KOS március havi horoszkóp

Márciusban már nagyon várod a tavaszt. Úgy érzed, sosem volt ilyen hosszú a tél. Az égi folyamatok szerint korai lenne elpakolni a nagykabátot, lesznek még didergős reggelek. A Halakban felvonuló bolygók nyirkos időt ígérnek, ami a hőérzetedet csökkenti. Sajnos a Nap süt igazán sokat, ami nyomasztóan hat rád. Javulást hozhat a Kosba lépő Merkúr március 10-én, majd a Nap 20-án. De vigyázz magadra és a többiekre 25-én a félárnyékos holdfogyatkozás napján!

BIKA március havi horoszkóp

Megdöbbent, hogy egyesek mit megengednek maguknak a munkahelyeden. Ha szólsz érte, téged marasztalnak el. Március 3-án és 9-én diszharmonikus fényszögek azt javasolják, hogy maradj passzív, és csak a saját munkádra figyelj! Jó hír, hogy vannak, akik veled értenek egyet, sőt téged támogatnak, de még nem lépnek. Ne firtasd ennek az okát! Törődj a családdal és az otthonoddal, utóbbit felújíthatod, átrendezheted. Felfrissülsz egy kis változástól.

IKREK februári havi horoszkóp

Amennyiben nem vagy a saját ellenséged, ragadj meg minden lehetőséget a karriered építésében. Nagyszerű konstellációk nagyszerű előrelépést, magasabb pozíciót és új dimenziókat szimbolizálnak. Különösen legyen nyitva a szemed és a füled március 8-án, 10-én, 17-én és 22-én! Az is megtörténhet, hogy új megvilágításba kerül a jövőd. Március 10-től bolygód, a Merkúr a Kosba lépve meggondolatlan kijelentésekre hajlamosít. Erre ügyelj nagyon!

Jön a tavasz a horoszkóp szerint is (Shutterstock)

RÁK március havi horoszkóp

Határozottan jobb passzban leszel márciusban. Határozottan az lesz az érzésed, hogy a történések téged igazolnak. Elégedettség és büszkeség tölt el. Jogosan. Ám nem szabad elbíznod magadat, mert elveszíthetsz pártfogókat. Maradj szerény és adj hálát! Legjobb napjaid: március 8., 10., 17. és 22. A főnököddel és az összes feletteseddel együtt kell működnöd, ha jót akarsz magadnak. Ez a legnehezebb 25-én, a félárnyékos holdfogyatkozás napján lesz.

OROSZLÁN március havi horoszkóp

Márciusban továbbra is folyik ki a pénz a kezedből. Millió apró dolgot szeretnél megvenni, ami hasznos, de nem sürgős. Ha prioritást, fontossági sorrendet tudsz állítani, akkor megúszhatod veszteség nélkül. Szerencsére a veszély hamar elmúlik. Ahogy lépnek át a bolygók a Kosba, te egyre jobban átlátod a helyzetedet. Március 10-én a Merkúr, 20-án a Nap lép a Kosba, és te ki leszel cserélve. Az enerváltságot felváltja a derű, sőt a derűlátás…

Hirdetés

SZŰZ március havi horoszkóp

Bajban leszel márciusban, mert van véleményed, de tudod, hogy nem szabad kimondanod, mert sok embert megbántasz. Próbálsz tapintatosan fogalmazni, de érzed, hogy ez nem te vagy. Március 10-én Merkúr, a kommunikáció bolygója kilép a Halakból, innentől könnyebb dolgod lesz. De továbbra is érvényes hogy számolj 10-ig, mielőtt kinyitod a szádat! Március 23-tól a Mars provokatív, kötekedő ember kellemetlenkedését jelzi. Kerüld őt nagy ívben!

Ez is érdekelhet

Gondolkodásmód: te melyik típusba tartozol?

Naponta több ezer különféle gondolat fut át az elménken, melyeknek jelentős része meg is reked eszmei síkon, és nem torkollik cselekvésbe. Tudományos megfigyelések alapján az emberek gondolkodásmódjuk szerint alapvetően 5 csoportba sorolhatóak, melyekből kikövetkeztethető a gondolatmenetet követő cselekvés is.

