KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Ne rontsd el a pünkösdi hosszú hétvégét azzal, hogy ragaszkodsz a saját igazadhoz! Ne most akarj győzni! A bolygók szerint nagy árat fizetnél ezért. A pünkösd utáni héten az Ikrekbe lépő bolygók alkalmat hoznak neked tanulásra, utazásra vagy megbeszélésre. Bármelyik aktuális, ne halogasd tovább! Természetesen kapkodnod sem kell…

Szingli Kos

Sajnos a hosszú hétvégén összekaphatsz bárkivel, ha ragaszkodsz a saját igazadhoz. Ne most akarj győzni! A bolygók szerint nagy árat fizetnél érte. A pünkösd utáni héten az Ikrekbe lépő bolygók alkalmat hoznak tanulásra, utazásra vagy megbeszélésre. Amennyiben van rá esély, ne egyedül menj! De persze erőltetni semmit sem kellene…

Kos havi horoszkóp

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Amennyire támogatnak az égi folyamatok a hosszú hétvégén, annyira akadályoznak a pünkösd utáni hét során. Amikor béke van, erősítsétek meg, és mondjátok ki, hogy jó együtt! Ez segíthet később, amikor nincs ilyen összhang közöttetek. Ha nézeteltérés adódik, a megoldásra és ne a problémára fókuszáljatok! Így hamar könnyedén túl juttok mindenen…

Szingli Bika

A pünkösdi hosszú hétvégéd békésnek, de nem eseménytelennek ígérkezik. Élvezd ki! Majd készülj fel, hogy a hét során több bolygó-szembenállás összezördülést jelez! Ha jót akarsz magadnak, egy nézeteltérés során a megoldásra és ne a problémára fókuszálj! Bolygód, a Vénusz az Ikrekbe lép csütörtök éjjel, és segíti a kommunikációt…

Bika havi horoszkóp

Boldogságos pünkösdi hosszú hétvége vár mindenkire (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Nem lesz okod a panaszra már a pünkösdi hosszú hétvégén sem. Hétfőtől pedig már szinte minden neked kedvez: sorban lépnek be ugyanis a bolygók az Ikrekbe (hétfőn délután a Nap, csütörtökön éjjel a Vénusz). Csupán a csütörtöki telihold jelez szóváltást. Nincs tragédia, ha a szerelmeddel nem mindig és nem mindenben értetek egyet. A legfontosabb, hogy sose felejtsétek el, egy csónakban eveztek!

Szingli Ikrek

A hosszú hétvége a lehető legbarátságosabb hangulatban telik. Szervezz közös programot barátokkal, kollégákkal, rokonokkal, de ne lepődj meg, ha az utolsó pillanatban módosítani kell! Hétfőtől nagyszerű folyamatok indulnak el köszönhetően, hogy a bolygók sorban lépnek be az Ikrekbe (hétfőn délután a Nap, csütörtökön éjjel a Vénusz). Csak a csütörtöki telihold feszültségére kell figyelned!

Ikrek havi horoszkóp

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Biztos, több meghívást kaptok a pünkösdi hosszú hétvégére. Az is borítékolható, hogy nem mindhez lesz mindkettőtöknek kedve. Fontos, hogy közös nevezőre jussatok, hiszen természetesen semmi sem kötelező! Keddtől jöhet a munka és a kötelességek, innentől fontos, hogy a saját harmóniátokra ügyeljetek. Nem éri meg mások vitáiba beszállni. Főleg kéretlenül nem…

Szingli Rák

Több meghívás közül válogathatsz a hosszú hétvégén. Tudd, hogy nem kell mindenkinek megfelelned! És azt se feledd, három napod van mindenre! Érdekes emberrel, emberekkel találkozhatsz, de ne legyenek nagy elvárásaid, mert a pünkösd utáni hét tartogat jó néhány konfliktust a bolygó-szembenállások szerint. Különösen kedden, szerdán és csütörtökön.

