Kos szerelmi horoszkóp 2024

Az új esztendő sok meglepetést, váratlan irányváltást hoz neked a szerelmi horoszkóp 2024 szerint. Szingliként az év első felében a karrieredre koncentrálsz, nem is hiába, mert nagy sikereket jelez a Bikában járó Jupiter. Ez viszont nagyon akadályoz a magánéleted kibontakoztatásában. Amennyiben nem gubózol be teljesen, a nyár vagy az év vége elhozhatja a nagy szerelmet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor is érintenek a karrierbeli változások, ami miatt több összezördülést jeleznek a bolygók a pároddal. A horoszkóp megmutatja azt is, mi az, ami segíthet: egyrészt a kommunikáció, másrészt a környezetváltozás! Minél többször kiránduljatok, utazzatok!

Ez is érdekelhet

Kos éves horoszkóp 2024.: szerelem, karrier, egészség

Közeledik az év vége, és bizony már alig több mint egyetlen hónap választ el az új esztendőtől. Vajon milyen új évre számíthatnak 2024-ben a Kos jegy szülöttei? Karrier és munka, szerelem és párkapcsolat, illetve egészség témában minden fontos információt megtudhattok az éves horoszkópból.

Tovább olvasom

Bika szerelmi horoszkóp 2024

Életed egyik legnagyszerűbb éve következik. Szuper lehetőségek kerülnek eléd, és olyan ajtók nyílnak meg, amelyeken eddig hiába kopogtattál. Nagyjából 12 éve tartó munkád gyümölcseit arathatod le. Május 25-ig a Bikában járó Jupiter még visszafogja a tempót, és segít igazán rátalálni önmagadra, hogy aztán annál céltudatosabban ismerkedhess. Szeptember végén teljesül a vágyad, találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szívedet. A párkapcsolatban élő Bikának 2024 a közös tervek ideje. Most valóban együtt, egymásért dolgoztok, és bár lesz egy-két nehezebb periódus, együtt léptek szintet az év végére.

Ez is érdekelhet

Bika éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Nagyszerű évre számíthat mindenki, aki a Bika jegyében született az éves horoszkóp szerint. S hogy mi várhat rájuk a párkapcsolatban, párkeresésben, a munkájukban, karrierjükben? És mire figyeljenek, hogy megőrizhessék az egészségüket? Minden kérdésre választ ad a horoszkóp.

Hirdetés
Tovább olvasom
A szerelmi horoszkóp 2024 szerint izgalmas időszak következik (fotó: Shutterstock)

Ikrek szerelmi horoszkóp 2024

Május 25: eddig a pontig bizonytalankodhatsz, találgathatsz, de innentől kezdve el kell döntened, mit szeretnél, és az teljesülni is fog! Május 25-én ugyanis a Nagy szerencse bolygója, a Jupiter az Ikrekbe lép, hatalmas szerencsét hoz, és döntésre és/vagy lépésre ösztönöz. Jupiter a törvényesség bolygója. Ha eddig nem tettétek hivatalossá a kapcsolatotokat, akkor Jupiter szerint innentől eljön az ideje. Ha szingli vagy, akkor 2024 végre olyan társat hoz neked, akivel kölcsönös tiszteletet és büszkeséget élhettek meg.

Ez is érdekelhet

Ikrek éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Ha valakik, akkor az Ikrek jegyűek egészen különleges és nagyon szerencsés évre számíthatnak 2024-ben. Minden kívánságukat valóra válthatják, ha igazán ügyesek. Érdemes élni a lehetőségekkel. Éves horoszkóp szerelem, párkapcsolat, egészség, karrier, munka vonatkozásában.

Tovább olvasom

Rák szerelmi horoszkóp 2024

Végre dűlőre jutnak a dolgok, amik már jó ideje billegnek a két véglet között. Ha párkapcsolatban élsz, akkor már 2023-ban elkezdődött egy folyamat, amely olyan döntés elé állított titeket együtt és külön-külön is. Ennek a folyamatnak kerül pont a végére. Ha együttműködtök, akkor megerősödve kerültök ki ebből a hullámvölgyből. Szingliként is kellemetlen csiki-csukit élhetsz át. Valaki belép, lelép, majd visszatér hozzád. Azután megint hátat fordít neked, és így megy ez tovább, amíg hagyod. Nagyon fontos tanulságokat szűrsz majd le ebből az időszakból, ami egész életedben elkísér majd.

