KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Hétvégén a párod és az egész családod is nyaggat, hogy hagyd a munkát és tölts velük több időt. Hallgass rájuk! Hétfőtől ráérsz a munka frontján helyt állni. Meglepően szentimentális hét elé nézel. Olykor érzelmi zsarolásnak érzed, ha a másiknak könnybe lábad a szeme. Se a párodról, se másról ne feltételezz ilyesmit!

Szingli Kos

Az egész családod egész hétvégén nyaggat, hogy hagyd a munkát, és tölts velük több időt. Hallgass rájuk! Hétfőtől ráérsz a munka frontján helyt állni. Meglepően szentimentális hét elé nézel. Nehéz lesz megállapítanod, vajon érzelmi zsarolás zajlik-e, amikor a másiknak könnybe lábad a szeme. Jobb lenne, ha nem feltételeznél senkiről sem ilyesmit!

Kos havi horoszkóp

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Tuti, hogy nem tudtok otthon maradni ezen a hétvégén. A bolygók utazásra, túrázásra, strandolásra csábítanak benneteket. Jól teszitek, ha kimozdultok, de az utakon legyetek nagyon óvatosak! Hétfőtől a karriered építése érdekében kellene megbeszéléseket kezdeményezned. Ne sértődj meg, ha a másik fél nem ér rá azonnal! Jusson eszedbe, a szerelmed szívesen meghallgat.

Szingli Bika

Mindenképpen mozdulj ki a hétvégén! A bolygók utazásra, túrázásra, strandolásra csábítanak téged. Az utakon ugyanakkor legyél nagyon óvatos! Hétfőtől a karriered építése érdekében kellene lépéseket tenned, és megbeszéléseket kezdeményezned. Ne sértődj meg, ha a másik nem ér rá azonnal! Legalább lesz kapacitásod a párkeresésre is…

Bika havi horoszkóp

Szombat után egyre jobb lehetőségeket jeleznek a bolygók a párban élőknek és a párt keresőknek (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Fogadd meg a kedvesed tanácsát, és ne vegyél meg mindent, ami megtetszik! Ez főleg szombatra érvényes, amikor tripla bolygó szembenállás a túlköltekezés veszélyét szimbolizálja. Hétfőtől az égi folyamatok kedveznek mindenféle megbeszélésnek. A kedveseddel van olyan, amit meg kéne beszélni, de félsz? Ha igen, akkor hajrá!

Szingli Ikrek

Szombaton egy tripla bolygó szembenállás a túlköltekezés veszélyét szimbolizálja. Hétfőtől az égi folyamatok kedveznek mindenféle megbeszélésnek. Van olyan téma, amit halogatsz, mert nem akarod megbántani a másikat? Ha igen, akkor hétfőn vagy kedden mindenképpen lépj! A folytatás számodra túl érzelgősnek látszik. Nem kell átmenned szentimentális hangulatba a másik kedvéért.

Ikrek havi horoszkóp

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A kapcsolatotok érdekében legyél elnéző és türelmes ezen a hétvégén. Szombaton ugyanis nemcsak a hajnali telihold okoz feszültséget, hanem még két másik bolygószembenállás is. A tolerancia kéz a kézben jár a szeretettel. Szóval nem eshet nehezedre. A következő hét kedvedre való lesz: szerdától három nap alatt öt kedvező fényszög lesz az égen, amelyek helyre állítják a békét benned és körülötted…

Szingli Rák

Szombaton kerüld a nézeteltérést, és ne menj bele semmilyen szócsatába! Ezen a napon nemcsak a hajnali telihold okoz feszültséget, hanem még két másik bolygószembenállás is. Ebből bármikor kellemetlen vita pattanhat ki. Hétfőtől jobbak az esélyeid az ismerkedésre. Különösen szerdától, mert öt kedvező fényszög lesz az égen, amelyek növelik a népszerűségedet.

Rák havi horoszkóp

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Nem szabad felelőtlennek lenned ezen a hétvégén. Tripla bolygó szembenállás figyelmeztet ugyanis, hogy vigyázz az egészségedre! A kánikulában ne igyál jeges italt, és este, ha fázol, teríts a hátadra valamit! Lehet, hogy a szerelmedre is neked kell vigyáznod. A hét folyamán a bolygók javasolják, hogy sokat beszélgessetek. Így kiderülhet időben, hogy ki mit akar.

