Júliusi tarot jóslás (Fotó: Shutterstock)

Az önkifejező kreativitást és az örömöket milyen szinten és hogyan éled meg? Elfojtással (Rák Nap) vagy harmonikusan (Oroszlán Nap)? Netán túlzóan? Az Oroszlán az ego, az akarat képviselője, de fontos, hogy jól tudjuk használni ezt a nagy és szenvedélyes energiát.

Válassz egy lapot!

A júliusi tarot jósláshoz csendesed el, figyelj befelé. Lélegezz mélyeket néhány percig, hagyd, hogy a gondolatok először csak kavarogjanak, majd lelassuljanak benned. Fókuszálj a téged foglalkoztató kérdésre, majd válassz egy kártyát, és olvasd el a hozzá tartozó jelentést.

Júliusi tarot jóslás - 1. kártya

Ha az 1. kártyát választottad, a Nap elnevezésű tarot lapot húztad, ami az életöröm jelölője. Azt mutatja neked a választott kártyád, hogy most a belső, sugárzó életöröm megélését kell erősítened magadban. Fordulj a Nap felé, vedd észre, mi az, amiből táplálkozhatsz, mi az, ami erősít, békéssé és harmonikussá tesz téged. Negatív aspektusában az örömök hajszolását jelezheti. Elvontabb értelmezésében az Egységhez való visszatérésre, a létezés teljességének megélésére utal.

A Nap tarot kártya az életöröm jelölője (fotó: Shutterstock)

Júliusi tarot jóslás - 2. kártya

Ha a 2. kártyát választottad, a Botok nyolcas elnevezésű lapot húztad. Világos, egyértelmű kommunikáció - erre van szükség most a problémák tisztázásához. Van valaki az életedben, akivel szemben nem mered vállalni a véleményedet, az álláspontodat? Nos, a tarot üzenete szerint egyértelműen ez jelenti a mélyben meghúzódó problémát. Vállald fel önmagad - a kozmikus energiák most segíteni fognak ebben! Még egy jelentése van a lapnak: olyan folyamatokra utal, amelyek egyelőre láthatatlanok, de gyors kibontakozásuk várható a közeljövőben!

A Botok nyolcas gyors energiákat jelez (fotó: Shutterstock)

Júliusi tarot jóslás - 3. kártya

Ha a 3. kártyát választottad, a Kardok ötös elnevezésű lapot húztad. A tarot jóslata szerint az tart vissza attól, hogy a saját utadat járd, hogy rettegsz a vereségtől. Ne akard elkerülni ezt a félelmet, hanem nézz szembe vele. Mit jelent neked ez a szó: vereség? Éld át gondolatban, amitől félsz, és aztán írd át képzeletben ezt a negatív forgatókönyvet. Fogadd el a félelmeidet, és egyúttal tanulj meg élni velük!

Hirdetés
A Kardok ötös a félelem a vereségtől (fotó: Shutterstock)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!