Ez is érdekelhet

Rák éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Vajon mit hoz a Rák jegyében születetteknek az új esztendő? Mire számíthatnak a szerelem és párkapcsolat terén, a munkájukban és karrierjükben, és mire figyeljenek a leginkább, hogy megőrizzék az egészségüket? Éves horoszkóp 2024-re!

Tovább olvasom

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2024

Jócskán lesznek kihívások az új esztendőben, de ne aggódj, mert legalább ennyi segítségre és kedvező hatásra is számíthatsz az égiektől. Ha van párod, akkor lesz pár nehéz időszakotok, főleg január 25. és március 9. között, június 5. és 15. között, július 12. és augusztus 19. között, valamint november 15. és 20. között. Figyeljetek egymásra! Ha szingli vagy, akkor a legnagyobb változások benned zajlanak. Hol vágysz egy állandó kapcsolatra, hol hallani sem akarsz klasszikus kapcsolódásról. Ehhez igazodni szinte képtelenség. Ennek ellenére valaki be tud lépni az életedbe, aki elég kitartó, és meghódítja a szívedet.

Ez is érdekelhet

Oroszlán éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Próbára teszik az Oroszlán jegyűeket a bolygók 2024-ben. Ám ők erősek, szívósak, kitartóak, és semmilyen kihívás sem szegi a kedvüket. Vajon mi vár rájuk az új esztendőben? Hogyan alakul a szerelmi életük, a párkapcsolatuk, a munkájuk és a karrierjük, s mi mindenre figyeljenek, hogy megőrizhessék az egészségüket? Éves horoszkóp 2024!

Tovább olvasom

Szűz szerelmi horoszkóp 2024

Érdekesen fog alakulni az új esztendő. A felszínen szinte minden változatlanul halad, ugyanakkor a mélyben valami nagyon is megmozdul benned. Kérdés, hogy milyen irányban? A párod biztos az érzéseiben, de te elbizonytalanodhatsz. Tudnod kell, a te bizonytalanságod kérdőjelezi meg a kapcsolatotok tartósságát, ha benned pont kerül ennek a végére, akkor megerősödve folytathatjátok a kapcsolatot. A kétségek szingliként sem kerülnek el. Önmagadban, a szerethetőségedben kételkedsz. A bátortalanságod miatt régi kapcsolatot akarsz feltámasztani. Pedig lehet, hogy a boldogságot majd egy új szerelem hozza el.

Ez is érdekelhet

Szűz éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

2024 mindenki jegynek hoz valamilyen fordulatot. Vajon a Szűz jegyűek mi mindenre számíthatnak, és mire figyeljenek a párkapcsolatukban, a munkájukban, karrierjükben és persze az egészségük terén? Szűz éves horoszkóp 2024!

Tovább olvasom

Mérleg szerelmi horoszkóp 2024

Párkapcsolati szempontból a beérés, boldogság ideje jön el a számodra az újévben. Tökéletes lesz az összhang közöttetek. Ám lesz feszültebb időszak április 30. és június 8. között. Ekkor mindketten sok munkát kaptok, és fáradtan ingerültebbek lesztek egymással is. Komoly próbatétellel azonban nem kell számolnotok. Szingliként úgy indítod az évet, hogy nem a párkeresésen van a fókuszod. Nem akarsz ismerkedni, de persze a sors pontosan ekkor küld valakit, aki megdobogtatja a szívedet.

Ez is érdekelhet

Mérleg éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

2024 különleges lehetőségeket tartogat mindenkinek, aki a Mérleg jegyében született. S vajon hogyan alakul a párkapcsolat, a karrier és a munka, nem mellesleg az egészséged? Minden fontos részlet az éves horoszkópban!

Tovább olvasom

Skorpió szerelmi horoszkóp 2024

A párkapcsolat szempontjából vízválasztó év következik. Vagy együtt maradtok, és a szövetségetek még erősebb lesz, mint valaha, vagy szétválnak útjaitok. Ha szingli vagy, már egy ideje az igazi társra vársz, és talán picit csüggedten folytatod az ismerkedést. pedig nincs okod az aggodalomra! Nem mulasztottad el a nagyszerű alkalmat, május 25-ig bármikor betoppanhat. Különösen kedvező napok a találkozásra: január 10., 12., 19., 28., 29. és 30., valamint február 7. Ha figyelsz, jobb eséllyel észre veszed őt.