Szingli Oroszlán

Hétvégén ne legyél felelőtlen! Vigyázz az egészségedre, ugyanis tripla bolygó szembenállás tripla veszélyt jelez a lebetegedésre. A kánikulában ne igyál jeges italt, és este, ha fázol, teríts a hátadra valamit! Lehet, hogy valaki mosolyog ezen, de ne törődj vele! A hét folyamán a bolygók azt javasolják, hogy minél többet kommunikálj! Csak így derülhet ki, hogy ki mit akar.

Oroszlán havi horoszkóp

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Vannak bosszantó gyerekek és bosszantó felnőttek. A párod is gyerekesen viselkedik olykor. Hétvégén lehetőleg ne húzd fel magadat egyiken se! Hétfőtől már érzed a szerdai Merkúr-Szaturnusz fényszög kedvező hatását, ami segít, hogy megértesd magadat, és a másikat is megértsd. Ez elsősorban a párodra vonatkozik, másodsorban mindenki másra.

Szingli Szűz

Hétvégén ne húzd fel magadat sem a bosszantó gyerekeken, sem bosszantó felnőtteken! Tripla bolygó szembenállás jelez ugyanis ilyesmit. Hétfőtől már érzed a szerdai Merkúr-Szaturnusz fényszög kedvező hatását, ami segít megérteni magadat és a másik felet is. Ez akkor is jó hír, ha a kommunikációt túlságosan áthatják az érzelmek.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. június 22-23.: Nagy levegő! Jön a Bak telihold

Nem biztos, hogy ez lesz a kedvenc hétvégéd, ám könnyedén kihozhatod belőle a legjobbat. Ehhez most mindenképpen érdemes a horoszkóp javaslatait megfogadni. A Bak telihold és két másik bolygó szembenállás nem könnyíti meg az életedet, de csak rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a kihívásokhoz...

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Sajnos hétvégén az égi folyamatok civakodás veszélyét jelzik. Olyan szembenállások lesznek, amelyek azt az érzetet kelthetik, hogy szemben álltok egymással a pároddal. Emlékeztesd magad és a szerelmedet is, hogy egy csónakban eveztek! Június utolsó hetében továbbra is foglalkoztat a "Hogyan tovább?" kérdése. Ez nem a kapcsolatotok elbizonytalanodást jelenti.

Szingli Mérleg

Vannak olyan napok, amikor bárkivel bármin össze tudsz különbözni. Ilyen most a szombat, amely civakodás veszélyét hozza. Olyan bolygó szembenállások lesznek ugyanis, amelyek miatt nehéz lesz megőrizni a harmóniát. Június utolsó hetében továbbra is foglalkoztat a "Hogyan tovább?" kérdése. Ez vonatkozik a munkádra és a magánéletedre, és az ismerkedésre is…

Mérleg havi horoszkóp

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Nem vagytok egyedül, rajtatok kívül még nagyon sok pár szokott vitázni. Nálatok ugyanakkor az a veszélyes, hogy a viták mindig hevesek. Az is igaz, hogy a kibékülés is szenvedélyes. Ugye, tudjátok, hogy a vita kockázatos előjáték? Ez jellemzi most a hétvégéteket. Hétfőtől ismét elemedben leszel, és senki vagy semmi sem tud kibillenteni. Végre beköltözik hozzátok a harmónia.

