen fényszög azért "kellemetlenkedik", hogy ne költs annyit, amennyit szeretnél! Fogd vissza magad!

Oroszlán havi horoszkóp

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Rá kéne szánnod magadat a hétvégén, hogy a pénzügyeidet átgondolod. Akkor is, ha közös kasszán vagytok a pároddal, és akkor is, ha külön. Előbbi esetben közösen számolhattok. De persze ne csak erről szóljon a hétvégétek! Hétfőtől megkönnyebbülést érzel. A bolygók egymás után lépnek ki az Ikrekből, és végre nem kell más helyett dolgoznod.

Szingli Szűz

Hétvégén rá kéne szánnod magad, hogy átgondold a pénzügyeiket. Az égi folyamatok szerint jót tesz neked, ha egyértelműen látod a számokat. Persze nem kizárólag erről kell szólnia a hétvégédnek. Hétfőtől megkönnyebbülést érzel, ugyanis a bolygók egymás után lépnek ki az Ikrekből, és végre nem kell más helyett dolgoznod. Innentől marad kapacitásod a párkeresésre is…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy nyári horoszkóp 2024.: szerelem, pénz, szerencse

Nagy nyári horoszkóp minden jegynek. Most kiderül, vajon mi mindenre számíthatsz az év három legszebb hónapjában a szerelem, a pénz, a szerencse terén.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Rendkívüli esélyt kapsz az égtől vasárnap: Mérlegben jár a Hold, és nem lesz fényszög kapcsolódás. Ez azt jelenti, hogy üres lap a napod, vagyis azt hozol ki belőle, amit akarsz. Kérdés, tudod-e, hogy mit akarsz? Kivételesen ne a szerelmed mondja meg! A héten foglalkoznod kellene a "Hogyan tovább?" kérdéssel. A bolygók több új szempontot hoznak.

Szingli Mérleg

A vasárnap különleges, mert egyrészt a Mérlegben jár a Hold, másrészt nem lesz fényszög az égen. Ez azt jelenti, hogy üres lap a napod: azt hozol ki belőle, amit akarsz. Kérdés, tudod-e, hogy mit akarsz? Találd ki, mire, illetve kire vágysz! A héten foglalkoznod kellene a "Hogyan tovább?" kérdéssel. Ez a szerelmi életedre és a karrieredre is vonatkozik.

Mérleg havi horoszkóp

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Totál kimerülten mész bele a hétvégébe. Kérd meg a párodat, hogy ne találjon ki neked most feladatokat! Szükséged van a pihenésre, máskülönben le fogsz robbanni. Szerencsére a héten három bolygó is belép a Rákba: hétfőn a Vénusz és a Merkúr, csütörtökön a Nap. Innentől visszatér az életkedved, és ismét látsz célokat a szemed előtt.

Szingli Skorpió

Nagy az esélye, hogy ezen a hétvégén csak lustálkodásra, pihenésre vágysz. Kérd meg a családot és a barátokat, hogy ne találjanak ki neked most feladatokat! Szükséged van pihenésre, máskülönben lerobbanhatsz. A tanév utolsó hetén három bolygó is belép a Rákba. Innentől motivál, vonz az utazás. Minél egzotikusabb a hely, annál inkább. Ha rászánod magad, nem egyedül térsz haza…

Skorpió havi horoszkóp

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A kedvesed reklamálhat a hétvégén, vagy a hét során, mert úgy érzi, minden és mindenki fontosabb nála. A barátok, a pénzbeosztása, és lehetne még sorolni. Minél előbb öleld át, nyugtasd meg, hogy ő a legfontosabb! Ezzel megelőzheted azt a negatív spirált, amiből folytonos összekapás lenne. Közben a kiadásaid optimalizálásával valóban kellene foglalkoznod.

Szingli Nyilas

A nyár mindig drága mulatság. A bolygók egymás után váltanak jegyet, és arra figyelmeztetnek, hogy nem szabad túlköltekezned. A hétvégén és a hét során is megelőzheted a negatív spirált, ami eladósodáshoz vezetne. Emellett hogyan lehet ismerkedni? Úgy, hogy ingyenes programokra mész, és a kamaszkorodat idézed fel, amikor alig volt pénz a zsebedben, mégis jól érezted magad…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júniusi horoszkóp 2024: Próbatételt jeleznek a bolygók

Nagyon kedvezően indul a június. Aki a nyaralást élvezi, nagyszerű hónapra számíthat. Aki pedig dolgozik, legyen nagyon toleráns a környezetével. Az igazán jó lehetőségek mellett ugyanis kemény próbatétel elé állíthat most szinte mindenkit az élet. A horoszkóp javaslatai segítenek a bölcs döntésekben.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

A párodat meg kellene ünnepelned a hétvégén. Ha nincs születésnapja, névnapja, akkor számold ki, mennyi napja vagytok együtt! Bármilyen ürüggyel és bármilyen meglepetéssel óriási örömet szerzel neki. Ezek után a hét során felmerülő konfliktusok könnyen kezelhetőek. Nem csak a közöttetek, hanem a bárki mással. És nem csak neked, hanem neki is.

Szingli Bak

Meg kellene ünnepelned magadat a hétvégén. Ha nincs születésnapod, névnapod, akkor számold ki, hány napja vagy szabad! Bármilyen ürügy alkalmas az ünneplésre és az örömre. Ezek után a hét során felmerülő konfliktusok könnyen kezelhetőek. Ráadásul a kisugárzásod olyan ellenállhatatlanná tesz, ami meglepő dolgokat eredményez…

Bak havi horoszkóp

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

A hétvégén még felszabadult leszel, de hétfőtől már két téma nyomaszt: a pénzed és az egészséged. Mindkettőre vigyáznod kell, ha meg akarod őrizni a vitalitásodat és az életszínvonaladat. A szerelmed tud segíteni, ha engeded neki. Ne szégyelld, hogy ő jobb nálad! Legalábbis ebben. Ettől vagytok szuper és irigylésre méltó páros…

Szingli Vízöntő

Amíg hétvégén még felszabadult leszel, addig a hét már nem ilyen felhőtlen. Hétfőtől ugyanis két téma kezd nyomasztani: a pénzed és az egészséged. Mindkettőre vigyáznod kell, ha meg akarod őrizni az életszínvonaladat és a vitalitásodat. Valaki tudna segíteni, ha engednéd neki. De vigyázz! Ne szeress bele csupán azért, mert ő jobb nálad! A szerelemhez ennél több kellene…

Vízöntő havi horoszkóp

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Igaz, hogy csak csütörtökön lesz egy Nap-Neptunusz kellemetlen fényszög, de ez téged már vasárnaptól nyomaszt. Azt hiszed, a kedvesed elfordult tőled. Szerencsére három bolygó is belép a Rákba: hétfőn a Vénusz és a Merkúr, csütörtökön a Nap. Ezek segítenek, hogy ne legyen világvége hangulatod. Talán a kedvesed is kedvesebb lesz…

Szingli Halak

Bár majd csütörtökön lesz egy Nap-Neptunusz kellemetlen fényszög, de ez téged már vasárnaptól nyomaszt. Azt hiszed, senki sem szeret, sőt ellened fordult a világ. Még jó, hogy a héten három bolygó is belép a Rákba: hétfőn a Vénusz és a Merkúr, csütörtökön a Nap. Ezek segítenek, hogy ne legyen világvége hangulatod. Ha megbékélsz, több esélyed lesz ismerkedni.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!