Rák havi horoszkóp

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Óriási elvárásokkal kezdődik a pünkösdi hosszú hétvége. Nem csak másokkal, önmagaddal is szigorú leszel. Észre kell venned, ez a hozzáállás nem engedi az áhított lazulást. Hétfőtől fokozatosan fellélegezhetsz, ahogy a bolygók lépnek át az Ikrek jegyébe. Közben neked és a szerelmednek is adódhatnak gondjai a munkahelyen. Elpanaszolhatjátok egymásnak, de ne túl hosszan!

Szingli Oroszlán

Érthető, hogy vannak elvárásaid a hosszú hétvégével kapcsolatosan. Ám előre nem tudhatod, melyik program jön össze. A merevség nem engedi az áhított lazulást. Hétfőtől fokozatosan fellélegezhetsz, ahogy a bolygók lépnek át az Ikrekbe. Közben neked és másnak is adódhatnak gondjai a munkahelyen. Legyetek óvatosak a panaszkodással! Ne erről szóljon minden!

Oroszlán havi horoszkóp

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Nő benned a feszültség. A párod arra gyanakszik, miatta vagy ingerlékeny. Vedd észre, hogy ne rontsd el a pünkösdi hosszú hétvégéteket! Hétfőtől az Ikrekbe lépő bolygók megadják a választ: a feszültség oka, hogy párhuzamosan kell kettő, vagy akár több fronton helyt állnod. Te egyszerre egy dologra tudsz/akarsz koncentrálni. Bízz magadban, és menni fog!

Szingli Szűz

Ahelyett, hogy élveznéd a hosszú hétvégét, hajlamos leszel aggódni a jövő és a munkád miatt. Ugye, tudod, ez nem tesz jót a népszerűségednek? Senki sem akar panaszkodó emberrel randevúzni. Hétfőtől az Ikrekbe lépő bolygók megadják a választ: a feszültség oka, hogy párhuzamosan kettő, vagy akár több fronton kell helyt állnod. Meg tudod oldani!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek élete legjobb nyara következik 2024-ben

Hatalmas energiák hatnak ránk idén nyáron. 2024 május 26-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép az Ikrekbe. A Plútó a Vízöntőben szeptemberig hoz nagy sorsfordulatokat. 4 csillagjegy életében ezek a folyamatok nagyon szerencsés eseményeket indítanak el, számukra életük legjobb nyara következik.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

A környezetetek vagy irigyli, vagy csodálja azt a közöttetek lévő harmóniát. Ez ugyan a pünkösdi hétvégén nem lesz tökéletes, de hétfőtől az Ikrekbe lépő bolygók megkönnyebbülést hoznak - elsőssorban neked. Innentől szárnyakat kapsz, amelynek a szerelmed is örül. Csak a csütörtöki telihold int óvatosságra a közlekedésben, az utakon…

Szingli Mérleg

Kevesen hiszik el, hogy többnyire harmóniában vagy önmagaddal. Ennek fő oka, hogy nem harcolsz a környezeteddel. Ez a harmónia a hétvégén nem lesz tökéletes, de hétfőtől az Ikrekbe lépő bolygók megkönnyebbülést hoznak neked. Innentől szárnyakat kapsz, és hihetetlen vonzóvá válsz. Csak a csütörtöki telihold int óvatosságra a közlekedésben…

Mérleg havi horoszkóp

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Ki kell használnotok a hosszú hétvégét, mert a pünkösd utáni hétre sajnálatos módon számos vitát jeleznek a bolygók. Minden hétvége esélyt ad, hogy közelebb és harmóniába kerüljetek egymással. Ám a pünkösdi hosszú hétvége különösen fontos ebből a szempontból, ugyanis keddtől csütörtökig három nap alatt négy ronda bolygó-szembenállás jelez konfliktust.

Szingli Skorpió

Végre itt a hosszú hétvége. Nyissál! Nem helyes, ha látatlanban ítélkezel. Egy személyes találkozó egyértelművé teszi, hogy megvan-e a szikra, a kölcsönös vonzalom közöttetek vagy sem. Az sem katasztrófa, ha akadályok jönnek közbe. Ám kalkulálj azzal, hogy keddtől csütörtökig, három nap alatt négy ronda bolygó-szembenállás konfliktust mutat.

