Ha 1941-ben, 1953-ban, 1965-ben, 1977-ben, 1989-ben, 2001-ben vagy 2013-ban születtél, akkor a kínai asztrológia szerinti Kígyó jegyébe tartozol. A Kígyó kínai horoszkóp 2023 szerint sorsfordító esztendőre számíthatsz, főleg a magánélet vonalán, de a munkában is jó lehetőségeket kapsz a sorstól.

Mit jelez a Kígyó kínai horoszkóp 2023? (fotó: Shutterstock)

Kígyó kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

Nem kevesebbet jelez a Kígyó kínai horoszkóp 2023, minthogy találkozol a lelki társaddal a következő hónapokban. Ez egy igazán izgalmas, szenvedélyes kapcsolat lesz, sok pozitív meglepetéssel, váratlan fordulattal - készülj fel, hogy ez eleinte bizony egy érzelmi hullámvasút lesz. Ha van már párod, akkor a vízi Nyúl évében megerősíthetitek a kapcsolatot. Ez jelenthet házasságot, családalapítást, ha abban a korban vagytok, és azt is, hogy költözésessel kapcsolatos változásra számíthatsz. Ez valószínűleg április környékén realizálódik. Június-július környékén azonban lehetnek érzelmi viták, amik a felszínre törnek - ezt a hullámvölgyet át kell vészelnetek.

Kígyó kínai horoszkóp 2023: munka, karrier

Mozgalmas és megterhelő időszak lesz számodra a mostani, ugyanakkor fejlődésre, önfejlesztésre is serkent a kínai horoszkóp 2023 szerint. Nem ez a legjobb év a munkahelyváltáshoz, ezért inkább az együttműködésre, csapatmunkára törekedj. Jobb pozíciót, fizetésemelést viszont kiharcolhatsz magadnak, és fontos is, hogy küzdj az érdekeidért.

Kígyó kínai horoszkóp 2023: egészség

A munkahelyi ügyek nagy stresszel járhatnak a Nyúl évében, amit mindenképpen jó lenne kerülnöd. Ha megfontoltan tekintesz az anyagiakkal kapcsolatos kérdésekre, problémákra, akkor sok fejfájástól kímélheted meg magad. Próbáld ki valamelyik relaxációs módszert, esetleg építsd be meditációt a mindennapjaidba!

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: szerelemben boldogságot, munkában sikert hoz ez az év a Sárkánynak

Január 22-én kezdődik a vízi Nyúl éve, ami a Sárkány jegy szülötteinek a megérdemelt boldogság ideje lesz. 2023-as kínai horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül!

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!