2023. június 19-én, hétfőn a Szaturnusz és a Jupiter, avagy a két sorsbolygó finom fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, amely a "jó időben, jó helyen" lehetőségét kínálja mindenkinek.

Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura. Kíméletlenül szembesít mindenkit azzal a ténnyel, hogy az idő nem állítható meg. Szigorú és következetes. Azt üzeni, nem szabad semmit sem halogatni, és nem érdemes várni egy jobb pillanatra. Jupiter maga a tér, a tértudat, a tágulás, az expanzió. Reményt ad arra, hogy a korábbi beszűkült keretek kitáguljanak, és kinyíljon előttünk a világ. Olyan ez, mint a teleobjektív, ami úgy működik, mint a távcső: egyszer csak hatalmas rálátást enged, és közel hozza az eddig elérhetetlen messzeségben lévő lehetőségeket.

A két sorsbolygó különleges lehetőséget hoz mindenkinek (Shutterstock)

A két sorsbolygó kedvező fényszöggel támogat bennünket

Szaturnusz és Jupiter ritkán kapcsolódik egymáshoz kedvező fényszöggel, ezért meg kell becsülni az ilyen időszakot. Szerencsére most nem csak egyetlen napon érezteti hatását, hanem már június 5-től kezdődően egészen július 4-ig. Szóval mindenkinek kerek egy hónapja van rá, hogy élvezze és kivegye belőle a lehető legtöbbet.

Szaturnusz a Halakban, Jupiter a Bikában jár néhány hete. Szóval asztrológiai szempontból újszerűnek számít a kettőjük kedvező fényszöge. A szextil finom, szeretetteljes fényszög, olyan, mint egy gyenge érintés, szellő. Nem feltűnő, nem hivalkodó, ezért csak az veszi észre, aki nyitott szívvel jár és szenzibilis.

S hogyan fordíthatjuk a javunkra ezt a különleges energiát? A horoszkóp mindenkinek megmutatja.

Hirdetés

KOS

Számodra most megfoghatatlan az idő. Folyton kicsúszik a kezedből az irányítás, ami igencsak felingerelhet. Minden korábbinál türelmesebbnek kell lenned önmagaddal, másokkal és a folyamatokkal, ha nem akarsz kiborulni. Ebben óriási támogatód most Jupiter, amely békés hangulatot hoz neked. Meg leszel lepődve, milyen jól tűröd azt, ami eddig kihozott a sodrodból. Az irigyelt és csodált reagálást, stílust könnyedén elsajátíthatod…

BIKA

Jupiter a Bikában járva már május 16. óta egyfajta védelmet jelent számodra. A Szaturnusszal kapcsolódva a bőrödön érezheted, hogy az idő is melléd áll. Hihetetlen jól tudsz időzíteni kisebb és nagyobb ügyeket. Ráadásul olyan álmaid kerülnek kézzel fogható közelségbe, amelyek hosszú évek óta lehetetlennek tűntek. Itt az idő. Ne tétovázz! Lépj a cselekvés mezejére! Jupiter hitet is ad neked mindehhez. Higgy tehát magadban!

IKREK

Szaturnusz és Jupiter azt tanácsolja, hogy mostanában ne fecsegd ki a terveidet! Nincs még itt az ideje, hogy kiteregesd a lapjaidat. Tartsd meg az aduászt magadnak későbbre! A titkolózás nem neked való, mert abban hiszel, hogy a nyitottság a legegyszerűbb és legtisztább mód. Igazad van, de most magadnak ártasz, ha túl korán elárulod, hogy mire készülsz. Ez főleg munkahely-váltással, karrierépítéssel, a jövőd alakításával lehet kapcsolatos.

RÁK

Irigykedés helyett jobban tennéd, ha a barátaiddal tartanál. Ők utazást terveznek, vidáman mesélnek neked a részletekről, miközben Te lehorgasztott fejjel hallgatod őket. A kifogások helyett keresd a megoldást! Ebben olyan nagy bolygók lesznek a segítségedre, mint a két sorsbolygó, a Szaturnusz és a Jupiter. Szerintük jó időben, jó helyen leszel, és ezáltal meglátod, hogy merre visz az utad. Ám nem biztos, hogy a barátaidat kell utánoznod…

Ez is érdekelhet

Utazási horoszkóp 2023: ilyen számodra az álomnyaralás a csillagjegyed szerint

Múzeumlátogatás, vagy koktélozás a beachen? Bakancsos túrák, vagy esti séta a korzón? Milyen számodra az álomnyaralás a csillagjegyed szerint? 2023-as utazási horoszkópunkból megtudhatod!

