Kos karrier horoszkóp 2023

2023 életed legsikeresebb éve lesz! Május 16-án Jupiter, a nagy szerencse bolygója belép a Bikába és bőséges bevételt hoz neked 2024 május végéig. A Jupiter stabilitást, jólétet és elégedettséget szimbolizál. Természetesen ez sem a "sült galamb", vagyis tenned kell ahhoz, hogy mindez összejöjjön. Jupiter a túlzások bolygója is, ezért egyszerre hajlamosít arra, hogy ebben az évben a korábbiakhoz képest anyagiasabbá válj. Tanácsos lenne, ha nem mindent pénzben mérnél, így saját magadat sem. Az önértékelésed nem függhet attól, hogy mennyit keresel. Ez igazán nehéznek látszik október végén és november első felében. Mindeközben az állásod biztonságban van. Ám ha akarsz, decemberben feljebb léphetsz a jelenlegi helyen, vagy új munkahelyet is találhatsz, ahol jobban fizetnek.

Ez is érdekelhet

Kos éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

Vajon mi vár rád az új esztendőben, ha a Kos jegyében születtél? 2023-as éves horoszkópunkból minden fontos részletet megtudhatsz! Erre készülj az új évben!

Tovább olvasom

Bika karrier horoszkóp 2023

Az év elején bizony sok türelemre lesz szükséged: stagnálást jeleznek a bolygók, nem tudsz továbblépni, nem kapsz esélyt, hogy megmutasd, mire vagy képes. Semmiképp se türelmetlenkedj! Sőt örülj neki, mert a jelenlegi szinten van még mit tanulnod. Ez egy "vihar előtti csend" jó értelemben, ugyanis márciustól új dimenziók nyílnak meg előtted. Májusban a Jupiter, a nagy szerencse bolyója belép a Bikába, és elindul egy szerencsés 12 hónapos ciklus. Ezek után fogod megérteni, hogy miért volt érdemes várakozni, kivárni. Bele kell jönnöd az új helyzetbe, meg kell találnod a saját helyedet, stílusodat. Ez augusztusban már ígéretesnek látszik ígéretes konstellációk tükrében. A szeptember, az október és a december teljes elégedettségben talál téged, hiszen beérnek a kitartásod és szorgalmad gyümölcsei.

Ez is érdekelhet

Bika éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

A bolygók jelzése szerint igazán szerencsés év vár a Bika jegy szülötteire. Az éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül! Milyen szerencsés lehetőségeket jeleznek a bolygók és mire figyelmeztetnek?

Hirdetés
Tovább olvasom

Ikrek karrier horoszkóp 2023

2023 meghozza azt az áttörést, amiért évek óta dolgozol. Március 7-én a Szaturnusz jegyváltása azt jelzi, hogy a következő években nem maradsz munka nélkül. Sőt, komolyabb pozíció vár rád több felelősséggel. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura nem csak azt jelenti, hogy eljött ennek az ideje, hanem azt is, hogy még fegyelmezettebben kell beosztanod az idődet. Ez különösen nagy kihívás lesz a számodra április 14-én, május 28-án, június 15-én, július 20-án, augusztus 2-án és 27-én, november 10-én, 23-án és 25-én. A magasabb pozíció, a nagyobb feladat fokozott összeszedettséget követel meg. Ez az elején nem lesz könnyű, de ha nem adod fel, akkor garantáltan belejössz. A nehézségek arra is megtanítanak, hogy segítséget kérj, erőforrásokat keress.

Ez is érdekelhet

Ikrek éves horoszkóp 2023: szerelem, karrier, egészség

Mi minden vár az Ikrek jegy szülöttjére az újévben? A 2023-as éves horoszkópból megtudhatod, hogyan hatnak rád a bolygók a következő esztendőben!