Tovább olvasom

MÉRLEG március havi horoszkóp

Felemásnak ígérkezik a március számodra. A hónap elején nem szabadna gyerekes dolgokra költened, komoly bajba kerülsz ugyanis, ha nem tudod megregulázni a gyermeki részedet. A hónap közepén csendben figyelj, mert érdekes dolgokra jössz rá a munkahelyeden. Maradj passzív még! A hónap vége felé valaki nagy hatással lesz rád, de ne csak szerelemre gondolj! Március 25-én félárnyékos holdfogyatkozás lesz a Mérlegben, ami egészségügyi gondot jelenthet. Vigyázz magadra!

SKORPIÓ március havi horoszkóp

Öngólt rúgsz magadnak, ha olyan vitába szállsz be, ami nem érint közvetlenül. Ennek veszélyét mutatják a bolygók március 3-án és 9-én. Van egy régi mondás, miszerint minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz. Ez legyen a mottód! Remek napjaid is lesznek: 8., 10., 17. és 22. Bolygód, a Mars március 23-án belép a Halakba, innentől zavarossá, ködössé válhat néhány dolog. Ha nem egyértelmű valami, ne dönts! Várj, amíg felszáll a köd!

NYILAS március havi horoszkóp

Elveszettnek érzed magad addig, amíg a bolygók be nem lépnek a Kosba: március 10-én a Merkúr, 20-án a Nap. Frusztrálhat az is, hogy nincs elég időd a családodra. Jogosnak tartod például a szüleid szemrehányását. Kifogások helyett keresd meg a lehetőséget, hogy több időt tölthess velük! Ezzel párhuzamosan nehéz döntést kell hoznod ingatlan és/vagy karrier témában. Olyan folyamatok zajlanak az égen, amelyek szerint teljesen felesleges sürgetned magadat.

Ez is érdekelhet

Halak hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Halak jegyűeknek

A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Halak szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük meg, mi minden lakozik benned! Minden fontos információ, amit a Halak jegyről tudni lehet, és éves előrejelzés Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

BAK március havi horoszkóp

A március elgondolkodtató híreket hoz neked. Jó, ha tudod, nem kell gyors döntést hoznod. Ha azt tapasztalod, hogy valaki sürget, és nem ad elegendő időt a döntésre, akkor mondj határozottan nemet! Ez most a Halakban felvonuló bolygók miatt zavarosabb lesz. Eközben jönnek olyan információk, amelyeket el kell raktároznod, mert még nem aktuálisak, de később kifejezetten hasznosak lesznek. Neked kell tudnod, hogyan "raktározol".

VÍZÖNTŐ március havi horoszkóp

Március 3-án és 9-én konfliktust jeleznek a bolygók. Ha sikerül kitérned a provokáció elől, akkor máris túl vagy a nehezén, mert ebben a hónapban nem lesz több feszült nap. Ellenben bőséget, anyagi gyarapodást szimbolizálnak a bolygók 8-án, 10-én, 17-én és 22-én. Meglepő módon ez nemcsak azt jelentheti, hogy pénz áll a házhoz, hanem azt is, hogy új pénzforrásra találsz. Ne bánd, ha plusz munkával jár, mert nagyon megéri!

HALAK március havi horoszkóp

Március 9-ig a Merkúr, 11-től a Vénusz, 19-ig a Nap, 23-tól a Mars a Halakban jár. Ez azt jelenti, hogy folyton kapsz égi segítséget, nem vagy magadra hagyva. Azt is jelenti mindez, hogy a megérzéseid tűpontosan segítenek, hogy a jó irányba haladj. Nem baj, ha a józanész mást mond, engedd magad sodorni! Legkedvezőbb napjaid: március 8., 10., 17. és 22. Ezek közül a 10-én újhold lesz a Halakban, amely újításra, megújulásra kiváló…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!