Kos hétvégi horoszkóp

Könnyek és nevetés is lehet nálad március első hétvégéjén. Előbbi adódhat meghatottság vagy vidám hangulat okán. Arra ügyelj, hogy a másik ne ijedjen meg, ugyanis a te érzelmi megnyilvánulásaid olykor hevesek. Emellett a kiadásaidra is figyelj!

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hétvégi horoszkóp

Egy vasárnapi Vénusz-Uránusz diszharmonikus fényszög ingerült hangulatot szimbolizál. Időzített bomba vagy: senki sem tudhatja, mikor robbansz fel. A sport és a szokottnál több folyadék csillapíthatja a feszültséget. Alkalmazd mindkettőt!

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hétvégi horoszkóp

Igazat kell adnod a másiknak. Akkor is, ha nem értesz egyet vele. Olyan kemény konstellációk lesznek az égen, amelyek elhúzódó vita veszélyét és elmérgesedő kapcsolatot mutatnak. Egyik sem éri meg. Inkább engedj!

Hirdetés
Meglepő hétvége vár mindenkire (Shutterstock)

Ikrek éves horoszkóp 2024

Rák hétvégi horoszkóp

Mindegy, hány éves vagy, ne feledd el, milyen nagyszerű a gyermeki felhőtlen nevetés! Ezen a hétvégén esélyed van ilyesmire. Persze ehhez el kell engedned a nyomasztó gondolatokat. Képzeld el, hogy ezek héliummal teli léggömbök!

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Egy vasárnapi Vénusz-Uránusz diszharmonikus fényszög szerint továbbra is a magánélet és a karrier egyensúlyának a megtalálása és megtartása jelent kihívást számodra. Nehéz lazítanod, mert folyton a jövőd építése körül járnak a gondolataid.

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hétvégi horoszkóp

Mindig várod a hétvégét, és elhatározod, hogy foglalkozol az otthonoddal és a családdal. De szinte mindig közbe jön valami. Március első hétvégéjén ne engedd, hogy bármi vagy bárki közbe szóljon! Legyél határozott és következetes!

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Palo Santo, avagy a Szent Fa : a tér- és auratisztítás legcsodásabb füstölője

A füstölőket nem csupán finom illatukért és kellemes atmoszférát teremtő tulajdonságukért szeretjük, hanem tisztító és harmonizáló jellegük miatt is elterjedt a használatuk. Létezik egy különleges fából készült füstölő, aminek hatása egészen rendkívüli.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Március az egyik kedvenc hónapod, mert a tavasz ígéretét csiripelik a madarak, és néhol virágzanak már a bokrok és a fák. Ennek örömére mozdulj ki otthonról, és nézd meg élőben az ébredező természetet a parkban, az erdőben vagy a kertedben!

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hétvégi horoszkóp

Ambivalens konstellációk jellemzik ezt a hétvégét. Téged nem hoz zavarba, ha egyszer sírsz, percekkel később nevetsz, illetve fordítva. De a környezetedet annál inkább zavarba tudod hozni. Legyél tekintettel rájuk, máskülönben bolondnak néznek…

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hétvégi horoszkóp

Szombaton vihar előtti csendet érzékelsz. Vasárnap három diszharmonikus fényszög lesz égen, amiből téged közvetlenül kettő érint. Sajnos sértődékeny és hiper érzékeny leszel a Nyilasban járó Hold miatt. Szóval nem most kéne tisztázni konfliktusokat.

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hétvégi horoszkóp

Tisztában vagy vele, mégis arra intenek az égi folyamatok, hogy vigyázz, mert a gyerekek vagy gyerekes dolgaid sokba kerülnek. Erre egy vasárnapi fényszög emlékeztet, amely sajnos nemcsak ezen a napon érezteti hatását, hanem egész hétvégén.

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Március első hétvégéjét elronthatja egy vasárnapi Vénusz-Uránusz diszharmonikus fényszög. Ne vedd félvállról, mert alattomosan kúszik be a fejedbe a bosszankodás, ami származhat a családodtól (főleg a szüleidtől, nagyszüleidtől).

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hétvégi horoszkóp

Egy szombati szuper fényszögnek köszönhetően egész hétvégén a konfliktusok fölé tudsz emelkedni. Persze ehhez nem ártana felerősítened magadban a hála érzését, ugyanis ez olyan magas frekvenciájú érzelem, ami magasra emel…

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!