Tovább olvasom
Mi várható a munka és a pénzügyek területén 2023-ban? (fotó: Shutterstock)

Rák karrier horoszkóp 2023

2023 május közepéig annyi munka szakad a nyakadba, hogy úgy érzed, nem bírod tovább. Könnyen lerobbanhatsz, amit jelnek fogsz fel. Jogosan. Nincs az a pozíció és pénz, ami megérné, hogy rámenjen az egészséged. Ezt te is tudod. Ha a jelenlegi helyen nem kapsz segítséget, akkor keresned kell másik állást. Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsét hoz neked, ha változtatni akarsz. Május második felétől lenyugszanak a kedélyek. Az is lehet, új főnököt kapsz, aki sokkal megértőbb veled. Sőt az is lehet, hogy elküld egy olyan képzésre, ahol olyasmit tanulsz, ami megkönnyíti a munkádat. Ez a képzés új megvilágításba helyezi a saját megítélésedet is, és innentől a munkaerő piacra nagyobb magabiztossággal mersz kilépni. Szóval csak nyerhetsz vele. Vagyis menj!

Ez is érdekelhet

Rák éves horoszkóp 2023: szerelem, karrier, egészség

A Rák életében komoly fordulatok várhatóak a következő esztendőben. Mire számíthatsz a szerelem, karrier és egészség területén? A 2023-as éves horoszkópból megtudhatod!

Tovább olvasom

Oroszlán karrier horoszkóp 2023

2023 márciusától elkezdődik valami fajta "mocorgás" a munkahelyeden. Lehetnek személyi változások, lehet, hogy új főnököt kapsz ideiglenesen, majd egy másikat végleg. Nem fog tetszeni, hogy folyton alkalmazkodnod kell. Amennyiben a véglegesített főnököd nem becsüli a munkádat, tovább kellene állnod. A Jupiter bolygó május 16-tól mesés lehetőségeket nyit meg előtted. Anyagilag is jobban fogsz járni. Persze nem lehet kizárni, hogy a jelenlegi helyeden megkapod ezt. Ne aggódj, pontosan fogod látni, hol értékelnek téged! Augusztus 1-jén és 10-én, szeptember 4-én, 8-án és 25-én, október 22-én, valamint december 8-án, 18-án és 27-én szuper konstellációk lesznek az égen. Érdemes ezekre a napokra időzítened állásinterjút, vagy a fontosabb tárgyalásokat.

Ez is érdekelhet

Oroszlán éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

Eseménydús év vár az Oroszlán jegy szülötteire! Nagyon jó lehetőségeket hoz 2023 a szerelemben és a karrierben is. Éves horoszkóp következik minden fontos részlettel.

Tovább olvasom

Szűz karrier horoszkóp 2023

2023 első negyedévében bírnod kell a terhelést, valószínűleg még több lábon kell állnod. Hidd el, megéri! Nem érdemes egyelőre választanod. Áprilistól tisztul a kép, és kiderül, hogy melyik munka, melyik állás, melyik pozíció testhezálló neked. Május 16. után Jupiter továbbképzésre vagy külföldre "csábít". Ha ilyen lehetőséget kínál a sors, el kell vállalnod. Ám nem kell elsietned a döntést. A következő év júniusáig van időd. Ettől függetlenül az anyagi helyzeted alakulása erősen függ a fegyelmezettségedtől. Az első félévben adódhat nagyobb kiadásod, amit felfoghatsz befektetésnek. Az, ami most bosszúságot okoz, az év második félévében értelmet nyer, sőt hasznot hoz. Ez összefüggésben lehet az energiatakarékossággal.

Ez is érdekelhet

Szűz éves horoszkóp 2023: szerelem, karrier, egészség

Vajon milyen évet jeleznek a bolygók 2023-ra a Szűz jelében születetteknek? Mi mindenre számíthatnak a párkapcsolatban, a szerelemben, munkában, karrierben? És hogyan alakul az egészségük? Minden fontos tudnivaló kiderül az éves horoszkópból.

