A következő 7 nap alatt a 10-ből 9 bolygó, a 12-ből 3 jegy érintett. Ezek kifejezetten nagy számnak számítanak az asztrológiában.
A következőképpen néz ki mindez: a Halakban 4, a Kosban 4, a Bikában 2 együttállás lesz, ami közvetlenül érinti a Halak, a Kos és a Bika szülötteket. Ám közvetetten az összes többi jegyet is. Hogy pontosan hogyan, azt most sorba vesszük.
Kezdjük az első érintettel, a Halakkal!

HALAK

Szombaton, vasárnap és szerdán összesen 4 bolygóegyüttállás lesz a Halakban. Ezek közül a szerdai Mars-Szaturnusz együttállásnak olyan intenzív hatása van, amit már szombattól egészen a következő hétvégéig érzel. Mars a fiatalos lendület bolygója, míg Szaturnusz az öreg bölcsessége. A kettő együtt fantasztikus dolgokra tesz képessé. Emiatt egyesek csodálni, mások irigyelni fognak. Egyik se zavarjon!

KOS

Vasárnapra, hétfőre, keddre és péntekre is jut 1-1 bolygóegyüttállás, ami a Kosban felvillanyoz, és inspirál téged. Ezek közül a hétfői újhold újításra ösztönöz. Ne fogd vissza magad! Először írd össze az ötleteidet! Majd gondold át, hogy melyik aktuális, melyik megvalósítása lehet a legközelebb. Eközben a Halak bolygóegyüttállások intuícióval, a Bika bolygóegyüttállások rációval támogatnak mindebben.

Az áprilisi bolygóegyüttállások nagy egymásra találást jeleznek (fotó: Shutterstock)

BIKA

Szerdán Hold-Jupiter, csütörtökön Hold-Uránusz együttállás előre hozza azt a Jupiter-Uránusz együttállást, ami valójában csak április 21-én lesz. Ezáltal kapsz egy kis ízelítőt abból a holtponton való átbillenésből, ami valójában még előtted áll. Most annyit tehetsz, hogy megvizsgálod, hogy életed melyik területén kéne lépned, változtatnod. Utána keresd meg, hogy milyen erőforrásokra lesz szükséged!

IKREK

Az égen zajló nagy bolygóegyüttállások arra világítanak rá, hogy milyen nélkülözhetetlenek a szövetségesek, barátok. Velük könnyebb jó döntéseket hozni, nehéz lépéseket megtenni. Azáltal, hogy érzed, ők mennyire drukkolnak neked, olyasmire is képes leszel, amire máskülönben nem lennél. Az összefogásnak mindig nagy ereje volt. De manapság különösen. Arra törekedj, hogy mindez kölcsönös legyen!

Hirdetés

RÁK

Szombattól péntekig 10 bolygóegyüttállás lesz 3 jegyben. Mind arra hívja fel a figyelmedet, hogy a céljaid elérésének 3 fázisa van: 1. tervezés, 2. erőfeszítés, 3. megvalósulás. Szó szerint eljött ezeknek az ideje: tervezz, tegyél erőfeszítést, és ne halogasd tovább a megvalósítást. Nagyszerű hír, hogy az együttállások együttműködő partnereket szimbolizálnak. Szóval ne szégyellj segítséget kérni!

OROSZLÁN

Nem kell olyan messze keresned a megoldást, mint eddig. A bolygóegyüttállások szerint karnyújtásnyira vannak azok az emberek és erőforrások, amelyek segíthetnek. Egyetlen dolog áll közéd és a segítőid közé: a büszkeséged. Szerencsére nem azt javasolják az égi folyamatok, hogy add fel a büszkeségedet. Inkább azt, hogy használd a józan eszedet, és ne legyél önmagad ellensége! "Néma gyereknek üres a tarisznyája"

SZŰZ

Szó szerint nagy találkozásokat ígérnek a bolygóegyüttállások. Ha még nincs párod, akkor most találkozhatsz a nagy ővel. Ráadásul nem csak egy potenciális jelentkező akad. Választanod kell majd. De ezt semmiképp se siesd el! Ha van már párod, akkor ő féltékennyé válhat. Megérzi rajtad, hogy felkelti más is az érdeklődésedet. Holott nem megcsalásról van szó a részedről. Erről kell a párodat meggyőznöd mielőbb.

MÉRLEG

Óriási hibát követsz el, ha azzal foglalkozol, hogy a másik milyen stílusban beszél, mennyire gesztikulál, és felemeli-e a hangját. A bolygóegyüttállások arra akarnak megtanítani, hogy a stílus helyett az üzenetre fókuszálj. A Szépség és a Szörny című mesébe pottyanhatsz. A másikat otrombának, erőszakosnak és érzéketlennek látod. Mindaddig, amíg nem veszed észre, hogy képes vagy megszelídíteni…

SKORPIÓ

Egészen biztos, hogy egy ideje idegesítenek a lassú felfogású, bamba emberek. A szerdai és a csütörtöki bolygóegyüttállások pont ilyen habitusú emberekkel való találkozásokat szimbolizálnak. Pont azért, hogy előhozd magadból azt a türelmes, toleráns, együtt érző és együttműködő egyént, aki tudsz lenni, ha akarsz. Jó lenne, ha nem csak a szeretteiddel lennél türelmes, toleráns, együtt érző és együttműködő…

NYILAS

Szombattól péntekig mindenki ingerelhet: a családod, a gyerekeid, a kollégáid. A 10 bolygóegyüttállás mindegyikét megélheted provokációnak. Foghatod a fejedet, és az égre nézve azt kérdezheted: "Mindenki az én béketűrő képességem határait keresi, feszegeti?" Vagy dönthetsz úgy, hogy megkeresed, meglátod a másikban a segítségre szoruló személyt, aki számít rád. Amint ez sikerül, megtiszteltetve érzed magadat.

BAK

Téged biztosan elgondolkodtat, hogy mit üzen az, hogy 10-ből 9 bolygó 7 nap alatt 10 együttállásban vesz részt 3 jegyen keresztül. Abból kell kiindulnunk, hogy az asztrológiában minél ritkább valamilyen égi jelenség, annál nagyobb horderejű hatása van. Hasonlatos ez a vízbe dobott kőhöz: minél nagyobb egy kő, annál több hullámot indít el. A hullámok nálad a családodat, az otthonodat és a magánéletedet érintik.

VÍZÖNTŐ

Részben kívülállóként szemléled mindazt, amit a bolygóegyüttállások "művelnek" az emberekkel. Egy ideig távolról figyeled, hogy a többiek mennyi piti ügy miatt aggódnak. Majd elbújik belőled az együttérzés, és szeretnél segíteni. Sokat mondó, hogy a 10 bolygóból egyetlen marad ki az együttállásokból: a Vízöntőben járó Plútó, ami által te a gyökeres, drasztikus megoldások híve vagy. De ne hidd, hogy mások is!

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. április 6-7.: Álmos szombat, szórakoztató vasárnap

A szombat még inkább kicsit lassúnak, álmosítónak tűnhet, ám vasárnap délutánra fordul a kocka, és teljesen ki leszel cserélve. Aktív programot érdemes választani, mely aztán az egész hétre felpörget.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!