A hét alaptémája, kvintesszenciája: Kardok 4

Akadályozó vagy gátló tényezők: I, A Mágus

Segítő, illetve a megoldást segítő hatások: Kelyhek apródja

Az első kártya: Kardok 4

A múlt hét pörgése után a Kardok 4-es arra bíztat minket, hogy ez az időszak szóljon ezúttal a pihenésről, megnyugvásról és önreflexióról.
Igyekezzünk vállalható feladatmennyiséget betervezni a hétre, hiszen érezhetően nagyobb szükségünk lesz kikapcsolódásra és relaxációra.
Teherbíró képességünk nem lesz éppen a csúcson, előfordulhat, hogy kisebb betegség felbukkanása is várható, mely jelzi testünk-lelkünk pihenésre való igényét.

Ezek a kártyák mutatják a hét energiáit (fotó: Shutterstock)

Mindenképpen a lassítás és kényelmes munkatempó válik előnyünkre, mely nem kell, hogy a precizitás és produktivitás kárára menjen.

Ami a lelkivilágunkat illeti, igényünk és lehetőségünk is lesz rá, hogy régóta húzódó ügyeket, kérdéseket őszintén magunkba nézve kielemezzünk, megvizsgáljunk. Fontos összefüggésekre, felismerésekre bukkanhatunk, melyek későbbi döntéseinket megalapozhatják. Ugyanakkor gyakorlati cselekvésre - főként nagy volumenű ügyekben - nem kifejezetten alkalmas ez az időszak, ha tehetjük, a technikai kivitelezést halasszuk későbbre.

Ha utazást terveztünk, bátran engedjünk a csábításnak, most különösképpen élvezhetjük a kirándulást, vakációt.

A második kártya: a Mágus

A gátló, akadályozó tényezőket ezen a héten a Mágus kártyalapja képviseli.

Ebben a pozícióban arra hívja fel a figyelmünket, hogy igyekezzünk kivonni magunkat mások ráhatása alól, és ne engedjük, hogy szándékainkra bármilyen módon is befolyást gyakoroljanak. Próbáljunk kitartani elveink és morális keretrendszerünk mellett, ne hagyjuk, hogy tévútra vezessen minket bármiféle felszínes, csillogó, illúzióra építő csábító ajánlat.

Ezen a héten ez nehéz feladatnak tűnhet, hiszen akaraterőnk nem lesz feltétlenül kimagasló.

Álljunk ki önmagunkért, és inkább többször is járjuk körbe az ígéretesnek tűnő lehetőségekhez kapcsolódó tényszerű információkat - nehogy figyelmetlenségünk miatt a későbbiekben megbánjunk egy felelőtlenül meghozott döntést.


    
A gátló tényezőt ezúttal a Mágus lapja világítja meg (Fotó: Shutterstock)

A harmadik kártya: a Kelyhek apródja

A segítő, támogató hatást a kelyhek apródja szimbolizálja.

Ez a melegséget, kedvességet és szentimentalitást sugárzó lap remekül leírja a hétre jellemző hangulatunkat.

Ebben az időszakban a logika és észérvek helyett az érzelmek kerülnek előtérbe, melyhez az álmodozás is intenzíven hozzákapcsolódik. A megszokottnál jobban vágyhatunk gyengédségre, romantikára és érintésre, illetve általánosságban megnő a törődés iránti igényünk.

Ilyen hangulatban nehéz komoly, nagy horderejű dolgokra koncentrálni, de ha tehetjük, ezúttal hagyjuk lényünk érzelmes, érzékeny oldalát érvényesülni - természetesen egészséges határok között, a kártékony emocionális befolyások hárítása mellett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!