Nyilas szerelmi horoszkóp 2024

2024 a nagy lehetőségek és nagy találkozások éve a számodra. Ha van párod, akkor most komoly lépésre szánhatjátok el magatokat. Május 26-án bolygód, a Jupiter belép az Ikrekbe, ami azt jelzi, hogy itt az ideje szintet lépni: összeköltözés, eljegyzés és esküvő szóba kerülhet, de fontos, hogy semmiképp se kapkodjatok! Ha szingli vagy, akkor május 26-tól a népszerűséged az egekben lesz, és mindenki veled akar találkozni, ismerkedni. Köztük lesz az igazi társad is.

Ez is érdekelhet

Nyilas éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Nagy lehetőségeket tartogat neked a sors, ha a Nyilas jegyében születtél. S vajon mi minden jóra számíthatsz 2024-ben az éves horoszkópod szerint? Ahogy kezdtük, csupa jóra. Íme minden fontos tudni való párkapcsolatra és szerelemre, munkára és karrierre, nem utolsó sorban pedig az egészségre vonatkozóan.

Tovább olvasom

Bak szerelmi horoszkóp 2024

Sorsfordító év elé nézel a horoszkóp szerint. Párkapcsolati szempontból továbbra is bizonytalan vagy, kétségeid vannak, van, amikor szoros kapcsolatra vágysz, és van, amikor inkább távolságot akarsz a másiktól. Ez egy fontos érési szakasz, aminek a végén szintet léphetsz te is, és a kapcsolat is. November 20. után elcsitulnak a hullámok. Szingliként hasonlót élsz meg. Önmagaddal nem tudsz igazán békében lenni, ami cseppet sem kedvez új kapcsolat elindulásának. Pedig jó lehetőségeket jeleznek a bolygók június 26. és július 22. között. Végre beléphet az életedbe valaki, akivel beszélgetni is lehet. Vedd észre, sé boldog lehetsz az új szerelmed oldalán!

Ez is érdekelhet

Bak éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

A Bak jegyűek élete végérvényesen és visszavonhatatlanul változik meg 2024-ben. S hogy ez tetszeni fog-e vagy sem, rajtad múlik. Érdemes inkább az előbbit választani, s szintet lépni az életedben. Bak éves horoszkóp 2024. Vajon mit tartogat számodra?

Tovább olvasom

Vízöntő szerelmi horoszkóp 2024

Folytatódik a nagy csiki-csuki, a Plútó egész évben a Bak és Vízöntő jegyek határán imbolyog. Ettől a megszokottnál is nyughatatlanabb leszel. A szerelmednek sosem volt olyan nehéz dolga veled, mint amilyen ebben az évben lesz. Vigyázzatok erre a kapcsolatra! November 20 után megnyugszol. Szingliként sincs könnyű dolgod, 2024-ben ember legyen a talpán, aki képes követni téged. Hol fákat ölelgetsz, hol besötétített szobában várod a világvégét. A legfontosabb, hogy magadat ne kritizáld és ne bántsd! Várj, mert november 20. után elülnek azok az idegtépő energiák, amelyek eddig megviseltek. Mindezek ellenére bejön a képbe valaki május végén. Már ha hagyod…

Ez is érdekelhet

Vízöntő éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Fordulatos évre számíthat mindenki, aki a Vízöntő jegyében született. A Plútó, mely folyamatosan a Bak és a Vízöntő jegy határán imbolyog, igencsak megnehezíti a dolgod. S hogy minderre időben felkészülhess, olvasd el, mit javasol számodra az éves horoszkóp 2024-re.

Tovább olvasom

Halak szerelmi horoszkóp 2024

2024-ben a Szaturnusz a Halakban marad, ami azt jelenti, hogy óriási kilengésekre, változásokra nem kell készülnöd. Ha van párod, akkor június 29-ig tele vagy derűlátással és tervekkel. Biztosnak érzed magad abban, hogy rendben vagytok a pároddal. Majd a nyár kellős közepén el kezdesz nosztalgiázni, és a régi szerelmekre gondolni. Ne hidd, hogy a kedvesed nem érzi meg ezt, úgyhogy ezzel csak nagyon óvatosan! Szingliként nem a szerelem hajszolása kerül a fókuszodban 2024-ben. De épp ez lesz a siker titka. Amikor nem görcsölsz rá, egyszerűen bekopogtat az ajtódon…

Ez is érdekelhet

Halak éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Vajon mit jelez 2024-re az éves horoszkóp a Halak jegyűeknek? Mire figyeljenek a párkapcsolatban, s mire, ha párra szeretnének találni? Hogyan alakul a munkájuk, és mi a legfontosabb teendő, hogy megőrizzék az egészségüket? Az éves horoszkóp minden kérdésre választ ad.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!