Kos őszi angyalhoroszkóp

A megbocsájtást segíti az őrangyalod. A megbocsátás nem azt jelenti, hogy "egyetértek azzal, amit tettél". Hanem azt, hogy "már nem vagyok hajlandó tovább szenvedni a fájdalmas gondolatok és érzések miatt". Az őrangyalod melletted áll, és a megbocsátással segít visszaállítani tested és lelked nyugalmát.

Bika őszi angyalhoroszkóp

Imáid, pozitív gondolataid és angyali beavatkozás hatására pozitív változás, gyógyulás várható. Hited és kitartásod váratlan jutalma örömmel tölt majd el. Maradj továbbra is bizakodó, és bízd gondjaidat az őrangyalodra. Ő meghallotta imáidat, és teljesíti kérésedet … még akkor is, ha nem pontosan úgy, ahogy elképzelted.

Ikrek őszi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, ne feledkezz meg a hit gyógyító erejéről. A hit ereje mindenre képes. Az őrangyalod azt üzeni, a dolgok a legnagyobb rendben vannak, még akkor is, ha a körülmények ezt megcáfolni látszanak. Meglepő és váratlan módon bekövetkező csodákra számíthatsz.

Mit üzen neked az őrangyalod az őszre? (fotó: Shutterstock)

Rák őszi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod azt üzeni neked, ne aggódj, imáid meghallgatásra találtak. Ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik, amit elengedsz, annak helyébe valami új lép. Az őszi angyalhoroszkóp szerint most ezt megtapasztalod, és új, csodás lehetőségeket kapsz a boldogságra.

Oroszlán őszi angyalhoroszkóp

A helyzetek sokszor maguktól megoldódnak, ha távolabbról szemléljük őket. Az őrangyalod szerint ideje megállni, lelassítani, lazítani és fellélegezni. Az utóbbi időben túlfeszítetted a húrt, és teljesen kimerültél. Ezért az őrangyalod arra kér, hogy lazíts, vedd könnyedén a dolgokat, és bízd rá a gondjaidat.

Hirdetés

Szűz őszi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra hívja fel a figyelmedet, hogy az aggodalom és a stressz csak megnehezíti a helyzeteket, ám a nevetés és az imádság gyógyító erejű. Az őrangyalod segít, hogy mindennek észrevedd a humoros oldalát, hogy el tudj vonatkoztatni, és megkönnyebbülj.

Mérleg őszi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra biztat, hogy csak a belső hangra figyelj, és úgy oldd meg a mostani helyzetet. Talán mások kezébe adtad az irányítást, és figyelmen kívül hagytad saját érzéseidet. Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a dolgokat, magad hozd a döntéseket, és mondd ki, amit gondolsz! Az őrangyalod melletted áll majd, és bátorít.

Skorpió őszi angyalhoroszkóp

A helyes úton jársz: gondolataid és tetteid közelebb visznek az életfeladatodhoz és a belső békéhez. Az angyalok értékelik, hogy hallgattál a belső hangra, és hűen követted. Most még nem tudod, mi vár rád, de az őrangyalod szeretné, ha tudnád, hogy ő minden lépésedet vigyázza.

Nyilas őszi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod szerint egy másik személy is befolyásolja a jelenlegi helyzeted alakulását. Az égiek a sérült kapcsolatokat is képesek helyreállítani. Az őrangyalod segít, hogy tisztán és érthetően kommunikálj másokkal, és megoldhasd a múltból származó félreértéseket.

Bak őszi angyalhoroszkóp

Az angyalok meghallgatták gyógyító szándékú imáidat. Most arra kérnek, hogy bízd rájuk a megoldást, mégpedig azzal, hogy elfogadod a helyzetet. Higgy benne, hogy a dolgok mennek a maguk útján.

Vízöntő őszi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, hogy most inkább add át az irányítást neki, és hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek veled a dolgok. Meg fogsz lepődni, hogy ha nem akarod görcsösen, milyen gyorsan megvalósulnak az álmaid!

Halak őszi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, bízd rá a félelmeidet az égiekre. Többféle módon is megteheted ezt: például írhatsz levelet, beszélhetsz hozzájuk hangosan, gondolatban elmondhatod az őrangyalodnak az aggodalmaidat, vagy mélyen be- és kilélegezve átadhatjuk félelmeidet az égieknek.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. szeptember 11-17.: Csodás új lehetőségek jönnek

Ez a hét igazán nagyszerűen alakul a bolygók jelzése szerint. A pénteki Szűz újhold számos újdonságot, a megújulás, az újítás lehetőségét jelzi. Éljetek vele mindenképpen!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!