Tovább olvasom

Mérleg karrier horoszkóp 2023

2023 márciusa fordulópont lesz a karriered szempontjából. Lezárul egy bizonytalan időszak, és elindul egy új, kiszámíthatóbb. Ez komoly előrelépés lesz. Nem szabad félned, ha nagyobb felelősséggel jár majd mindez. Nagy átszervezések lehetnek a fejed fölött, miközben eldöntheted, hogy együttműködsz, vagy keresel másik munkahelyet. Mindkettőre van esélyed az égi folyamatok szerint. Legyen szempont a pénz. A bolygók azt jelzik, hogy többet kereshetsz, ha van bátorságod képviselni a saját érdekeidet. Ne feledd, neked kell "tolnod a saját szekeredet", más úgysem fogja. Amit most ki tudsz harcolni magadnak, azt fogod élvezni a következő években. Szóval hosszú távon kell gondolkoznod. Bízz magadban, és a jó sorsodban!

Ez is érdekelhet

Mérleg éves horoszkóp 2023: fordulatokat hoz az új év

Számtalan változást, de eredményeket és bőséget is jeleznek a bolygók a Mérleg jegyében születetteknek. S vajon mi mindenre számíthatnak az új esztendőben? Az éves horoszkópból fény derül a legfontosabb kérdésekre.

Tovább olvasom

Skorpió karrier horoszkóp 2023

2023 májusának közepéig "üsd a vasat, amíg forró"! Fantasztikus lehetőségek jönnek veled szembe. Bátorságra lesz szükséged viszont, hogy élj is velük. Illetve nem lesz könnyű választanod, hogy melyikre mondj igent, mivel rengeteg új ajtó nyílik ki előtted. Hosszú évek munkája, tanulása, szorgalma érik be az új évben. Május közepétől év végéig abból fogsz jól keresni, amit addig bevállalsz. Mindez nem kötelez semmire. Nem kell ott hagynod a jelenlegi állásodat, ha itt megbecsülnek, megfizetnek. Arra ügyelj, hogy ne hagyj beleszólást! Tuti, hogy lesznek okoskodó hangok. Maximum karrier tanácsadót megkérdezhetsz, akinek nagyobb rálátása van a munkaerő piacra, és annak alakulására, ugyanis az idei döntésed évekre meghatározza a jövődet.

Ez is érdekelhet

Skorpió éves horoszkóp 2023: különleges fordulatot hoz az új év

Izgalmas esztendő elé néz a Skorpió jegy szülötte. Vajon mi minden vár rá a szerelemben, karrierben, egészség területén? A 2023-as éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

Nyilas karrier horoszkóp 2023

Akár elégedett vagy a jelenlegi munkáddal, akár nem, óriási változásokra kell felkészülnöd. Május 15-ig bolygód, a Jupiter iszonyatos pörgést "diktál". Szerencsére tele leszel energiával. De esténként és hétvégenként elgondolkozol azon, hogy megéri-e ennyit dolgozni ennyi pénzért. Tisztában vagy vele, hogy ezt hosszú távon nem fogod bírni. Május 16-án Jupiter jegyet vált, és jövő év júniusáig álmaid állását hozza eléd tálcán. Anyagilag is megéri váltani, de nem szabad semmit elsietned. Minőségi javulásra törekedj, ami ugyanakkor nem csak pénzben értendő. Közben az is legyen szempont, hogy mennyit kell utaznod a munkahelyedre, vagy mennyit lehetsz otthon home office-ban! A bolygók szerint maradhatsz a mostani helyeden, ha van fejlődésre lehetőséged. Emiatt sem szabad kapkodnod.

Ez is érdekelhet

Nyilas éves horoszkóp 2023: különleges lehetőséget jeleznek a bolygók

Csodás lehetőségeket tartogat a következő év a Nyilas jegy szülöttének. Mi minden vár rá a szerelemben, a munka, vagy az egészség területén? A 2023-as éves horoszkópból minden kiderül!

