Ha 1935-ben, 1947-ben, 1959-ben, 1971-ben, 1983-ban, 1995-ben, 2007-ben vagy 2019-ben születtél, akkor a kínai asztrológia szerint a Disznó jegyébe tartozol. Izgalmas és nagy átalakulást hozó évnek nézel elébe. Képességeid és elszántságod kiválólehetőségeket hoznak számodra, és a Fa Sárkány energiái mindenben támogatnak. A korábban elkezdődött folyamatok beérnek ebben az esztendőben, és te most arathatod le a gyümölcsöket.

Mit hoz 2024 a Disznónak? (fotó: Shutterstock)

Disznó kínai horoszkóp 2024.: szerelem, párkapcsolat

Ha szingli vagy, sok új ismeretséget vonzol be a Sárkány évében. Bízz a megérzéseidben, tudni fogod, melyiknek kell esélyt adnod. Fogadd tárt karokkal a szerelmet, amire nem is kell sokat várnod. Nyáron már nem csak kísérletezel, hanem valóban megéled a boldogságot egy izgalmas, lenyűgöző társ mellett.

Ha már van párod, most olyan közös élményeitek lesznek, amik új színt visznek a kapcsolatba. Jót tesz nektek a friss energia. A család a mindened, de kellenek külön programok is a pároddal. A másik kiemelkedő terület az otthonteremtés. Ez jelenthet költözést, felújítást is. Most ebbe vágtok bele, és sikert jeleznek az égi folyamatok.

Disznó kínai horoszkóp 2024.: pénz, karrier

Te nagylelkű vagy másokkal, és most az a sok jó, amit eddig tettél, visszaszáll rád. Nagyon népszerű leszel, ami jól megérdemelt előnyökhöz segít hozzá. Lesznek olyan jóakaróid, akik egyengetik az utadat. Ez a pénzben is megnyilvánul: sokkal többet kereshetsz, mint korábban. A pozitív gondolkodásoddal pedig még több jó lehetőséget vonzol be.

Disznó kínai horoszkóp 2024.: egészség

Nagyon örömteli, de mégiscsak hatalmas változások ezek, amiket lelkileg is le kell tudnod követni. Idén nagy jót teszel magadnak testi-lelki szinten, ha kipróbálsz valamilyen meditációs technikát.

Hirdetés

Szerencse faktor

Szerencseszámok: 2, 5, 8, 12, 15, 23

Szerencsés színek: a vörös, a sárga és a barna

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: áldott év előtt áll a Kecske

Sok változást hoz a Fa Sárkány esztendeje a Kecskének, de ezek mind pozitív, előremutató események lesznek, amik boldoggá teszik a jegy szülöttét. Kecske kínai horoszkóp 2024 következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!