Kos hétvégi horoszkóp

Nem ártana, ha most "az ész vezetne a szív helyett". Január utolsó hétvégéjén a föld dominancia józanságot hoz neked (is). Az öt föld jegyben járó bolygó szerint az anyagi helyzetedet és a jövőd alakulását is reálisabban látod. Emiatt érdemes tervezned.

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hétvégi horoszkóp

Több jó hírt hoznak neked a bolygód: szombaton a Bikában járó Uránusz elindul előre, és összeáll egy grandiózus bolygóháromszög az égen. Ezek kedvező folyamatok elindulását jelentik. Tanácsos stratégiát készítened a közeli és távoli jövőre is.

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hétvégi horoszkóp

Kifejezetten jót tenne neked, ha legalább egy kicsit lelassulnál. Ha folyton rohansz, kapkodsz, nem tudsz higgadtan döntéseket hozni és/vagy fontossági sorrendet felállítani. Pedig e nélkül felesleges energiákat pazarolsz, ami luxus…

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024

Ezen a hétvégén a helyére kerülhet minden (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Január utolsó hétvégéjén a bőség zavarával küzdesz. Szeretnél kimozdulni otthonról, de közben szeretnél vendégeket hívni, a házimunkával is haladni akarsz és a családdal is törődni kellene. Oszd be okosan az idődet, és meglátod, jut mindenre!

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Szombaton az Uránusz elindul előre, és április 1-ig nem lesz retrográd, azaz hátráló bolygó ez égen. Ez azért nagyszerű hír, mert megszűnik a hátráltató energia. Innentől ne hátra nézz, csakis kizárólag előre! Készíts terveket, stratégiát és rendelj hozzájuk határidőt!

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hétvégi horoszkóp

Ez január utolsó hétvégéje. Remek, hogy az égen kirajzolódik egy olyan bolygóháromszög, amelyben a tízből öt bolygó részt vesz: Jupiter, Uránusz, Hold, Merkúr és Mars. Ez olyan, mintha az idő, a sors vagy az élet téged igazolna.

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

4 napon keresztül védőhálót képeznek a bolygók: Föld bolygóháromszög

Január 27-től 30-ig föld jegyben járó bolygók egy hatalmas háromszöget alkotnak az égen, és ezzel védőhálót képeznek. Székelyhidi Ágnes asztrológus horoszkópjából megtudhatod, hogyan hat ez rád!

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Jó esélyed van, hogy ezen a hétvégén mindenki megnyugszik, és helyre áll a béke a családodban. Ez azért igazán jó hír a számodra, mert te képtelen vagy feszültségben élni. Tudd, hogy egy óriási bolygóháromszög védőhálóként vigyáz rátok!

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hétvégi horoszkóp

A héten több frusztráció ért, amit egy szombati Nap-Jupiter diszharmonikus fényszög tetéz. Itt az ideje, hogy szembenézz a tényekkel és feltedd a kérdést magadnak, vajon min kellene változtatnod, hogy csökkenjen a stressz benned és körülötted?

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hétvégi horoszkóp

Január végén senki sem áll túl jól anyagilag. Az égi folyamatok szerint a kiadásaidat kell átgondolnod ezen a hétvégén. Segítségedre lesznek a föld jegyben járó bolygók, amelyek józanságot és tárgyilagosságot hoznak neked a számolgatáshoz.

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hétvégi horoszkóp

Ragyogó hír számodra, hogy január utolsó hétvégéjén az égen olyan bolygóháromszög áll össze, melyben a tízből öt bolygó részt vesz: Jupiter, Uránusz, Hold, Merkúr és Mars. Ez kiegyensúlyozottságot, megnyugvást és harmóniát hoz kívül és belül is.

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Még ki se heverted a csütörtöki teliholdat, és már itt van egy szombati Vízöntő Nap - Bika Jupiter frusztráló fényszög, ami elkeseríthet. Úgy érzed, senki nem ért, senki nem értékel. Kicsit sajnáld magadat, utána gyorsan hagyd abba!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hétvégi horoszkóp

Télen jobban kell az egészségedre vigyáznod. Ezen a hétvégén a föld dominancia a józanság gyógyító erejét hozza neked. Kezdhetnéd a változtatást például egy méregtelenítéssel! Utána csökkentsd a mesterséges adalékokkal tele tömött élelmiszereket, és meglátod, fittebb leszel.

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!