Fehér retró sneakerek - innovatív kivitelben

A fehér sneakerek már egy pár éve rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Mostanság viszont azok a darabok kerülnek előtérbe, amelyek például az adidas korai modelljeinek formatervezéséhez hasonló kivitellel rendelkeznek. Természetesen itt nem magára a márkára akartunk ezzel reflektálni, hiszen ilyen klasszikus formavilágot számtalan más egyéb brand is megjelenített a sneakerek hajnalán - vagyis akkor, mikor ezek a lábbelik megjelentek az utca emberének ruhatárában.

Fotó: answear.hu

Általánosságban elmondható tehát, hogy az ilyen szabású, bőrből készült sneakerek letisztult, minimalista fehér dizájnnal garantált sikert ígérnek. Ezt jól mutatja az a tény is, hogy mostanában szinte minden nagy divatmárka számtalan ilyen modellt piacra dobott. Ott vannak például a Calvin Klein különleges darabjai, amelyek rendkívül ígéretesnek tűnnek. Ezeket az alábbi linken megtekinthetjük: https://answear.hu/m/calvin-klein/ferfi/cipok.

Színkavalkád határok nélkül

Míg a nők esetében a különféle ruhák, addig a férfiaknál a pólók és a trikók kapnak egészen új színezetet a szezonban. Idén nyáron ugyanis kiemelten széles színpaletta áll majd rendelkezésünkre. A különféle élénk, rikító, akár neon színek egyre nagyobb választékban válnak elérhetővé a szezonban. Így amennyiben szeretnénk mi is trendi és vidám, nyárias megjelenést, mindenképp megéri kissé színesebbé tenni a ruhatárunkat. A hölgyek számára például rendkívül jó választást jelenthet egy-egy élénk rózsaszín vagy almazöld ruha, míg az urak szintén nem fognak mellélőni a rikító narancssárga vagy kék felsőkkel. Sőt, ez az életigenlő, vidám színkavalkád nem csak ezen ruhadarabok esetében válik hangsúlyossá a szezonban, hiszen a különféle kiegészítők - például a női pénztárcák - terén is hasonló tendenciát figyelhetünk meg.

Fotó: answear.hu

Naturális lábbelik és kiegészítők

A szezon egy másik hangsúlyos részét pedig az olyan naturális hatást keltő darabok jelentik majd, mint például a különféle bőrökből vagy szőttes anyagokból készült lábbelik és egyéb kiegészítők. A hölgyek és az urak esetében is egyaránt népszerűnek számítanak majd az ilyen stílusban készült flip-flopok, valamint szandálok a nyárra. Ez pedig ugyanúgy igaz a klasszikus fazonú bőr övekre is. Továbbá a hölgyek esetében a szőttes - például gyékény - táskák is rendkívüli trendinek számítanak majd idén.

Vászon ingek és blúzok

Végezetül pedig érdemes megemlítenünk még a visszafogott árnyalatokban pompázó vászon ingeket és blúzokat is. Ezek ugyanis univerzális stílusuk lévén számtalan nyári szettben megjelennek majd idén, így nekünk sem érdemes hanyagolnunk a használatukat. Ezek ráadásul rendkívül jól passzolnak a fentebb említett naturális jelleget megjelenítő kiegészítőkhöz is.

Szponzorált tartalom


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!