Szingli Skorpió

Te nem szoktál megijedni a saját árnyékodtól, és ha kell, beleállsz a vitákba. Ám ez a hétvégén igencsak veszélyes a bolygó szembenállások szerint. Ugye, tudod, hogy a vita meglehetősen kockázatos lehet? A másik fél megijedhet, és megszakíthatja veled a kapcsolatot. Hétfőtől elemedben leszel, és megszáll a béke. Így már könnyebb ismerkedni, kommunikálni…

Skorpió havi horoszkóp

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Foghatod a kánikulára vagy a frontokra az ingerültségedet, de valójában türelmetlen vagy a kedveseddel, amit ő egyre rosszabbul visel. Hétvégén ennek hangot adhat. Szabadkozás helyett öleld meg! A hét során is jönnek idegesítő emberek és helyzetek. Jót tenne neked és mindkettőtöknek, ha elmesélnéd az érzéseidet a kedvesednek…

Szingli Nyilas

Hétvégén és a hét során is többen lesznek, akik idegesítenek. Foghatod a kánikulára vagy a frontokra az ingerültségedet, de valójában most senkihez sincs türelmed. Ha nem akarsz konfrontálódni és megbántani másokat, átmenetileg szüneteltesd az párkeresést. Semmi jót nem szül, ha ilyen hangulatban ismerkedsz. Hidd el, nem maradsz le senkiről és semmiről!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Rák havi horoszkóp 2024: ezt jelzik a bolygók a jegyeknek

Június 20-án este lép a Nap a Rák jegyébe, és egészen július 22. kora délelőttig jár itt. Csütörtökön a csillagászati nyárral együtt megkezdődik a Rák hava is. Vajon mit jelez a horoszkóp számodra ebben a különlegesen szép időszakban?

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Szokatlan tőled a sértődés. Pedig ezen a hétvégén erre mutatnak hajlamot a bolygók. Ne feledd, minden ki nem mondott bántalom közétek áll, sőt éket üthet közétek! Minél előbb tisztázzátok a problémát, annál nagyobb az esély a békés megoldás megtalálására. Ez a hét folyamán is fenn áll. És nem csak a párkapcsolatodban.

Szingli Bak

Eddig elítélted a sértődést? Manipulációnak tekintetted? Akkor most a saját bőrödön tapasztalhatod meg, mert szombaton erre mutatnak hajlamot a bolygók. Ne feledd, minden ki nem mondott bántalom csökkenti a tisztázás, békülés esélyét! Számíts rá, hogy ez nemcsak a hétvégén, hanem a hét folyamán is fenn áll! És nem csak a párkeresés terén.

Bak havi horoszkóp

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Kellemetlen konstellációk lesznek az égen szombaton, hétfőn és szerdán. Nem tesz jót sem a testednek, sem a lelkednek a kánikula, a folyton változó frontok. Lehet, hogy a szerelmed sem érzi jól magát, amiből bármikor vita pattanhat ki, pedig nem kellene. Inkább igyatok több folyadékot, például citromfű teát! Ez enyhíti a kirohanás, kiakadás, kiborulás veszélyét. Tegyetek bele jeget, citromkarikát!

Szingli Vízöntő

Tudj róla, hogy szombaton, hétfőn és szerdán is lesznek diszharmonikus konstellációk az égen. Nem tesz jót sem a testednek, sem a lelkednek a kánikula, a frontok. Lehet, hogy nem kellene ismerkedned ezeken a napokon, mert bármikor vita pattanhat ki. Jobb, ha csinálsz például citromfű teát, ami enyhíti a kirohanás, kiakadás, kiborulás veszélyét. Tegyél bele jeget, citromkarikát!

Vízöntő havi horoszkóp

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Vasárnap éjjel, Szent Iván nap előtt kell gyújtani tüzet vagy gyertyát. A hagyomány szerint a pénzért zöldet, egészségért kéket! A szerelmesek együtt, kézen fogva ugorják át a tüzet, hogy termékeny legyen a kapcsolatuk. Kérdés, nálatok aktuális-e ez? A hét folyamán nagyszerű fényszögek beragyogják az eget és a napjaidat, ami a szerelmednek is ragyogó hír.

Szingli Halak

Számtalan népszokás és varázslás kapcsolódik a vasárnapi, Szent Iván napot megelőző éjszakához. Ekkor kell gyújtani tüzet vagy gyertyát. A hagyomány szerint a pénzért zöldet, az egészségért kéket! Ha szerelemre vágysz, írd fel egy cetlire, és tartsd a tűz fölé, majd engedd, hogy elégjen! A hét folyamán nagyszerű fényszögek ragyogják be az eget és a napjaidat is…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!