Tovább olvasom

Bak karrier horoszkóp 2023

Megrekedve érezheted magad 2023-ban. Sem a karrieredben, sem a pénzügyeidben nem mutatnak óriási változásokat a bolygók. Szerencsére ez nem jelent elszegényedést vagy az állásod elvesztését. Inkább azt, hogy az elmúlt évek során megszerzett pozíciód megerősítésére kell koncentrálnod. Közben ne hallgass olyan hangokra, mint "Ne várj megbecsülést!", vagy "Aki nem lép tovább, az lesüllyed."! Neked 2023 nem a munkádban és az anyagi helyzetedben hoz újdonságot, hanem a hozzáállásodban. Meg fogsz lepődni, mennyivel másképp ítéled meg a cégedet, a főnöködet, a munkatársaidat, a feladataidat. Plútó március végén kilép, majd június elején visszalép a Bakba. Ez önmagad átértékelését szimbolizálja. Nem kell megváltoznod, nem kell másképp csinálnod a dolgaidat. Egyszerűen engedd, hogy megérj!

Ez is érdekelhet

Bak éves horoszkóp 2023: hatalmas felismeréseket hoz az új év

Lehetséges, hogy a Bak úgy érzi, mintha semmi sem történne vele 2023-ban, de ez így nem igaz. Nagyon mély és komoly felismeréseket hoz az új esztendő, melyeket a jövőjét határozzák meg. S mi mindenre számíthat valójában? Az éves horoszkópból minden fontos részletre fény derül.

Tovább olvasom

Vízöntő karrier horoszkóp 2023

2023 elején el sem tudod képzelni, milyen nagyszerű lehetőségeket kapsz munka, karrier, egzisztencia terén ebben az évben. Márciusig ugyanis még semmit sem érzékelsz belőle. Azonban márciustól egyre több jelet kapsz, ami az előrelépésedet "sürgeti". Nem szó szerint sürget, csak noszogat. Valójában 2025-ig lesz időd, de a Mars áprilisban és májusban olyan lendületet hoz neked, ami ambiciózussá tesz. Amennyiben mersz lépni, októbertől sokkal jobban fogsz keresni. Nem biztos, hogy ott kell hagynod a jelenlegi munkahelyedet, lehetséges, hogy cégen belül léphetsz feljebb. Vagy az sem kizárt, hogy mellékállást vállalsz. Utóbbi esetében az időbeosztásra figyelj! Nem opció, hogy folyton gürizel pihenés, nyaralás, kikapcsolódás nélkül…

Ez is érdekelhet

Vízöntő éves horoszkóp 2023: a változás elkerülhetetelen

A Vízöntő teljesen átértékeli az életét 2023-ban. Az új év nagyon fontos új szokásokat, változtatást hoz a jegy szülöttének. A változások az élete valamennyi területét érhetik épp úgy, mint a párkapcsolatot, a munkát, de az egészséget is. Vajon mit jelez az éves horoszkóp? Íme minden igazán fontos tudnivaló.

Tovább olvasom

Halak karrier horoszkóp 2023

2023. május 15-ig nem lesznek anyagi gondjaid. Az elmúlt év szorgalma és bátorsága most térül meg. Érdemes lenne tartalékot képezned. Ha nem éled fel a teljes bevételedet, akkor később lesz mihez nyúlnod. Valamikor már megfogadtad, hogy félreteszel minden hónapban egy kisebb összeget. Itt az ideje, hogy így cselekedj. Szaturnusz március 7-én a Halakba lép, és segít, hogy sokkal fegyelmezettebb legyél ezen a téren is. Eközben igyekezz megtartani az állásodat! Idén nem érdemes ugrálnod. Nem kell félned, mert folyamatosan segít valamelyik bolygó, de sok múlik a hozzáállásodon. Hagyd abba a panaszkodást! Figyelj arra, hogy mit mondasz, és milyen emberekkel osztod meg a gondolataidat! A derűlátás rengeteget javít az esélyeiden. Eddig is így volt, de 2023-ban különösen.

Ez is érdekelhet

Halak éves horoszkóp 2023: ez egy valóban komoly év lesz

Valódi szemléletváltást jeleznek a bolygó a Halak jelében születetteknek. Eddig sem voltak komolytalanok, de 2023-ban még inkább megmutatják, mennyire felelősen élik az életüket. S vajon mi minden vár rájuk az új esztendőben? Az éves horoszkópból minden igazán fontos részletet megtudhatnak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!