Kos hétvégi horoszkóp

Új időszámítás kezdődik nálad ezen a hétvégén. Vasárnap Merkúr belép a Kosba, majd újhold is lesz a Halak jegyében. Ezek az újdonságok szombaton még türelmetlenné tehetnek, mert már akkor érzed és várod is, hogy végre jöjjön valami új. De emiatt ne rontsd el a szombatodat!

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hétvégi horoszkóp

A szombati Mars-Uránusz kellemetlen fényszög az egész hetedet beárnyékolhatta. Remélhetőleg szombaton éjjel kipukkad, és vasárnap ünnepelhetsz: a Halak újhold új ötleteket hoz neked, amelyek kimondottan lelkesítően hatnak rád.

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hétvégi horoszkóp

Mozgalmas hétvége elé nézel. Szombaton vihar előtti csendet tapasztalhatsz, majd vasárnap hajnalban bolygód, a Merkúr belép a Kosba, 10:01-kor pedig újhold lesz a Halakban. Mindkettő arra sarkal, hogy gondold újra a terveidet! Ne szalaszd el a lehetőséget!

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024

Új lehetőségeket jeleznek a bolygók már ezen a hétvégén (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Jól tennéd, ha most még csak sodródnál az eseményekkel. A vasárnapi újhold szerint bárhogy döntesz, új szempontok jönnek, amitől elbizonytalanodhatsz. Ilyenkor azt hiszed, szerencsétlen, béna, határozatlan vagy. Szóval inkább várj! Nincs okod kapkodni.

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Értetlenül állsz az események előtt. Az égi folyamatok szerint ugyanis néhány témában téged igazolnak a történések, néhány témában pedig azt sugallják, hogy tévedtél. A mérleg egyensúlyban van. De ettől még nem érzed jól magadat…

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hétvégi horoszkóp

Annyira szeretnél már egy nyugis hétvégét. Ez nem az lesz. Jövés-menés látszik az égen: vasárnap hajnalban bolygód, a Merkúr jegyet vált, és pár óra múlva újhold is lesz a Halakban. Ennek tükrében érdemes megnyomnod az újratervezés gombot…

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Az Átalakulás angyala vigyáz ránk március 6. és 10. között

Yabamiah, az Átalakulás angyala a március 6. és 10. között született Halak őrangyala, és e néhány napos periódus fő védelmezője.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Hasznos tapasztalatra tehetsz szert vasárnap: a Merkúr jegyet vált, ami agresszív, harsány emberekkel való találkozást, illetve kommunikációt jelent. Érdemes figyelned magadat, vajon miért hiszed, hogy ők rosszak? Ők egyszerűen csak önmaguk…

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hétvégi horoszkóp

Amíg a szombati Mars-Jupiter fényszög idegesít, addig a vasárnapi újhold megbékít. Ez a kettőség fárasztó lehet másoknak, de neked ez nem jelent kihívást. Ne vidd túlzásba a szélsőségeket, mert megijesztheted a környezetedet!

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hétvégi horoszkóp

"Otthon, édes otthon" lesz a hétvégéd mottója. A vasárnapi újhold kiemelkedik, és azt javasolja, hogy rendezd át kicsit az otthonodat! Húsvétig van még három hét, de máris elkezdheted a díszítést apró virágokkal, új színekkel, stb.

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hétvégi horoszkóp

Ne törődj a hűvös idővel, öltözz rétegesen, és menj kirándulni, sétálni vagy sportolni! Az összes bolygó szerint ki leszel cserélve, ha kicsit kiszellőzteted a fejedet és a tüdődet. Hívhatsz partnert is. Vele vidámabban telik az idő.

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hétvégi horoszkóp

A szombati Mars-Uránusz feszült fényszög ingerültté teheti a napodat. Ám ez vasárnapra szerencsére elillan. Persze csak abban az esetben, ha nem rágódsz a történteken. Engedd el, mint egy héliummal teli luftballont! Lásd is lelki szemeiddel!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hétvégi horoszkóp

A vasárnapi újhold a Halakban számodra az év legfontosabb újholdja. Neked ezzel kitavaszodik: nyitsz az újra testi, lelki és szellemi síkon egyaránt. Ne fogd vissza magadat! Nem baj, ha az újításaid nem aktuálisak még. Hamarosan azok lesznek.

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!