Kos májusi angyalhoroszkóp

Segítőkészségedet, nagyvonalúságodat most meghálálják az giek. Összpontosíts arra, amit szeretnél elérni, mert az őrangyalod segít megteremteni az életedben. Május havában szerencsés hatások érnek az angyalok szerint.

Bika májusi angyalhoroszkóp

A mostani változások pozitív irányba terelik az életedet. A vonzás törvénye működik az életedben, és bevonzod az új lehetőségeket a boldogságra. Az őranangyalod arra kér, hogy légy most rugalmas, és minden az életedben történő fordulatot fogadj nyitott szívvel.

Ikrek májusi angyalhoroszkóp

A nyugalom energiáit küldi feléd az őrangyalod. Nagyon hektikus időszakon vagy túl, pedig ahhoz, hogy meglásd, milyen jól is alakulnak a dolgaid, picit le kell lassítanod. Elég a rohanásból! Állj meg, és néz körbe, hogy meglásd, milyen sok áldással vesznek körbe az égiek.

A Fény angyalai üzennek nekünk májsura (fotó: Shutterstock)

Rák májusi angyalhoroszkóp

A Bőség energiái érkeznek az életedbe, és segítenek rendbe tenni az anyagi helyzetedet. Persze ehhez te is kellesz, a te munkád, a te kitartásod, de most az angyalok is hozzájárulnak ehhez egy kis szerencsével!

Oroszlán májusi angyalhoroszkóp

Májusban megtapasztalhatod az univerzum csodás bőkezűségét. Fókuszálj arra, amiért itt és most, ebben a pillanatban hálás lehetsz, és majd meglátod, hogy ez még több pozitív változást hoz az életedbe.

Hirdetés

Szűz májusi angyalhoroszkóp

Az elképzeléseid, vágyaid rövidesen megvalósulnak. Az angyalok szerint már csak egy kis türelemre és kitartásra van szükséged, hogy elérd az álmaidat. Talán úgy érzed, kifogytál a lendületből, de az angyalok a segítségedre lesznek abban, hogy új erőre kapj, és befejezd, amit elkezdtél.

Mérleg májusi angyalhoroszkóp

Kérd az angyalok segítségét, és fogadd nyitott szívvel. Néha olyan dolgokkal küszködsz, amelyeket az égi közbenjárással könnyen megoldhatnál. Az angyalok csak egy jelre várnak - legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessenek neked.

Skorpió májusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, hogy bízz benne - ha nyitott szívvel fogadod a támogatását, akkor segít neked legyőzni az akadályokat, és elérni céljaidat. Májusban megnyilvánulnak az életedben ezek a hatalmas, segítő energiák.

Nyilas májusi angyalhoroszkóp

Lehetséges, hogy Fénymunkás vagy, és magasabb rendű küldetésed van. Amikor késztetést érzel arra, hogy változtass a körülményeiden, akkor valószínűleg őrangyalod próbál életcélod, küldetésed irányába terelni. Hallgass az intuíciódra

Bak májusi angyalhoroszkóp

Az angyalok megvilágítják az igazságot a kérdéseddel kapcsolatban. Valamiképpen fény derül a részletekre a következő időszakban, és összeáll benned és a körülötted is a kép. Megnyugtató válaszokat kapsz.

Vízöntő májusi angyalhoroszkóp

Lehet, hogy türelmetlen vagy, mégis arra kér az őrangyalod, hogy bízz az égi segtíségben. Az angyalok azon munkálkodnak, hogy segítsenek neked. Bízd az aggodalmaidat és félelmeidet Istenre és az égiekre.

Halak májusi angyalhoroszkóp

Tanácsaiddal, kedvességeddel sokat segítesz másokon. Erős gyógyító erővel bírsz, és azzal, hogy ezt másokra fordítod, az áldás visszaszáll rád is.

Ez is érdekelhet

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

2024. április 21-én Jupiter és Uránusz együttáll a Bikában. Legutóbb 1941-ben találkozott a Jupiter az Uránusszal a Bikában. Alapszabály az asztrológiában: minél ritkább egy konstelláció, annál nagyobb jelentőséggel bír. Most olyan felismeréseink lehetnek, amik a biztos alapot rendítik meg, és ezzel adnak új esélyt. Legyünk tisztában vele, hogy nem kicsi a tét, sem egyéni, sem kollektív szinten... Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!