Skorpió havi horoszkóp

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Együtt minden vidámabban megy. Az egészségmegőrzés is. Ennek jegyében a hétvégén találjatok ki valami közös programot! Jól tennéd, ha adnál a kedvesed véleményére. Ezt javasolják a bolygók is, amelyek közül több egymás után jegyet vált pünkösdhétfőn és az azt követő héten. A kedvesedet boldoggá teszed, ha kikéred a tanácsát ebben és másban is…

Szingli Nyilas

Valami, illetve valaki közeledik hozzád. Hétfőtől látnod kéne, ki az. Amennyiben több jelentkező van, várj és figyelj! Ne csak a másikat, hanem önmagadat is! Ki kell derülnie, kinek a társaságában nevetsz felszabadultan, kivel adhatod önmagadat, ki fogad el téged olyannak, amilyen vagy. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, nem elég pár nap…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Pünkösdi hosszú hétvégi horoszkóp 2024. május 18-20.: Békés és boldog ünnepet!

Nagyon békés és boldog pünkösdi hétvégét és ünnepeket jeleznek a bolygók. Ha lehetséges töltsd a pároddal, a barátokkal az időt. A közös program feltölti a testet és a lelket egyaránt. Áldott és boldog pünkösdi ünnepeket kívánunk!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

A pünkösdi hétvégétek kiegyensúlyozottnak ígérkezik. Jó lenne, ha nem zsúfolnátok tele a három napot programokkal. Szükségetek van egy kis lazításra is. Azt követően elgondolkozol, vajon a jó irányba halad-e az életed. Ha nem a párodban kételkedsz, akkor minél előbb add ezt a tudtára! A munkád és az egészséged is aggaszthat. Tegyél lépéseket!

Szingli Bak

Örülj, mert a pünkösdi hétvégéd nyugodtnak látszik! Jó lenne, ha nem zsúfolnád tele a három napot programokkal. Tisztában vagy vele, hogy szükséged van egy kis lazításra? Az ünnep után azon gondolkozol, vajon a jó irányba halad-e az életed. Semmiképp se kezd magadat sajnálni, és ne sajnálj egyetlen döntést, mondatot sem! Ezeknek köszönhető állsz készen egy kapcsolatra.

Bak havi horoszkóp

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Imádod, ha zajlik az élet, szóval imádni fogod a pünkösdi hosszú hétvégét is. Nem zavar az sem, hogy alig lesz időd pihenni. Hétfőtől inspirál, hogy a bolygók egymás után lépnek át az Ikrek jelébe. A szerelmed megrángatja a karodat, és megkérdezi, hol van ő, és szerepel-e a terveidben? Gondolkozz el, és legyél vele őszinte!

Szingli Vízöntő

Ha kedveled, hogy zajlik az élet, akkor imádni fogod a hosszú hétvégét. Nem zavar, hogy alig lesz időd letenni a popódat. Hétfőtől inspirál, hogy a bolygók egymás után lépnek át az Ikrekbe. Kérdés, a terveidben benne van-e a párkeresés, illetve a párod megtalálása? Gondolkozz el, és legyél őszinte magaddal! Nem baj, ha nem. Csak valld be!

Vízöntő havi horoszkóp

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A párod teljes meggyőződéssel mond ostobaságokat - legalábbis szerinted ostobaság az, amiben hisz. Kövess el mindent, hogy ez ne látszódjon rajtad sem a hosszú hétvégén, sem utána. Az égi folyamatok szerint most neked kell türelmesebbnek, megértőbbnek és megengedőbbnek lenned. Ha szereted őt, nem kérdés, hogy megéri.

Szingli Halak

Az ismerkedés azért nehéz, mert ha valaki teljes meggyőződéssel mond ostobaságokat, akkor nehezedre esik úgy tenni, hogy ne látszódjon rajtad a véleményed. Ez érvényes most a hosszú hétvégére és utána is. Az égi folyamatok szerint most neked kell türelmesebbnek lenned, máskülönben hamar véget ér az, ami alig kezdődött el…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!