Tovább olvasom

OROSZLÁN

Vajon megfizetik az idődet? Ezen morfondírozol mostanában. Szaturnusz olyan területen "mászkál", ahol azt erősíti meg benned, hogy az idő óriási kincs, vagyis vétek elpazarolni. A munkahelyeden csak annyi időt tölts, amennyi elengedhetetlenül szükséges! Utána élj! Jupiter szerint a karriered felfelé ível, amit most nem kéne elmulasztanod, de ez nem járhat azzal, hogy még több időt szánsz a munkára. Találd meg az arany középutat!

SZŰZ

Mindig zavarba jössz, ha valaki kölcsön kér tőled. Nem vagy híve annak, hogy kölcsön adj pénzt, könyvet, autót vagy bármit. Szaturnusz és Jupiter kedvező fényszöge abban segít neked, hogy megtaláld azt a stílust és/vagy érvelést, amivel könnyedén megoldod az ilyen és hasonló helyzeteket. Figyelj nagyon, mert ezt később is használnod kell majd. Most egy életre megtanulhatod, hogyan kell udvariasan nemet mondani…

MÉRLEG

Tisztában vagy vele, hogy befektetés nélkül nincs haszon. Ez akkor is helyt álló, ha nem vagy vállalkozó. Alkalmazottként például a tanulás lehet remek és hosszútávon megtérülő befektetés. Persze nem kell adósságba verned magad, hogy tanulhass. Szaturnusz és Jupiter áldásos fényszöge arra ösztönöz téged, hogy járj utána, milyen lehetőségeid vannak. Nem biztos, hogy csak a tanulás lehet befektetés. Tájékozódj a munkaerő piacon!

SKORPIÓ

Szaturnusz és Jupiter fényszöge gyermekvállalásra vagy más nagyszabású vállalkozásra sarkall téged. Tőled függ, mi az, ami aktuális most. Az biztos, hogy jó időben (Szaturnusz) és jó helyen (Jupiter) leszel ahhoz, hogy belevágj. Igaz, ideális az időpont, de ettől még nem kell kapkodnod. Sőt! Fontold meg, mire adod a fejed, mert több évre el kell köteleződnöd! Szerencsére (Jupiter) az eltökéltség (Szaturnusz) most kifizetődő…

NYILAS

Nagyon szeretnél otthonról dolgozni? A két sorsbolygó, Szaturnusz és a Jupiter ebben siet a segítségedre. Duzzogás helyett kérdezz rá a munkahelyeden! Akkor is, ha korábban kikosaraztak! Változnak az idők. Természetesen fontos, hogy tisztelettudóan, és ne követelőzve beszélj. Amennyiben nemet kapsz, nézz körül a munkaerő piacon! Találhatsz olyan lehetőséget, ahol a home office megengedett. Persze lehetnek más szempontok is, amelyek támogatnak neked…

Ez is érdekelhet

Cigány horoszkóp: milyen életutat jelez neked az ősi jövendölés?

A cigány horoszkóp ősi tudása megvilágítja a személyiséged rejtett oldalát. Nézd meg, melyik jegyben születtél, és ez milyen életutat jelez a számodra!

Tovább olvasom

BAK

Van olyan ember, akivel nem jutottál eddig zöldágra? Többször neki futottál, de nem sikerült megértetned magad vele? Na, most megtalálod azokat a szavakat, amelyek célba érnek. A két sorsbolygó, Szaturnusz és Jupiter kedvező fényszöge kedvez neked. Bolygód, a Szaturnusz már retrográd, ami két dolgot jelent: régi témára térhetsz vissza, illetve kérdezz inkább a kijelentések helyett! Ha megfogadod a tanácsot, te magad is meglepődsz az eredményen.

VÍZÖNTŐ

Úgy tűnik, itt az ideje (Szaturnusz), hogy az otthonod minőségi javulása (Jupiter) érdekében tegyél valamit. Szerencsés vagy, mert millió mód áll a rendelkezésedre. Kezdhetnéd egy selejtezéssel, utána átrendezhetsz pár bútort. Ha merészebb vagy, akkor a helyiségek funkcióját is átvariálhatod. És a legnagyobb lépés az lenne, ha költöznél. Semmi sem kötelező, a bolygók nem kényszerítenek semmire. Csupán lehetőséget hoznak, jeleznek…

HALAK

Szaturnusz a Halakban járva már március 7. óta azt szimbolizálja, hogy az idő neked dolgozik. Jupiterrel szextilbe kerülve pedig szerencsés támogatást jelent. Úgy tűnik, nem ártana kommunikálnod, kérdezned és belefolynod több beszélgetésbe, mert így juthatsz kellő információhoz. Biztos lehetsz benne, hogy jó időben (Szaturnusz) és jó helyen (Jupiter) leszel. Ne feledd, Szaturnusz a Halakban jár, és Jupiter a te uralkodó bolygód…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!