A Neptunusz retrográd hulláma a hónap elején kezdődik, mindenkit emlékeztetve arra, hogy a menekülés nem a legjobb út a kézzelfogható célokhoz. Szembe kell nézni a pénzügyi helyzettel - hidd le, most megoldást találhatsz a felmerülő gondokra. Ebben segít az Oroszlán Merkúr is minden jegynek.

A július 5-i Rák újhold a háztartási ügyeket helyezi a középpontba, ezért most fektess be olyan dolgokba, amelyekre szükséged van, hogy otthonod kényelmesebbé és megnyugtatóbbá váljon.

Minden csillagjegynek óvatosnak kell lennie azzal kapcsolatban, hogy a hónap közepén túlköltekezzen, mivel az impulzív Mars július 15-én a hedonista Bika jegyében lévő káoszteremtő Uránuszba ütközik… Ha ez a két bolygó itt összeütközik, az impulzív, vagy túlzottan extravagáns vásárlásokat eredményezhet. Ezt kerüld el, és minden rendben lesz.

Július 21-én a telihold a pragmatikus és szorgalmas Bakban felvillantja ambiciózus oldalát, és rendbe teszi a pénzügyeinket is.

Kos júliusi pénzhoroszkóp

Nagyon kedevően hatnak a pénzügyeidre a bolygók, de ezek a pozitív hatások csak akkor tudnak érvényesülni, de megfontolt döntésekkel segíted. Kerüld el a hirtelen vásárlásokat! A hónap második felében plusz pénzt, váratlan jó hírt kaphatsz, amikkel hosszú távon is megalapozhatod az angyai biztonságodat.

Hirdetés

Bika júliusi pénzhoroszkóp

Ebben a hónapban nagyon fontos a kommunikáció - különösen a július 5-i újhold idején. Kerüld a meggondolatlan döntések meghozatalát a hónap közepén, mert a Mars Uránusz együttállás a jeledben hirtelen vásárlási lázat válthat ki belőled. A Marsról július 20-án eléri a pénzügyi területet, és nagyon komoly muníciót ad a terveid megvalósításához.

Júliusi pénzhoroszkóp: szerencsés fordulatok jönnek (fotó: Shutterstock)

Ikrek júliusi pénzhoroszkóp

Ez egy fontos hónap a pénzügyeidre való összpontosításhoz, és a július 5-i újhold tökéletes alkalom arra, hogy új költségvetést kezdj, fizetésemelést kérjen, vagy elindítson egy potenciálisan jövedelmező projektet. Arra figyelj, hogy a hónap közepén ne csússz el a pénzügyekkel. Utána meg nem lesz min aggódnod, mert a Mars július 20-án belép a jegyedbe, és megnyitja a pénzcsapot.

Rák júliusi pénzhoroszkóp

A Rák havában járunk, így itt az ideje, hogy picit a mának, a jelennek élj! A Merkúr a hónap elején a pénzügyeidet segíti, úgyhogy meg is lesz a pénz ahhoz, hogy élvezni tudd az életet. Az Oroszlán havába lépve pedig folytatódni fog a sikerszéria!

Oroszlán júliusi pénzhoroszkóp

Ez egy erőteljes hónap, és a Merkúr most hatalmas segítséget ad ahhoz, hogy megvalósíthasd az álmaidat. Július 11-én a Vénusz a kis szerencse és a pénz bolygója a jegyedbe lép: kétségtelen, hogy te vagy a hónap nagy nyertese!

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 csillagjegynek különleges lehetőségeket hoz az Oroszlán jegyébe lépő Merkúr

Erre a 3 csillagjegyre abszolút pozitívan hat a Merkúr keddi jegyváltása: ők azok, akik a legjobban ki tudják aknázni a mostani lehetőségeket, ami a pénzügyeiket is fellendíti.

Tovább olvasom

Szűz júliusi pénzhoroszkóp

Most csapatmunkával tudsz célt elérni, mindegy, hogy mibe kezdsz, "én" helyett "mi"-ben gondolkodj! Ne söpörd le mások gondolatait, ötleteit, mert most ezeket nagyon is tudod hasznosítani. Július 25-én a Merkúr belép a jegyedbe, és megnyitja előtted azokat az ajtókat, amik eddig zárva voltak.

Mérleg júliusi pénzhoroszkóp

A hónap első hetében komoly előrehaladást érhetsz el szakmai céljaid terén, és nagy lőrelépést érhetsz el valamiben, ami fontos neked. Ha új terved van, akkor a július 5-i újhold remek alkalom az elindítására. Kerüld az utolsó pillanatban való hitelfelvételt vagy az impulzív befektetéseket a hónap közepén, mert a lassú és egyenletes tervezés jobban szolgál most, mint a spontaneitás. Július 22-től plusz pénzekre számíthatsz.

Skorpió júliusi pénzhoroszkóp

A Mars július első néhány hetében segít minden újfajta vállalkozásnál, tervnél, elköteleződésnél. Fontos, hogy kommunikáld a környezetd felé az igényeidet, igen, a pénzügyieket is… Kérhetsz fizetésemelést, most meg is fogod kapni! Az Oroszlán-szezon július 22-től felpezsdíti hírnevedet, és most bezsebelheted az elismeréseket, amik plusz pénzt is hoznak.

Nyilas júliusi pénzhoroszkóp

A Merkúr, a kommunikáció és a kereskedelem bolygója az Oroszlán jegyében jár, és jelzi, hogy számodra most minden adott a sikeres üzletkötésekhez, pénzügyi fellendüléshez. Rövidesen a Vénusz is jegyet vált, és olyan szerencsés véletlenek, egybeesések lesznek, amik könnyebben megkeresett pénzt mutatnak.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. július 1-7.: Egyre jobban alakul minden

A bolygók szerint nem lesz könnyű a hét első fele, ám azt követően minden egyre jobban alakul. A hétvégén mindenképpen csobbanj egyet, jót fog tenni a testednek, lelkednek egyaránt.

Tovább olvasom

Bak júliusi pénzhoroszkóp

A hónap elején már megmutatkozik néhány jó lehetőség, de ez még csak az ízelítő… Óvakodj attól, hogy július 15-e körül impulzív döntéseket hozz, és ne tegyél fel mindent egy lapra! A július 21-i telihold idején a céljaid valóra válnak, legyen szó pénzről, karrierről vagy bármi másról.

Vízöntő júliusi pénzhoroszkóp

A hónap elején komoly pénzügyi tervek foglalkoztatnak. Bízz az ösztöneidben, ha hirtelen kell döntést hoznod, mert most nagyon jól érzékeled, hogy merre tudsz/lehet haladni munkában, üzleti életben. A szorgalmad nem marad jutalom nélkül… A július 21-ei telihold idején learathatod a kitartó munka gyümölcsét!

Halak júliusi pénzhoroszkóp

Két bolygó is hátrál a jegyedben: a Szaturnusz és a Neptunusz. Most lassíts le, és hagyd, hogy elrendeződjenek körülötted a dolgok, csak ússz az árral. A Mars július 20-án átlép az Ikrek jegyébe, és nagyon szerencsés folyamatokat jelez, amik rendezik a pénzügyeidet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!