Ha 1945-ben, 1957-ben, 1969-ben, 1981-ben, 1993-ban, 2005-ben vagy 2017-ben születtél, akkor a kínai asztrológia szerint a Kakas jegyébe tartozol. Tartogat kihívásokat ez az időszak, de ne aggódj, hamar a kezedbe veszed az irányítást, és megmutatod, ki a főnök! Merész vagy, és bátor, és most pontosan erre lesz szükséged ahhoz, hogy nyerhess. Lehet néhány csavar, de aztán mindig győzedelmeskedsz.

Kakas kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

Az új kezdetek éve lesz a szerelemben 2023. A nyári időszakban, különösen júniusban és júliusban újból megtapasztalod a szenvedélyt. A párkapcsolatban élő Kakas átértékeli a kapcsolatát és a fontossági sorrendeket. Ez angyon jót tesz a házasságának, párkapcsolatának. Ha szingli vagy, ebben az időszakban új emberek lépnek be az életedbe, és köztük lesz a nagybetűs társad is. Olyannyira felgyorsulnak az események, hogy ősszel már az eljegyzésedre készülhetsz.

Mit jelez a Kakas kínai horoszkóp 2023? (fotó: Shutterstock)

Kakas kínai horoszkóp 2023: munka, karrier

A munka frontján magad mögött hagyod az elmúlt év küzdelmeit. Február és március során annyi támogatást kapsz a környezetedtől, hogy bele tudsz vágni a nagyszabású terveid megvalósításába. Ráébredsz arra is, mi az, ami téged valóban boldoggá tesz. Nemcsak a karrierben, hanem a nagybetűs önmegvalósítás terén is nagyot fejlődsz. Áprilisban, májusban új munkalehetőségeket is találhatsz.

Kakas kínai horoszkóp 2023: egészség

Ne aggodalmaskodj feleslegesen! Ez igazán rosszat tesz a testi-lelki közérzetednek. Fontos ugyanakkor, hogyha panaszod van, félvállról se vedd, keresd fel vele az orvosodat. A Nyúl évében meg kell tanulnod megtartani magad az egynesúlyi állapotban.

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: áldott éve lesz a Majomnak

Erre vártál már régóta: ez az év a változások és új lehetőségek befogadásáról szól, és a békés virágzást hozza el a számodra. Majom kínai horoszkóp 2023 következik!

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!